Annem

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
37
Değerli hanımlar
Günümüz hayırlı ve güzel olsun.
Anneme aşırı düşkünüm. Fakat o bize karşı çok düşkün değil. Bazen çok özledim der. Fakat yanına gidince off çok yoruldum. Bunaldım boğuldum der. Halbuki ne ablam ne de ben zaten senede iki kere gideriz.

Çocuklarımızı bırakalım da gezelim dinlenelim demeyiz. (Zaten bu tür bencillik hoşuma gitmez. ) Giderken muhakkak eli dolu gideriz. Yemekleri, ev toplamayı yaparız. Eve de alışveriş yaparız.

Fakat dün kv ile konuştuğumda yoruldum demiş. Kv de bu tür şeyleri bana kullanmayı çok seviyor. Çok canım sıkıldı. Çok üzüldüm.

Bu sene zaten gitmeyi düşünmüyordum ; gitsem de geç gitmeyi düşünüyordum. Şimdi kv annemin bu dediğini ısıtıp ısıtıp önüme koyar.

Ayrıca gitmezsem özlemine dayanabilir mıyım bilmiyorum.

Ne yapmam gerek. Bir yol gösteriverin hanımlar.

Teşekkür ediyorum.

belki kafası kaldırmıyodur. herkes bir olamaz ya kimi düşkün olur kimi soğuk ve mesafeli. burada tek yanlış kayınvalidenize yoruldum demesi. en azından gitseniz de gitmeseniz de bu konuda kayınvalideniz ile konuşmaması için ricacı olabilirsiniz annenizden.

ayni benim annem kendi cagirir gelincede bunaldim yoruldum der cocuk susmaz ne yaramaz olmussun bi opturmedin der soylenirde soylenir halbuki her isinide ben yaparim temizlik yemek alisveris cocugada pek bakamaz rahatsiz zaten ama yorulur bunalir gorunce olduresi gelir gormeyince ozler ben yapacak bisey bulamadim boyle idare ediyorum bunaldim dedigi gun pilimi pirtimi toplayip toz oluyorum

Kayın validenin ne dediğinin önemi olmamalı. desin dursun. siz duymamayı bilin yeter.

Ben olsam giderdim. İnsanoğluyuz, yarına çıkacağımızın garantisi yok.

gider görürdüm ailemi. zaten kadının huyu böyleymiş. siz annenizi daha iyi tanırsınız.

sağlığında kıymeti bilinmeli. gidin tabiiki

Elbette ki. Fakat gitmezsem çok özlüyorum. Kaç kere söyledim. Anne lütfen bu tür ifadeler kullanma diye. Yine aynı.

Bizimki hep yorgun. En ağır yaşam anneminki. Kendi nı kader kurbanı görüyor. MaşaAllah kardeşler olarak hiç bir emeklerini boşa çıkarmadık. Babam bile idare eder. Ama O hep yorgun hep hasta

Aslında bu zamana kadar bende hep bu şekilde düşündüm ve gittim. Fakat her seferinde resmen kovdu.

Hah deyince dönüşecek mesafem de yok. Mecbur uçak kullanmam gerek.

Her günüm eziyet geçiyor sonra.

Sonra başlıyor herkesin çocuğu yanında benimkiler gurbette.

Ah diyorum benim evlatlarım da kardeşlerim gibi olsa başka ne isterim. Fakat o bizden hiç memnun olmadı. Küçükken daha sekiz dokuz yaşındayken cam bile sildik. Ama annem yine memnun değildi. Yine yorulmuştu. Bilmiyorum. Cidden artık kalbim çok açıyor.

Yok zaten. Ben o konuda laf kondurmuyorum.
Annemlede kaç kere konuştum. Şimdi yine arayıp konuşacağım.

Bende annemı çok sevıyorum ama, ben ona gittiğimde veya o bize geldiğinde 1 haftadan sorna sıkılıyorum yalan yok .
Kafam almıyor .
Alışmışız eşimle sessiz sakin oturmaya .

Sevmediğimden değil yanı .

Ne güzel. Sizi takdir ettim. Maalesef ben annemden bağımsız daha olamadım.

Çok istiyorum biliyor musunuz kendime yetebilmeli.

Annen size gelsin o zaman.
Hem kafan rahat eder
Hem anneni görmüş olursun

Bizimki hep yorgun. En ağır yaşam anneminki. Kendi nı kader kurbanı görüyor. MaşaAllah kardeşler olarak hiç bir emeklerini boşa çıkarmadık. Babam bile idare eder. Ama O hep yorgun hep hasta
ayni ayni gerci bizimki buyuk oranda gercekten kader kurbani hayati cok agir sartlarda yasayarak gecti ama simdi iyi en azindan simdi mutlu ol dimi ama yok birde hastalik hastasi bi akrabasini arayip 2 dk normal konuasa 3.dk bakiyorum hastalik konusuyo hergun baska bi yeri agriyo psikolojik sanirim

İnanmıyorum aynılar. Geçen dizinde sivilce çıkmış. Gündem oldu. Kansere kadar şüphelendi.

Senede iki kez gidiyorsunuz,peki ne kadar süre kalıyorsunuz annenizde?

Benimki 1 saat mesafede ayda 1 zor gidiyorum üstelik kalma falanda yok telefonda konusurken bu ara bana kimse gelmesin hastayim yorgunum diyip duruyor 4 kardesiz 5 torunu var cok acil durum haric durum olmadikca kimse baktirmadi ama anlamis degilim sizden daha kötü olanlarda var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…