ANNEM ..

Böyle söylediğim için özür dilerim ama, kadın eve adam getirmiş, mutfaktan öpüştüklerine kadar biliyorsunuz.
Sizce bu durumu biliyor olmanızdan çekinir mi?

Bir de karına söylerim, Naz degil, tehdit.

Ablam okumuş mesajı böyle tehditten ziyade cilve yapar gibi hemen seni görmem lazım yoksa gelirim kapını çalarım karına söylerim demiş baktığınızda da asla böyle laflar edecek demezsiniz yani dışardan sanki çocukları için yaşayan varı yoğu evlatları olan biri gibi

Ayni sehirdeysen bile uzak bi semtte otur bence. Meslek sahibi olup onlara bakmami bekliyorlar demissin. O yuzden calismiyor diye dusundum. Ablan ve kardeşinin de totolarini kaldirip calismalari gerekir.

Ayni sehirdeysen bile uzak bi semtte otur bence. Meslek sahibi olup onlara bakmami bekliyorlar demissin. O yuzden calismiyor diye dusundum. Ablan ve kardeşinin de totolarini kaldirip calismalari gerekir.

Evet ablamla kardeşim ayrı konu zaten kardeşim askere gidecek 20 güm sonra geldiğinde kesinlikle çalışacak ablam da inşallah rahatını bırakırsa düzenli bi işe girer. Hepsi benden bekliyo yoksa mezun olur olmaz işe gireyim diye bekliyolar ama kpss var atanamam belki diyorum üzülüyola

Bunlari hicbir zaman esin bilmesin .Uzak bir semte taşın ve cok nadir görüs ama eşinle görüstürme .
39 yaşındaki bir kadına da akil vermeye kalkma dinlemez zaten .Uzaklas .

Bildiğimizi öğrenirse utanır belki ama bi umut tabi bunu bırakır da başkaları da varsa onları da bırakır mı bilemem. Hep evlensin istedik genç diye yok tipi iyi değil yok üstüme ev yapsın yok zengin olsun diye diye bekledi evli adamın nesi cazip geldi anlamadım

Son vermeyecekse gittikçe benim kurduğum yuvaya da zarar verebilir bu iş. Eşimin öğrenmesi beni yerin dibine sokar zaten. Konuşmayayım bi süre ama düğüne 2 ay var mecbur konuşulur o zaman
Alin karsiniza konusun , evli bir adamla iliskisini devam ettirdigi surece gorusmeyeceginizi soyleyin
Dugun zamaninda da mesafenizi koruyun

Siz evli bir kadinsiniz
Nasil bir beklenti icinde olabilirler ki?
Yapmayin allah askina onceliginiz kendi kuracaginiz aile olmali
Ablaniz calissin sizden para bekleyecegine
Gercekten kendinize gelin

öncelikle mutluluklar diliyorum. bence hiç konuşma annenle. 2 ay daha sık dişini, düğününü yap sonra da eşinle mutlu mesut yaşa. senin konuşmanla durumun düzeleceğini düşünmüyorum açıkçası. öyle olsa annen zaten en başında böyle şeyler yapmazdı. yani o duyarlılığa sahip olsaydı. okurken çok üzüldüm inan, senin ve kardeşlerin için. ne deyim allah akıl fikir versin annene.

Amin her zaman annemin gönlüne azıcık Allah korkusu azıcık vicdan duygusu versin diye dua ediyorum. Ama bu iş böyle gitmez bi yoluna girmesi gerek o da nasıl ne şekilde olur bilmiyorum işte..

Cok üzüldüm sizin adiniza ama utanacak olan anne o eve erkek getirmez hele de 2 kiz evladi varken. Yani yillarca bu pislikte yasayip hala sizin olayi farketmediginizi dusunmuyordur herhalde. Gecenlerde burda bir bayan konu acmisti bosanmis sevgilisi varmis da su faturasi cok geliyormuş bilmem ne ve orda butun uyeler cocuguna yazik etme dedi. Ama maalesef anneniz size yazik etmis.

Ya fark ettik ve izin veriyoruz önemsemiyoruz sanıyo ya da bizi hiç bişeyden anlamıyo sanıyo. Ama artık farkında olduğumuzu bilmesi lazım

Siz evli bir kadinsiniz
Nasil bir beklenti icinde olabilirler ki?
Yapmayin allah askina onceliginiz kendi kuracaginiz aile olmali
Ablaniz calissin sizden para bekleyecegine
Gercekten kendinize gelin

Çoğu zaman da ağlıyorum neden bütün yükü omzuma yüklediler diye. Kendim okudum annemden harçlık almadım zaten 4 senedir üniversitedeydim. Ondan öncesi lise günde 2 lira bile almazdım bazen annemden. Neden ben okudum diye beni sorumlu bırakıyolar hiç anlamıyorum. Bi çok kez de söyledim ama çevremiz anlamıyor ama ben tepki gösterdim bi kaç kez çalışırsam tabi yardımlarım olur ama kalkıp bütün maaşımı vermemi beklemeyin diye ama ev kredisi çekmemi bekliyolar annem sen ev al kiracı gibi oturayım diyo ama yalan daha 10 günlük evliyken eşimden 5 bin tl aldılar ve hiç konusunu dahi açmadılar verelim vercez diye

baban kesin biliyordu bence annenin bu huyunu
en çok babana üzüldüm hayat öykünüzde.. annenle aynı şehirde olabilirsin belki ama asla aynı apartmanda aynı ilçede yaşama.

Annenle aynı binada oturmayı dusunmuyorsundur umarım. Ayrıca madem evlendin ne bekliyorsun. Gidin kurun annenden uzakta yuvanızı.

baban kesin biliyordu bence annenin bu huyunu
en çok babana üzüldüm hayat öykünüzde.. annenle aynı şehirde olabilirsin belki ama asla aynı apartmanda aynı ilçede yaşama.

Belki de babam biliyodu ama konduramyodu o da bizim gibi. Zaten güzel giden bi evlilikte bi anda uzaklaşmak gitmek isteyen annemdi. Bi taş çekti herşey yıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…