Benimki 1 saat mesafede ayda 1 zor gidiyorum üstelik kalma falanda yok telefonda konusurken bu ara bana kimse gelmesin hastayim yorgunum diyip duruyor 4 kardesiz 5 torunu var cok acil durum haric durum olmadikca kimse baktirmadi ama anlamis degilim sizden daha kötü olanlarda var yani
Gittiğinizde daha az kalmanızı tavsiye ederim,muhtemelen anneniz kendi düzeni içerisinde evladı da olsa uzun sure baskalarinin olmasından rahatsız oluyor.
Uzmeyin kendinizi lutfenArtık gitmeyi düşünmüyorum. Sanırım böylesi daha iyi.
Uzmeyin kendinizi lutfen
Kvyi duyma yine her zamanki gibi gitDeğerli hanımlar
Günümüz hayırlı ve güzel olsun.
Anneme aşırı düşkünüm. Fakat o bize karşı çok düşkün değil. Bazen çok özledim der. Fakat yanına gidince off çok yoruldum. Bunaldım boğuldum der. Halbuki ne ablam ne de ben zaten senede iki kere gideriz.
Çocuklarımızı bırakalım da gezelim dinlenelim demeyiz. (Zaten bu tür bencillik hoşuma gitmez. ) Giderken muhakkak eli dolu gideriz. Yemekleri, ev toplamayı yaparız. Eve de alışveriş yaparız.
Fakat dün kv ile konuştuğumda yoruldum demiş. Kv de bu tür şeyleri bana kullanmayı çok seviyor. Çok canım sıkıldı. Çok üzüldüm.
Bu sene zaten gitmeyi düşünmüyordum ; gitsem de geç gitmeyi düşünüyordum. Şimdi kv annemin bu dediğini ısıtıp ısıtıp önüme koyar.
Ayrıca gitmezsem özlemine dayanabilir mıyım bilmiyorum.
Ne yapmam gerek. Bir yol gösteriverin hanımlar.
Teşekkür ediyorum.
Aynı benim annem. Hep yorgun, hep hasta. Herşeyden şikayetçi. Bana her geldiğinde ya da ben her gittiğimde istinasız hasta olur. Hastalık dediğimde grip. Öyle naz yapar ki anlatamam. Ama anne işte görmeden olmuyor özlüyorsun.
Bi arkadaş yorumuna yazmış ben de gitsem annem de gelse bir haftadan sonra bunalıyoruz. Onlarda bizde sessiz sakin yaşamaya alışmışız insanın kafası kaldırmıyor.
Sizin yerinizde olsam gidiş dönüş uçak biletimi ayarlar en fazla 5 gün bilemedin bir hafta kalır dönerim. Ama mutlaka giderim.
Daha sonra pişmanlık yaşamamak için kısa süreli de olsa gitmenizi tavsiye ederim.
Biz annemle karşılıklı mesafeliyiz birbirimize düşkün değiliz öyle. Babamla huzurlu mutlu olsun yeter senede 2 kez görsem de çok özlemem. Rabbim eksikliklerini yaşatmasın tabi ama napim böyle büyüdüm.
Kvyi duyma yine her zamanki gibi git
Çok özeniyorum böyle ana kız arkadaş gibi sıcak ilişkisi olanlara. Yine şükür ne diyeyim.
Benim annem de aynı.Gerek yok fazla muhabbete 1hafta kal dön.kaynamaya gelince annemin sınırsız kredisi var bende deyin ne söylerse söylesin ona laf yok deyin.
Zaten senede iki kere gidebiliyorlarmış. Annesi azıcık idare ediverse. Hep böyle diken üstünde olmaz kızı da.Yoruluyodur belki hakket.. arada gidin ozlesin gercekten
O zmn kulak asmiycak ya da hic gitmiycek : (Zaten senede iki kere gidebiliyorlarmış. Annesi azıcık idare ediverse. Hep böyle diken üstünde olmaz kızı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?