• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem !!!

offf aynı benim annem

fazla duygusal ve devamlı kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.
gelinliğim ona göre sade olduğu için devamlı değiştirmem için aklımı çelmeye çalışıyor, nişanlımla kavga etsek benim yüzümden zaten diyerek konuyu kendine getirmeye başrol olmaya çalışıyor. nişanlım bugün yorgunum size gelmeyeyim dese bir daha çağırmayacağım diyerek olay çıkarmaya çalışıyor. büyük olarak affedici olacağına sorun çıkarma meraklısı...

evlenince yapacaklarını düşündükçe şimdiden geriliyorumm

Ayni benim annem. Onun sorunu kendiyle, kendi mutsuz etrafini da mutsuz ediyor
Evet bunu herkes biliyor...
Kardesleri ve ailesi ama bizi de yoruyor. Teuzemde oyle annemden çok sıkılıyor. Siz ne yapıyorsunuz?

offf aynı benim annem

fazla duygusal ve devamlı kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor.
gelinliğim ona göre sade olduğu için devamlı değiştirmem için aklımı çelmeye çalışıyor, nişanlımla kavga etsek benim yüzümden zaten diyerek konuyu kendine getirmeye başrol olmaya çalışıyor. nişanlım bugün yorgunum size gelmeyeyim dese bir daha çağırmayacağım diyerek olay çıkarmaya çalışıyor. büyük olarak affedici olacağına sorun çıkarma meraklısı...

evlenince yapacaklarını düşündükçe şimdiden geriliyorumm
Arkadaslarin dedigi gibi set ceksen bu sefer kinci birine dönüşüyor. Allah yardımcın olsun o donemlerde cok kilo vermistim.

Ya istediği gibi lanse etsin.
Ben her zaman derim kocam bir yana dünya bir yana diye,herkes kocacı der,buldumcum der.
Kime ne?
Kime ne zararım olmuş?
Yaa konudan tamamen bağımsız ama keşke erkekler de karim bir yana dünya bir yana dese:)))
Erkeklerin geneli ailem bir yana dünya bir yana diyorlar, karilarini da el kızı gibi görüyorlar...
Acaba eşiniz de sizinle aynı tavırda mı?

Evet bunu herkes biliyor...
Kardesleri ve ailesi ama bizi de yoruyor. Teuzemde oyle annemden çok sıkılıyor. Siz ne yapıyorsunuz?
Bir sey yapamiyoruz oyle kabul ettik. Degismiyor cunku. Benim esimi kardesime, onun esini bana kotuler. Hicbirimizin esini begenmez. Evimizi esyalarimizi begenmez. Hayirli olsun demez. Ev tasirsin ev cok kucuk, cok eski der. Hamile kalirsin niye acele ettin der, cinsiyetini ogrenince niye kiz degil de erkek der. Der de der yani. Uzaktayim ben senede bir iki kez gideriz

Yaa konudan tamamen bağımsız ama keşke erkekler de karim bir yana dünya bir yana dese:)))
Erkeklerin geneli ailem bir yana dünya bir yana diyorlar, karilarini da el kızı gibi görüyorlar...
Canım haklısın...
Benim gördüğüm ve hissettiğim öyle. Beni sever ve herkese saygı duydurtur. İnşallah böyle devam eder. Artik bana birde acıyor..annemden dolayı 🙃

Heh şu ruh hali bende de olsa ya... Duygusal güçsüzlüğüm var ! Çabuk cokuyorum, dışarı canavar olsamda oturup kendi kendimi yiyorum.
Bir de uzak oturuyorsunuz yani.
Benim gibi aynı mahallede olsanız ne olacak?
Bana da sürekli laf sokarlar,örnek gösterirler.
Bazen he he derim bazen böyle istiyorum derim bazen ben bilmem kocacım bilir derim.
Hele ki kocama tek laf ettirmem! Adam gözümün içine bakıyor,neymiş beğenmiyorlarmış,Allah Allah ne olur beğensinler!
Eminim arkamdan daha neler konuşuyordur ailedekiler.
Vız gelir trıs gider.
Millet susmuyor diye huzurumu kaçıramam.
Arkadaşım ben de dertliymişim amma yazdım,kusura bakma,inşallah güçlü durup çözersin sorunu.

Bir sey yapamiyoruz oyle kabul ettik. Degismiyor cunku. Benim esimi kardesime, onun esini bana kotuler. Hicbirimizin esini begenmez. Evimizi esyalarimizi begenmez. Hayirli olsun demez. Ev tasirsin ev cok kucuk, cok eski der. Hamile kalirsin niye acele ettin der, cinsiyetini ogrenince niye kiz degil de erkek der. Der de der yani. Uzaktayim ben senede bir iki kez gideriz
Kardesiniz var ne güzel enerjisi dağılıyor.

Bir de uzak oturuyorsunuz yani.
Benim gibi aynı mahallede olsanız ne olacak?
Bana da sürekli laf sokarlar,örnek gösterirler.
Bazen he he derim bazen böyle istiyorum derim bazen ben bilmem kocacım bilir derim.
Hele ki kocama tek laf ettirmem! Adam gözümün içine bakıyor,neymiş beğenmiyorlarmış,Allah Allah ne olur beğensinler!
Eminim arkamdan daha neler konuşuyordur ailedekiler.
Vız gelir trıs gider.
Millet susmuyor diye huzurumu kaçıramam.
Arkadaşım ben de dertliymişim amma yazdım,kusura bakma,inşallah güçlü durup çözersin sorunu.
Aslinda dertsiz başımızda dert var... 🙃

Öyle olmasa ben niye adama yapışayım ki?
Ne görürsem onu yansıtırım.
Ne kadar sevilirsem o kadar severim.

İnanin cozum olmuyor he he diyorum gelince hani diyip hesap soruyor. Telefonda sen beni dinlemiyorsun Allah seni evladindan buldirsin diyor.
Gitmesem esime sariyor o getirmiyor sen tek cocuksun senden baska kimsemiz yok diyor. Bizi her hafta getiririm diye kandirdi kocan diyor.
Anne benim evladım senin torunun, ne biçim dua ediyorsun kulakların duyuyor mu diye sordunuz mu? İnancınız gereği gorusmemezlik yapamam diyorsunuz ama çocukların da anne baba üzerinde hakkı olduğunu unutuyorsunuz. Anneniz
bile olsa size bunları yaşatmaya hakkı yok. Ben ailemle ilişkilerimi koparali 15 yıl oluyor. Allah var bir kere vicdan yapmadım kendime. Herkese hak ettiğini vermek gerek. Allah sabır versin.

Arkadaslarin dedigi gibi set ceksen bu sefer kinci birine dönüşüyor. Allah yardımcın olsun o donemlerde cok kilo vermistim.

aynen öyle suratından belli oluyor zaten tavrı..
hem çok iyi olmanı istiyorum diyor hem de sorun çıkarıyor
nişanlımda anlıyor tavırlarını arada kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum

Anne benim evladım senin torunun, ne biçim dua ediyorsun kulakların duyuyor mu diye sordunuz mu? İnancınız gereği gorusmemezlik yapamam diyorsunuz ama çocukların da anne baba üzerinde hakkı olduğunu unutuyorsunuz. Anneniz
bile olsa size bunları yaşatmaya hakkı yok. Ben ailemle ilişkilerimi koparali 15 yıl oluyor. Allah var bir kere vicdan yapmadım kendime. Herkese hak ettiğini vermek gerek. Allah sabır versin.
Aminnnn...
Çünkü beni acitiyorsun diyor.

Canım haklısın...
Benim gördüğüm ve hissettiğim öyle. Beni sever ve herkese saygı duydurtur. İnşallah böyle devam eder. Artik bana birde acıyor..annemden dolayı 🙃
O zaman karı koca annenizi takmayıp mutlu olmayı becereceksiniz:)
Biliyorum çok zor ama eşinizden yana şanslı iseniz bu durumu görmezden gelmelisiniz.
Ya anneniz haklı olsaydı ve mutsuz bir evliliğin icin de sürekli anne hakaretleri ile bogussaydiniz?

aynen öyle suratından belli oluyor zaten tavrı..
hem çok iyi olmanı istiyorum diyor hem de sorun çıkarıyor
nişanlımda anlıyor tavırlarını arada kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum
Alllah yardım etsin..Bizimki Trabzon hasır takimi istemisti esimden, hala onu bile almadi der🙃

Öyle olmasa ben niye adama yapışayım ki?
Ne görürsem onu yansıtırım.
Ne kadar sevilirsem o kadar severim.
Kadınlarımız fedakar ve çok verici o yüzden sordum, yoksa sizin tavrınız olması gereken.
Ama erkeklerin bazıları evlendiğini hala kabul edemiyor... siz şanslısınız demek ki.

madem beğenmiyor versin parasını alın yenilerini...
Bence 'kendi evinize' anneniz dahil müdahale etmemeli..
konuşmasına izin vermeyin bu konuda...
O konuyu açınca bu konunun açılmasından memnun olmadığınızı belli edin..

Back
X