Bence ona oturup sakince konuşmak için buluşma teklifi et cvbini bekliyorum de başka da msj atma çok msj da bunaltmasin onu
Daha önce kayınvalidem ve görümcem beni üzdüğünde hatta bazen ben kuruntu yaptığımda bile Nişanlım hepsini kapıma kadar getirtip özür diletmişti benden.. ama ben aile el dengesini kuramadım sanırım. Ve her şeyi anneme anlatarak hata yaptığımı..Annenizi biraz ilişkinizden uzak tutmanız yararınıza olur. Zaten aranız anne yüzünden bozulmuş bir de üstüne arama burnu sürtsün demesi hoş değil. Evlenmenizi istemiyor da bozmaya çalışıyor gibi. Sizin de aklınız var sonuçta bu kadar karışmak neden? Hem aynı şeyleri kayınvalideniz yapsa nolurdu acaba ne hissederdiniz.
Yukarda bir arkadaş yazmış eşim annemi ne zaman aradı hatırlamıyorum diye. Benim eşimle annem de öyle. Ne konuşacak ki arayıp.
İşte keşke bende sizin gibi düşünseydim aptallık etmeyip. İkimizin ailesi de bizden 9 saat uzak şehirde ve birbirlerine yakın oturuyorlar. Nişanlım ile beraber gidip gelirdik sürekli. Ama arama olayına neden takıldığımı bende bilmiyorum. Sanırım nişnalım aramıyor diye annem üzülsün istemedim.
Annem bugün arayıp özür diledi nişanlımdan.. ama Nişanlım demiş ki, her şeyi bozdun bu hale getirdin bizi, Özge yi aileme karşı doldurdun böyle oldu şimdi ne diye özür diliyorsun deyip yüzüne kapatmış annemin..Annen biraz ayıp etmiş özür dilemesi gereken kişi annem canım ne olursa olsun şu aileleri nolur işinize karıştırmayın ya karışınca iş işten çıkıyor sona sürüklüyor kalbimizi ve mantığınızı dinleyebilmek yastayiz ki evleniyoruz sonuçta
Nisanlin son derece haklı bunu burda KV için yazmış olsaydın neler yazılırdı onun için tahmin edebiliyorsundur umarım. Bazen anneleri kırmak içimizden gelmeseydi sanırım.kirsak daha iyi olacak
Baslatmasin oda yaa iyice b*kunu cikardi i neymis ergen bebeler gibi cevap vermemek birak o zaman dedigim gibi son kez mesaj atiyorum kacmakla cozemeyiz iliskimize yazik olacak de ve bi daha arama mesajda atma beklemede kal mecbur aricakBu dediğinizi de yaptım, yazdım ama yine tepkisizdi.. bitirmek isteyen birisi engeller, mesaj gelmesini bile istemez ama Nişanlım şuan kaçıyor. Bitirmek istemiyor ama intikam alıyor sanırım.
Bak benim.babam yok öldü annen ve kardeşim yaşıyorlar.
O halde bile sürekli gidip gelme yada telde konusma huylarimiz yoktur.
Kaynanam aynı annen gibi hep aranmak ister ve nefret ederim.
Ama annem rahattır o konuda 1 defa eşime beni aramiyosun demedi sonra arayıp ne dicekki devamlı amaaaan ben bile kaynanami aramaktan bunaldim eşime o iskenceyi yapamam
Zaten 3 gün önce eve geldiğimde o kadar kötü durumdaydı ki, gözlerinden sinir fışkırıyordu ve bana dediği şey, ben 10 gündür sabaha kadar uyumayıp içmediğim şey kalmadı burda dedi. Normalde sigara alkol kullanmaz tam tersidir kişilik olarak. Ama buzdolabına bi baktım alkol.. ve dolap alışverişi yapmıştık manav vs, hiçbir şeye dokunmamış dolaptaki.
Zaten beklemekten başka yapacak bir şeyim kalmadı. Kapısına kadar gittim yok dedirtti, aradım meşgule veriyor, yazıyorum cevap vermiyor. Yalnız kalmak istiyor herhalde .. düşünen kaldı 30 gün. Tabi düğün olacaksa.Baslatmasin oda yaa iyice b*kunu cikardi i neymis ergen bebeler gibi cevap vermemek birak o zaman dedigim gibi son kez mesaj atiyorum kacmakla cozemeyiz iliskimize yazik olacak de ve bi daha arama mesajda atma beklemede kal mecbur aricak
Öok üzgünüm.. keşke evimde kan kussaydım da çıkıp gitmeseydim ailemin yanına..Ah yaa içim parçalandı resmen, ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim
Annem bugün arayıp özür diledi nişanlımdan.. ama Nişanlım demiş ki, her şeyi bozdun bu hale getirdin bizi, Özge yi aileme karşı doldurdun böyle oldu şimdi ne diye özür diliyorsun deyip yüzüne kapatmış annemin..
Biraz rahat bırak yada güzel bir masa hazırla evde seni bekliyorum de bence gelirBunu da söyledim. Tepkisiz..
Kafada kurmuyor direk söylüyor zaten. Anneme de demiş telefonda, Özge size tapıyor haşa diye.. bu olay nasıl düzelecek bilmiyorum İnan'ın. Kendi aptallığımın cezasını çekiyorum..Yine de annenin kalkıp birşey dmeeye hakkı yok canım ya suyuna gidecek sonuçta onun yüzünden oluşan ve senin anneni dinlemenden kaynaklanan bir sorun var büyük ihtimal biz kadınlarda olduğu gibi annesini çok dinliyor evlendigimizden de de böyle mı olacak acaba diye kafada kurabilir
2 gün önce söyledim. Ama gelmedi de yazmadı daBiraz rahat bırak yada güzel bir masa hazırla evde seni bekliyorum de bence gelir
Zaten 3 gün önce eve geldiğimde o kadar kötü durumdaydı ki, gözlerinden sinir fışkırıyordu ve bana dediği şey, ben 10 gündür sabaha kadar uyumayıp içmediğim şey kalmadı burda dedi. Normalde sigara alkol kullanmaz tam tersidir kişilik olarak. Ama buzdolabına bi baktım alkol.. ve dolap alışverişi yapmıştık manav vs, hiçbir şeye dokunmamış dolaptaki.
Bende gerçekten bir imtihan olduğunu düşünüyorum bu olanların. Ben bu konuda bir türlü akıllanmamıştım ve Allah daha büyüğünü verdi şuan. Evet eve illa ki gelecek ama umarım yanında birileri ile gelmez. Çünkü benimle tartışmamak için yanında birini getirir diye düşünüyorum.Ne yazsam bilemedim,resmen kendi ellerinizle her seyi yikmissiniz..Ama ben nisanlinizin ayrilacagini düsünmüyorum,siz biraz rahat birakin onu,illaki eve gelecek o zaman konusursunuz..Hakkinizda hayirlisi olsun,belki size de ders olur ve iliskinize kimseyi karistirmazsiniz..
Benim ailesi ile vakit geçirmemi kıskandı sanırım annem.. yani ben oraya gidip geldiğimde annem hep diyordu, iyice o tarafa çektiler seni maşallah diye..Annenizin yaptiklarini hicbir erkek kaldiramaz.. Ustelik henuz nişanlisiniz adam haliyle evlenirsek ne olacak diye dusunmustur.. Annenizin verdigi akillari unutun nisanlinizin ailesi de artik sizin aileniz oluyor saygi duymali vakit gecirmelisiniz tabiki. Bu hikayede tek yanliş anneniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?