Annem !!!

Kizlar mesela istiyor ki

Esim beni ona biraksin bir hafta esimsiz orada kalayım. Esimi istemiyor.
Ya da birada kalsın ben ona bakayim yatsin, onu buralarda gezdiriyim falan...
Esim veni orada kendi olmadan birakmak istemiyor. Bir kac kez birakti ama yine aynı

Dünya o kadar boş ki, koltuk takımınızın lüks olup olmaması dert olmamalı.
Hele bir anneye.. Kızım eşini seviyor evinde mutlu diye o da huzurlu olmalıydı.
Yenemediği nefsani duyguları var sanırım.
Siz huzurunuzu bozmayın.
Annenizi öyle kabul edin geçin.
Sağlık ve mutluluktan ötesi boş, umarım anneniz bunu acı bir şekilde öğrenmez, bir an evvel aklını başına alır yaptığının yanlış olduğunu anlayabilir.
Benden tavsiye, annenize "ben memnunum ben mutluyum" mesajını verin sürekli bıkmadan usanmadan verin.
Ve mesafenizi koruyun.
Kafanıza takmayın onu. Konuşsun dursun, bence bir gün susacaktır.

bazı anneler, kendi elde edemediği şeyleri, kızı üzerinden elde etmeye çalışıyor...

Sormayin aynen dediginiz gibi... Ama kendisi mutluluk emen bir paratoner gibi. Kafaya takmamayi artik yapamiyorum bittim gibi ...eskiden neler derdi takmazdim simdi en ufak seyi takiyorum. Kocama guluyorum diye bana kiziyor. Bana gulmuyon elin adamina ohhh

bazı anneler, kendi elde edemediği şeyleri, kızı üzerinden elde etmeye çalışıyor...
Esim oyle diyor inan bosansak sevinecek diyor gecen kavga ettik esimle sirf sevinmesin diye yemege giderken mutlu gözüktü. Annem gormesin diye.

Bak işte bence burada sen hatalısın.
Ben olsam eşim istemiyor demezdim.
Ben rahat edemiyorum,kalamam derdim.
Gerçekten de rahat edemem.
Bana da benzer teklifler gelirdi,yazlıkta kalalım gibi,kocam hep susardı,ben yok istemem derdim. Bu sene soran olmadı.

Biz bunu yaptik annem esimin onunde beni asagiladi... Demek kaynananin yetistirdigi kizlar gibi ana babana saygiyi unuttun dedi. Cocuk sok oldu. Artik belki cekinir diye ben yollamiyom dedi

El adamı olur mu yahu, kocanız. Aynı yatağa giriyorsunuz, çocuğunuzun babası.
Kocanızın ne kadar kıymetli olduğunu annenize de yansıtın lütfen. Ters de tepse yansıtın.
Sizin mutlu olduğunuzu gördükçe geri çekilecek diye umut ediyorum.
Sizi zehirlemeye çalışıyor ama zehir etki etmesin, vazgeçecektir

Biz bunu yaptik annem esimin onunde beni asagiladi... Demek kaynananin yetistirdigi kizlar gibi ana babana saygiyi unuttun dedi. Cocuk sok oldu. Artik belki cekinir diye ben yollamiyom dedi
Babanız müdahele etmiyor mu böyle bir durumda.. eşiniz de iyi sabır varmış valla..

Şok olacak bir şey yok,o da öğreniyor işte,ne yapalım.
Ben şamar oğlan gibi oldum galiba.
Arada ağlayıp üzülsem de daha çabuk atlatıyorum,geçen senelerde daha kötüydüm.

Şok olacak bir şey yok,o da öğreniyor işte,ne yapalım.
Ben şamar oğlan gibi oldum galiba.
Arada ağlayıp üzülsem de daha çabuk atlatıyorum,geçen senelerde daha kötüydüm.
Canim yaaa
Esimde artik bikti. Mesela istiyor ki beni de yemege gotursun seni nasil gezdiriyorsa gezdirsin .. esimde ben kocasi degilim dedi ...

Etradimda herkes bes para etmez damatlarina hayran benim annem

ANnen madem beğenmiyo evinin eşyalarını en lüksünü o alsın sana ozaman
Sen düz benim evi tekrardan de

Aslında onlar da damada hayran değiller sadece kızının mutluluğundan başka bir şey istemeyenler.
Ben kocama ya da kendime hayranlık istemiyorum,sevgi de istemiyorum. Saygı yeterli benim için.
Kesinlikle!
Benim ne zor zamanlar gecirdigimi kendide iyi biliyor!

İyi olmuş arada cinnet şart ,
Biz beğeniyoruz biz oturuyoruz gücümüz buna yetti bunu aldık ,napalım dır dır vır vır ömrümü yedin ,alrı üstü eşya diye bir daha bağırın ,
Akşı başına gelir iyi dayanmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…