• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem !!!

Benim annem de öyleydi. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bir gün zıvanadan çıkıp "bir gün eşimden boşansam bile gideceğim yer senin yanın olmayacak. Sığınma evine gider yine de yanına gelmem." dedim ve gayet ciddiydim. O günden beri Allah kimsenin yuvasını yıkmasın diyor ahsjsjs.

Biraz net olun annenize karşı. Sinir krizi ile olmaz o iş. Aksine, gülerek gözlerinin içine bakarak tane tane anlatın. Annem adı kadar emin, benim artık kendime ait bir dünyam olduğundan. Eşim hayatımda olsun ya da olmasın, artık ben o evin üzerinde hakimiyet kurulan küçük kızı değilim. Anneniz de bunu anlarsa dilini tutar.

e begenmiyorsa sizin gucunuzun yettigi seyleri kendisi begendigi pahali seyleri alsin getirsin evinize
Evet,baskın basanındır,bitanecik kızınızım,eşim daha ne yapsın,ev aldı işte,sizde istediğim eşyaları alın,en iyisinden isterim,benim hiç mi hatırım yok desin konu sahibi:D

Anneniz konuştuğu zaman onu normal bir insan gibi düşünmeyin, hasta olduğunu, ruhsal rahatsızlığı olduğunu vs düşünün yani o sözleri bilinçli bir insan söylüyormuş gibi dinlemeyin.
Anlıyorum, hım, öyle mi deyip yüzüne boş boş bakarak dinlemeyi deneyin.
Çocuklara yaptığımız gibi ilgisini başka konuya çekin vs. Siz ne yaparsanız yapın o susmayacak o yüzden siz ona bakış açınızı değiştirin.
Haklısınız şu ruh halini bi atlatiyim 😔

Evet takintili ve bir kötü sozu 1000 yil unutmaz aslaaaaaa....ama hep bize yapar koca kardes ve cocuguna... Diger insanlarla sorun yapmaz.
Baskalarina yapamaz cunku yabanci gereken cevabi verir, yapilmasi gereken tavri alir. Donup te bakmaz bile. Ama sizlerin boyle yapamayacagini bildiginden son radde kadar zorluyor. Inancimdan bagi koparamam demissiniz. Evladinizin sizi sinir krizi gecirirken gormeyecegi annenizle bir iliskiniz olsun istiyorsunuz. Ama bu sadece sizin isteginizle olmaz. Babanizla konusun. Annenizi dizginlerse bir o dizginler. Sikayet olarak degil. Icinizi dokun,yardim isteyin babanizdan. Annenizin sizi kaybetme korkusu yok. Farkinda degilsiniz tek cocugundan olan simdilik biricik torununu bile gozu gormuyor. Evinize girdiginde agzini hayirla acacaksa kabul edin. Bunu net bir sekilde soyleyin. Ne siz ne esiniz ne de cocugunuz kendi evinde eziklenmeyi, asagilanmayi hakediyor. Annenizin yaptigi zulumdur.

Evet,baskın basanındır,bitanecik kızınızım,eşim daha ne yapsın,ev aldı işte,sizde istediğim eşyaları alın,en iyisinden isterim,benim hiç mi hatırım yok desin konu sahibi:D
O zaman fakirle evlenmeseydin diyor bizden bu kadar... Kizim tencerelerle oynuyor, diyorki dunya para verdim bunlara simdi alamazsin o paraya esinde cimri asla almaz cocuga verme...ne yapiim onlari? Cocuk bi sekilde aliyor kirmiyor ki ?

Baskalarina yapamaz cunku yabanci gereken cevabi verir, yapilmasi gereken tavri alir. Donup te bakmaz bile. Ama sizlerin boyle yapamayacagini bildiginden son radde kadar zorluyor. Inancimdan bagi koparamam demissiniz. Evladinizin sizi sinir krizi gecirirken gormeyecegi annenizle bir iliskiniz olsun istiyorsunuz. Ama bu sadece sizin isteginizle olmaz. Babanizla konusun. Annenizi dizginlerse bir o dizginler. Sikayet olarak degil. Icinizi dokun,yardim isteyin babanizdan. Annenizin sizi kaybetme korkusu yok. Farkinda degilsiniz tek cocugundan olan simdilik biricik torununu bile gozu gormuyor. Evinize girdiginde agzini hayirla acacaksa kabul edin. Bunu net bir sekilde soyleyin. Ne siz ne esiniz ne de cocugunuz kendi evinde eziklenmeyi, asagilanmayi hakediyor. Annenizin yaptigi zulumdur.
Babam maalesef dizginleyemiyor ... Cok sert ! Babama diyince gelmesin o zaman diyor ama icten ice oda bi anasini cekemiyor imalari yapiyor. Annen senin dusmanin degil, sen esine yansitma diyor😔

Babam maalesef dizginleyemiyor ... Cok sert ! Babama diyince gelmesin o zaman diyor ama icten ice oda bi anasini cekemiyor imalari yapiyor. Annen senin dusmanin degil, sen esine yansitma diyor😔
Karismak istemiyor babaniz. Veya o da aslinda annenizle benzer fikirlere sahip. Erkek oldugu icin sadece laf dalasina girmiyor. Isiniz boyle zor. Evladinizi dusunun lutfen. Bu psikolojiyi yasamak zorunda degil o cocuk.

Karismak istemiyor babaniz. Veya o da aslinda annenizle benzer fikirlere sahip. Erkek oldugu icin sadece laf dalasina girmiyor. Isiniz boyle zor. Evladinizi dusunun lutfen. Bu psikolojiyi yasamak zorunda degil o cocuk.
Evet bende bazen babaminda oyle oldugunu düşünmüyor değilim. Ama bazen onuda boguyor hoc evde durmuyor. Zaten hep tartışırlar...

Merhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.

Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.

Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!

Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
ahahah benim annem. evlendigimiz sene annemin alt komsusu nisanlandi. esim yapti benim de herseyi. su yolu bileklik almislar. her konusmada soyler mi insan. her konusmada kizin su yolu pirlanta bilekligini dinledim. damadin ailesinin zenginligini aslinda onlarin o aileyi haketmedigini alttan alta bizim boyle bir aile ile akraba olmamiz gerektigini soyleyip durdu. neyse nisan bozuldu da annem rahatladi. oluyor yapacak bisey yok. kulaklarini tika o konussun sen hehe de...

ahahah benim annem. evlendigimiz sene annemin alt komsusu nisanlandi. esim yapti benim de herseyi. su yolu bileklik almislar. her konusmada soyler mi insan. her konusmada kizin su yolu pirlanta bilekligini dinledim. damadin ailesinin zenginligini aslinda onlarin o aileyi haketmedigini alttan alta bizim boyle bir aile ile akraba olmamiz gerektigini soyleyip durdu. neyse nisan bozuldu da annem rahatladi. oluyor yapacak bisey yok. kulaklarini tika o konussun sen hehe de...
Bayadir oyleydim ama yiprandim anlatmaktan 😥

annemde bana evim icin cok uzak der nereye uzak tabi kendi evine 😁😁 canim kapat kredinin kalanini ver evin parasinin ustune bi 150 binlira hemen alt dairene tasinirim dedim odur budur ses yok 😁😁😁

Anneme mesafe koyamam silemem demişsiniz ama başka da çözüm yok, çocuğunuz biraz daha zaman geçince farkına varacak annenizin tavırlarını. Ayda bir arayın, uzak durun eşin getirmiyor derse de yok ben istemiyorum huzursuz ediyorsun beni anne diye açıkça söyleyin. Sizi kaybetme korkusu yaşarsa anlar belki .

Seni cook iyi anliyorum. Benim Evim 5 oda, fakat gel görki annem ve sevgili yengem (abimin esi) icin g*t kadar ve Ben cok dardayim, kilerimi Plastikle (Tupperware) ile doldurmusum, canim sikilsada dediklerine, mümkün oldugunca evim ile ilgili konulari konusmuyorum onlarla! Resmen icimi karartiyorlar.
Düsünme, takma, duymazdan gel,

Seni cook iyi anliyorum. Benim Evim 5 oda, fakat gel görki annem ve sevgili yengem (abimin esi) icin g*t kadar ve Ben cok dardayim, kilerimi Plastikle (Tupperware) ile doldurmusum, canim sikilsada dediklerine, mümkün oldugunca evim ile ilgili konulari konusmuyorum onlarla! Resmen icimi karartiyorlar.
Düsünme, takma, duymazdan gel,
İste zor ama ... Azicik anlayış lazım 😪

Back
X