Demek ki barışacağımızı düşünüyorsunuz :) seviniyorum bu düşünceye bi yandan, bi yandan da zaten bende annem de yapacağımızı yaptık özür diledik, benim bu ilişki için ne kadar çabaladığımı biliyor Nişanlım, bu kadar adımın üstüne zaten istemeZse gerçekten bir şeyler bitmiştir demek..Iyide kuzum harbi hatalisin 10 gun cok zaman ama hatani anlamissin ozur dileyip konusmaya calismissin sana suan nacizane tavsiyem daha fazla bisey yapma o son mesajdan sonra sana dusen sessizce beklemek ben cocuguda cok efendi sevgisinden emin hissettim yani daha fazla ustune gitmemek lazim bi sakincene bekle aricak bak goreceksin
Ha bu arada barisip bu konu kapanincada annenle azcik mesafeli ol herkesin anasi canidir ama abartma asla iliskine 3.kisi olarak karismasina izin verme
Herseyi bilmesin artik sizde bi aile olacaksiniz herkes yerinde saolsun az geri dursun
Bak mesaj alirsan yaz bekliyiruz hayirli haberlerini
Haklısınız.. bunu yapsaydım şuan gelinliğime bakmaya gidecektim, böyle mutsuz çaresiz oturmayacaktım..anneniz resmen kaynanalık yapmış..
okurken nişanlınız için çok üzüldüm...
tabi sizin için de üzüldüm ama bazen bazı kişilerden kopmamız gerekir yeni olanları hayatımıza alabilmemiz için...
annenizi hayatınızdan atın demiyorum ama bu kadar müdahil olmamalı ilişkilerinize...
ya da o kendi kendine yorum yapıp akıl veredursun sizin "evet annecim, haklısın canım, çok doğru söylüyorsun" deyip kendi doğrunuzla hareket etmeniz sanırım en mantıklı olanı..
bi' de evet annedir saygım sonsuz ama çok itici geldi annenizin nişanlınız ve nişanlınızın ailesi için kullandığı "akılları başlarına geldi mi, yalnız bırak biraz aklı başına gelsin" tarzı cümleleri...
Adım atttım.. çok fazla konuşmak istedim, işyerine kadar gittim, Mesajlar attım aradım ama tepkisiz, hiçbir şekilde muhattap olmuyor...O zaman bir şekilde nisanlinizla konuşmanız lazım.Her ikinizinde aileleri karıştırmadan devam etmeniz gerekiyor.Eviniz ayarlanmış her şeyiniz alınmış, sizin bu durumda olmanıza ben bile tanımadığım halde üzüldüm .Daha fazla bekleyerek araya soğukluk girmesine izin vermeyin .Belkide sizden bir adım bekliyor . Çaba gostermenizi istiyor.Beklemeyin bir an önce konuşun hakkınızda hayırlısı olsun.
nişanlınızla iletişime geçmekten vazgeçmeyin bence...Haklısınız.. bunu yapsaydım şuan gelinliğime bakmaya gidecektim, böyle mutsuz çaresiz oturmayacaktım..
Sanki ben adım attıkça iyice uzaklaşıyor gibi. Taş olsa çatlardı. Bugün annemin telefonunu açmış benim telefonlarıma cevap vermiyor meşgule alıyor, mesajlara cevap vermiyor. Bende üstüne giderek daha fazla sinirlenmesini istemiyorumnişanlınızla iletişime geçmekten vazgeçmeyin bence...
yani bir şekilde ulaşın kendisine güzelce yüzyüze konuşup düzeltin iki taraf da seviyor ve derin üzüntü içinde bence siz de yeterince pişman olmuşsunuz zaten...
Daha önce kayınvalidem ve görümcem beni üzdüğünde hatta bazen ben kuruntu yaptığımda bile Nişanlım hepsini kapıma kadar getirtip özür diletmişti benden.. ama ben aile el dengesini kuramadım sanırım. Ve her şeyi anneme anlatarak hata yaptığımı..
Ve daha niceleri.. Nişanlıma bazen kızsam da gerçekten iyi bir insan. O kadar ailesi ile sorunlar yaşadık barıştık. Şimdi bile hep der benim ailem sensin, benim önceliğim sensin der. Ama ben kıymet bilemedim tabi. Elime yüzüme bulaştırdım, adamı canavara dönüştürdümKol kırılır yen içinde kalır derler ya. ( Tabi şiddet, istismar böyle şeylerden bahsetmiştim.)Eğer siz evlenirseniz evinizdeki her problemi annenize yansıtırsanız işiniz var. Nişanlınız da ne güzel annesinin sizden özür dilemesini sağlamış. Bunu 10 erkekten biri ya yapar ya yapmaz. Bence kıymetini bilin.
13 gün önce evden çıkıp gittiğimde ertesi gün Görümcem yazmıştı bana, nerdesin Özge merak ediyorum seni vs diye.. başka ses yok.. Şuan yaşadığımız şehirde nişanlımdan başka hiçbir yakınım yok. Ailemiz şehirdışında. Bende hastanelik olsam gelir sanırım yanıma... beklemek çok kötü..Hala ses yokmu çok meraktyım anılarım canlandı heyecanlandım bizde düğünden önce böyle bişey yaşamıştık sözde görüşmüyorduk parmağımı kırdım hastanedeyim o ara ablası aradı hastanede olduğumu söyledim on dakika sonra ablasından duymuş yanımda bitmişti
Nişanlımı o kadar çok özledim ki. Meğer ne kadar güzel vakit geçirip eğleniyormuşuz, meğer o benim herşeyimmiş. Dert ortağım Arkadaşım annem babam kardeşim oyun Arkadaşım sevgilim sevdiğim eşim..
İçim çok yanıyor gerçekten. Kendi elimle nasıl bu hale getirdim, nasıl kızıyorum kendime nasıl nasıl nasıl..
Hala ses yok, bugün geleceğini de sanmam..
Ne zaman geleceğini de bilmiyorum.
Bu işi gerçekten bitirdi mi bilmiyorum, sadece yaptıkları ile inanmıyorum bitirdiğine, ama dilinde bitirdim diyor.
Açıkcası şuan yüzyüze gelmeye çekiniyorum. Daha kötü olmasın her şey diye. Dün işyerine gittim, dışardaymış. Arkadaşına sordum, arkadaşı direk barıştınız mı dedi, Nişanlımı aradı nerde olduğunu öğrenmek için, nişanlımda nerede olduğumu söyleme dedi sanırım, arkadaşı bilmiyorum dedi. Yani demek ki görmek istemiyor beni. Arıyorum meşgule veriyor, mesaj atıyorum cevap vermiyor.Pes etme, duygularını ifade etmeye devam et.
Bitiren insan davranışı değil nişanlınınki ama belli ki çok üzgün. Dışarda bi buluşma ayarlamaya çalışsan?
Bi de annenin bu kadar ilişkine karışmasına izin verme.
Açıkcası şuan yüzyüze gelmeye çekiniyorum. Daha kötü olmasın her şey diye. Dün işyerine gittim, dışardaymış. Arkadaşına sordum, arkadaşı direk barıştınız mı dedi, Nişanlımı aradı nerde olduğunu öğrenmek için, nişanlımda nerede olduğumu söyleme dedi sanırım, arkadaşı bilmiyorum dedi. Yani demek ki görmek istemiyor beni. Arıyorum meşgule veriyor, mesaj atıyorum cevap vermiyor.
Hastanelik olmuş gibi mi yapsan acaba13 gün önce evden çıkıp gittiğimde ertesi gün Görümcem yazmıştı bana, nerdesin Özge merak ediyorum seni vs diye.. başka ses yok.. Şuan yaşadığımız şehirde nişanlımdan başka hiçbir yakınım yok. Ailemiz şehirdışında. Bende hastanelik olsam gelir sanırım yanıma... beklemek çok kötü..
Vallahi güldürdünüz beni ya :)Hastanelik olmuş gibi mi yapsan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?