ANNEM ..

Annenizin yolu yol değil.
Farkındayım, bu kadın size can veren kişi ama yıllar geçtikçe sizleri de kenara atmış.
Alıp karşınıza açık açık konuşacak, bu kadar ahlak yoksunluğu bir hayatı kabul edemeyeceğinizi anlatacaksınız.
Yanlış anlamayın ama evleniyor, ele karışıyorsunuz.
Biri çıkıp anneniz için metres dediğinde me yapabilirsiniz?
Bekar adamlarla ne yapıyorsa kimseyi bağlamaz ama hayatında herhangi bir kadın olan erkeklerden tam aksi yöne uzaklaşması gerektiğini anlatacaksınız.
Ya da ilişkinizi keseceksiniz.

Birden aklıma geldi arkadaşım olmaz olmaz deme bak bu kadın kayınbabana da göz koyar. Bu kadından direk uzaklaş kendi özgür hayatını yaşasın.( Nasıl bir özgürlük bilemedim artık) sende yuvana sahip çık yuvanı dağıtma

Benim yuvamı dağıtacak bişeyim yok çok şükür daha üç aylık evliyim ve bir problemimiz de yok. Kayınbaba da olur herkes olur acımaz zaten şuan düşünmekten uyuyamıyorum bütün bunları kaçmak istiyorum hepsinden

Aynen dediğiniz gibi anneme söyliycem bunları ve doğurmak herkesin bi sorunu olmadıkça yapabildiği bişey ama annelik sevgi şefkat bambaşka. Bunları vermedi üstüne bi de bizi kötü bi durumla karşı karşıya bıraktı

Tatlım gerçekten kaç. O kadından kaç. Ben sen kötüsün demiyorum ama eşin annenin bir yanlışını görür senin başına kalkar vs vs. Derhal uzaklaş o kadından sana da zararı dokunur

Tatlım gerçekten kaç. O kadından kaç. Ben sen kötüsün demiyorum ama eşin annenin bir yanlışını görür senin başına kalkar vs vs. Derhal uzaklaş o kadından sana da zararı dokunur

İnanabilşyor musunuz erkek kardeşim askerlik çağında okurken iki kuruş paramla telefon faturasını öderdim hat adıma o ödemiyor diye. 130 lira 110 lira asla azını ödemedim. Bi kere en azından ablama yük etmeyeyim ödeyemiyorsam da aşım yapmayayım demeyen adam. Kız arkadaşını pikniğe götürecek araba bulamıyor diye ilaç içmiş bir sürü. Yani baksanıza ben hangisiyle uğraşayım şaşırdım kaldım ya bu nasıl bir düzen

Yarın sabah kalk yeni bir hayatın olsun. Eşini de al herşeyden uzaklaş. O anneden hayır gelmez

Eşim 10 gün göreve gidecek zatenyarın kötü aile düzenimden haberdar ve resmen pişman olacak böyle aileye damat olduğuna bişeyler daha duyarsa gerçekten bizim için de sorun olacak ah ah ne hata ettim de adamın tayinini annemlerle aynı şehire yazdırdım akılsız başım

Ah anneniz tabi ki kötü konuşulmaz yaptıkları hiç hoş değil. Bence karşınıza alın ablanızla birlikte herşeyin farkında olduğunuzu söyleyin. Zaten eve erkek arkadaş getirip mutfakta öpüşme cesareti var siZin bildiğinizi biliyor ama karşılıklı 3 maymunu oynamışsınız. Buna sığınarak bir çekince göstermiyor. Huyunu değişitiremezsiniz,ama en azından yaptığının yanlış bir şey olduğunu yüzüne vurun. Gençsin elbette ilişkilerin olsun,istersen evlen ama birçok erkek arkadaş değiştirip evli adamla takılmak nedir diyin yani. Ve zaman verin, düzelene kadar mesafe koyacağınızı söyleyin.

Tüh ya tayinin de hemen çıkmaz üzüldüm şimdi. Tek çare annenden çok uzak bir yere taşın

Tatlım sen çok iyi niyetlisin. Karşındakini üzmek istemiyosun. Ama onlar senin bu iyi niyetini kullanıyo. Hiç üzülme uzak bir eve taşın ne kardeşini kafana tak ne anneni. Eşinle mutlu huzurlu yaşarsın

Tatlım sen çok iyi niyetlisin. Karşındakini üzmek istemiyosun. Ama onlar senin bu iyi niyetini kullanıyo. Hiç üzülme uzak bir eve taşın ne kardeşini kafana tak ne anneni. Eşinle mutlu huzurlu yaşarsın

Ablam ve erkek kardeşim de dahil olmak üzere hepsine rest çektim. Hepsi halinden memnun boşa üzüyorum kendimi ben malesef

Saçmalıyosunuz. Başınıza böyle bir şey gelmediği için konuşmak kolay tabi benim annem yapmadı demek. Benim annem de bekar sevgilisi var ve adam da bekar ama adam meymenetsiz bekar olmalarına rağmen düzgün bi ilişki yaşamıyorlar ve benim iki de küçük kardeşim var bir de. 22 yaşındayım diş hekimliği okuyorum ve bir senem kaldı. Hem okuyup hem para kazanılamıyo öyle kolay kolay. Birinden vazgeçmek gerekiyor. Okumayacağıma bikaç sene dişimi sıkarım meslek edinip hayatımı ayırırım diye düşünüyo insan ama buna rağmen annem o benim. Beni kırdığını bile bile o adamla beraber olmasına rağmen anneyi silip atmak kolay mı. Babam da vefat etti alrabalar desen heyor yok hiçbirinden. Hayatta kalan tek yakınımı da silip atıyım mı. En mantıklısı konu sahibi için zamanı geldiğinde hazır hissettiğinde kendi ayrı yaşamını kurması yapamıyorsa annesini bırakmaması ama mesafesini de kormusaı olur zannımca

Ben okulu bitirdim evlendim 3 ay oldu ama annemin evli erkeklerle sohbet etmesi çok canımı yakıyor, sizin konunuzu da okudum üzüldüm de annelik böyle bişey değil, dışardan bakınca insanlar da annelerimizi sırf bizim için çabalıyo sanıyo. Bugün annemle irtibatı kestim diye herkes beni suçlar. Kimse bilmez ki ne yaşadığımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…