Ama bu çözüm değil!!! Bir ay en fazlaİyi olmuş arada cinnet şart ,
Biz beğeniyoruz biz oturuyoruz gücümüz buna yetti bunu aldık ,napalım dır dır vır vır ömrümü yedin ,alrı üstü eşya diye bir daha bağırın ,
Akşı başına gelir iyi dayanmışsınız
Çözüm yok ki ,bu saatten sonra değişmezler ,tek çözüm arada bi sallamak ,ağzını açtığı anda anne hayırdır diyin bana geliyor diyin ....Ama bu çözüm değil!!! Bir ay en fazla
Benim kizima da yapiyor gelmiycem bir daha size diye... Su an o anlamiyor amaBn de gecen tel de cıldırdım haka aramıyor beni kendi kendine küstü ustelık kendini haklı goruyor.. 4 yasında kızım var ona trıp atıyor senin ananen olmıcam gelme bıze annenle otur sen diyor agladı cocuk 2 gun soyledı.. Ben de saydırdım..
Bn de dusunuyorumBazen korkuyorum kizlar ya hasta olursa diye benim kimsem kardes falan da yok tek basima ne yaprim cok zor biri
Benim kizima da yapiyor gelmiycem bir daha size diye... Su an o anlamiyor amadiyorum bi cocuk buyusun seni sevmiycek bu laflar cok itici
Bunlari soyluyorsun artik aştık. Surekli bahane....Valla bazılarına rahat batıyor insan kızının mutluluğunu istemezmi eşinde iyibirisymiş annene annecim ben hayatımdan memnunum eşyalarımdanda eşimdende memnunum lütfen beni seviyorsan bi şeyleri eleştirmekten vazgeç canım annem "die söyle bence
Merhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.
Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!
Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
Beğenmiyosa kendisi alsın size yenilerini. Ev almışsınız ne güzel daha yeni evlisiniz gurur duyması lazım.Merhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.
Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!
Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
Keske bunun puskurtebilsem....sizce demiyormuyum?? Anne iste kus kalinmiyor bi sure sonra beraber olunuyor yine ayni...burası benım evım esyalar benım zevkım sen ıstedıgını kendı evıne al ben ıstedıgım gıbı evımde yasarım bende sana su kıyafetın cok cırkın su esyan cok cırkın dıyor muyum ?
nıye dıyemıyorsunuz ?
bukadar basıt aslında
Elestiri kendisi icin normal sanirim. Mesafeli olun.Merhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Elestiriyi hic sevmez. KuserElestiri kendisi icin normal sanirim. Mesafeli olun.
Aynen öyle, boyle diyor !!! Seni dogurdum baktim sen beni biraktin.Annenizin biricik evladindan baska ugrasi yok galiba, ondan size sariyor.
Omrumu sana vakfettim karsiligi bu muydu hesabi.
tek cocuga karsiydim, daha bi karsi oldum .s
Baska bir ugras bulsaniz.
Tur gruplari oluyor
Kadinlar otobuslere dolusup tura cikiyorlar
Hep ayni grup gidince ahpap oluyorlar falan
Ya da hobi bulmak lazim.s
Baska turlu zor
Küsmek, psikolojik siddet olmuyor muElestiriyi hic sevmez. Kuser
Cocuklar gelecege yatirim degildir..tabiki saygi sevgi gosterilmeli ailelere, ama asiri beklenti insanin kendi evladini üzmesidir.Aynen öyle, boyle diyor !!! Seni dogurdum baktim sen beni biraktin.
Elisi kursunda ama yine de ayni!
Öyle dese de gel kızım ben bakarım sana der,diyeni gördüm,hala boşatamadı kızını,ama o azimle bence başarırTers psikoloji deneyin. Nerden evlendim zaten, eşyalarım çok çirkinmiş, el at anne yenilerini alayım falan yapın. Belki vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?