belki kafası kaldırmıyodur. herkes bir olamaz ya kimi düşkün olur kimi soğuk ve mesafeli. burada tek yanlış kayınvalidenize yoruldum demesi. en azından gitseniz de gitmeseniz de bu konuda kayınvalideniz ile konuşmaması için ricacı olabilirsiniz annenizden.
ayni benim annem kendi cagirir gelincede bunaldim yoruldum der cocuk susmaz ne yaramaz olmussun bi opturmedin der soylenirde soylenir halbuki her isinide ben yaparim temizlik yemek alisveris cocugada pek bakamaz rahatsiz zaten ama yorulur bunalir gorunce olduresi gelir gormeyince ozler ben yapacak bisey bulamadim boyle idare ediyorum bunaldim dedigi gun pilimi pirtimi toplayip toz oluyorum
Kayın validenin ne dediğinin önemi olmamalı. desin dursun. siz duymamayı bilin yeter.
Ben olsam giderdim. İnsanoğluyuz, yarına çıkacağımızın garantisi yok.
gider görürdüm ailemi. zaten kadının huyu böyleymiş. siz annenizi daha iyi tanırsınız.
sağlığında kıymeti bilinmeli. gidin tabiiki
Yok zaten. Ben o konuda laf kondurmuyorum.Kv karşısında o an lafı çevirseydiniz keşke
Bu sefer annemi cok bitkin gördüm bizede dedi yorulmuş hasta olacak heralde endişe ediyorum bende vs..
Annenizlede görüştüğünüzde kv ye bu tip şeyler söylememesi gerektiğini söyleyin
Bende annemı çok sevıyorum ama, ben ona gittiğimde veya o bize geldiğinde 1 haftadan sorna sıkılıyorum yalan yok .
Kafam almıyor .
Alışmışız eşimle sessiz sakin oturmaya .
Sevmediğimden değil yanı .
Annen size gelsin o zaman.
Hem kafan rahat eder
Hem anneni görmüş olursun
ayni ayni gerci bizimki buyuk oranda gercekten kader kurbani hayati cok agir sartlarda yasayarak gecti ama simdi iyi en azindan simdi mutlu ol dimi ama yok birde hastalik hastasi bi akrabasini arayip 2 dk normal konuasa 3.dk bakiyorum hastalik konusuyo hergun baska bi yeri agriyo psikolojik sanirimBizimki hep yorgun. En ağır yaşam anneminki. Kendi nı kader kurbanı görüyor. MaşaAllah kardeşler olarak hiç bir emeklerini boşa çıkarmadık. Babam bile idare eder. Ama O hep yorgun hep hasta
İnanmıyorum aynılar. Geçen dizinde sivilce çıkmış. Gündem oldu. Kansere kadar şüphelendi.ayni ayni gerci bizimki buyuk oranda gercekten kader kurbani hayati cok agir sartlarda yasayarak gecti ama simdi iyi en azindan simdi mutlu ol dimi ama yok birde hastalik hastasi bi akrabasini arayip 2 dk normal konuasa 3.dk bakiyorum hastalik konusuyo hergun baska bi yeri agriyo psikolojik sanirim
Senede iki kez gidiyorsunuz,peki ne kadar süre kalıyorsunuz annenizde?
annenize çok düşkünsünüz ama senede iki kere gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?