- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Bence ondan uzaklaşın başınıza bela olur.istediği gibi yaşamaya alışmış o bu saatten sonra değişeceğini sanmam.yakın olursanız ucu size de dokunur.evlat olarak konuşmayı deneyin sizden günah gitsin en azından.yaşı gençmiş gitsin çalışsın işi gücü falan yok mu?
Ne yap biliyo musun? Evlenmişsin git kocanla yaşa. Nikah kıydım düğünü bekliyorum nedir ya?
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamını getirsin. Yerinde olsam evlenip gittikten sonra ne arar ne sorarım bir dahada yüzünü görmek istemem net .
Annenizin yaptigi korkunc birsey ama 39 yasinda kadinin evlenecek yasta kizlari varsa bu kadin demeknki daha cocuk yasta evlenmis ve istemedigi bir hayat surmus
Simdi de acisini cikariyor
Ben 40 yasindayim en buyuk cocugum 10 yasinda , kendimi hayal dahi edemiyorum 20 li yaslarda bir cocukla
Annenize uzuldum ama yine de yasadigi hicbirsey evli bir adamla olmasinin bahanesi olamaz
Sizin yerinizde olsam kiyameti kopartir bir daha da suratina bakmam uzun bir sure
Babamla çok mutlu oldukları gözümün önünde hatta boşandıklarında herkes nazar demişti. Birbirlerini çok sever gibilerdi ama tabi anneme babam neler çektirdi belki neleri eksik tuttu bilemeyiz. Bizim bildiğimizi öğrensin bakalım ne yapacak kendisi.
çalışıyorsa boşverin o kendi başına istediği gibi yaşasın.sizi düşünen bir insan olsa zaten bu şekilde şeyler yapmazdı.siz küçükken bile yapacağını yapmış bu saatten sonra değişmez.siz yine söyleyin düğünden sonra da aranıza mesefe koyun.Çalışıyor aynı zamanda annem. Ben konuşamasam da Ablam açık sözlüdür bendense çekinmeden söyler anneme bi konuşma yapmayı denememiz gerek haklısınız
Sizi anliyorum annenize kiyamiyorsunuzBabamla çok mutlu oldukları gözümün önünde hatta boşandıklarında herkes nazar demişti. Birbirlerini çok sever gibilerdi ama tabi anneme babam neler çektirdi belki neleri eksik tuttu bilemeyiz. Bizim bildiğimizi öğrensin bakalım ne yapacak kendisi.
Annenin yaptığı ahlaksız bi yaşam özgür olmakta ilgisi yok
Özgür yaşamak falan hikaye
O kelimeyi söylemek istemiyorum ama annen hoşuna giden her erkeğe el ayan maymun işgahli bi kadın
Bence siz annenizden kurtulun yoksa yuvanız yıkılır Allah korusun..
Sizi anliyorum annenize kiyamiyorsunuz
Ama siz konussaniz bile anneniz sizden utanmayacak yada yaptigina son vermeyecek
Onunla gorusmemek tek care , belki o zaman akli basina gelir ve adamdan ayrilir
Dedigim givi 39 yasinda bekar bir kadin istedigini yasayabilir ama evli bir adamla beraber olmasi dogru degil , ahlaksizligin onde gideni , o yuzden uzak durmaniz lazim
çalışıyorsa boşverin o kendi başına istediği gibi yaşasın.sizi düşünen bir insan olsa zaten bu şekilde şeyler yapmazdı.siz küçükken bile yapacağını yapmış bu saatten sonra değişmez.siz yine söyleyin düğünden sonra da aranıza mesefe koyun.
Annene para mara verme! Yuh yani, baska sözüm yok. Ve sen evli degil misin? Annenle birlikte mi yasiyorsun? Esinle oradan uzaklaş, baska bi yerde yasayin. Ve asla para verme. Güzel annen, güzel bi işte çalışsın, eli ayagi tutuyor belli ki. Psikiyatriye de goturebilirsin, seks bagimliligi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?