Annem..

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Kızlar merhaba
Direkt konuya giriyorum. İnşallah yaza düğünüm olacak. İlişkimde hiçbir sıkıntı yok. Benim üzüntüm annem. Annemle aramız aslında çok iyidir. Çok fedakar bir annedir. Ama aynı zamanda inanılmaz alıngandır. Annem evleneceğim insanı da ailesini de onaylıyor. Ama ben evleneceğim diye hiç hevesi yok. Yani benimle aynı heyecanı paylaşmıyor. Ben çeyizimi kendim alıyorum. Ailemin hiçbir maddi katkısı yok imkandan dolayı. Bir yandan eve de yardım ediyorum aileme. Ne bilim çeyiz için bir şeyler alıyorum annem bakmıyor bile. Gidip beraber bakalım demiyor. Ben hep sevdiğimle gidiyorum. Ya da düğün salonu bakıyoruz anneme bahsedince ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz filan diyor. Anlatabildim mi bilmiyorum annemin benim için hiç hevesi yok. Hani ne bilim kız anneleri hevesli heyecanlı olmaz mı? Annemde hiç yok. Bu durum beni o kadar üzüyor ki bazen canımdan bıkıyorum. Yaşamaktan bıkıyorum. Babamla sorunları var biliyorum ama hep vardı ezelden beri vardı. Neden böyle yapıyor anlamıyorum

Benim annem de hep buruktu ama ceyizime yardım etti. Damadını da tanıdıkça çok sevdi. Belki nisanlınızla biraz daha iletişim kursa fikirleri değişir?

Benim annem de hep buruktu ama ceyizime yardım etti. Damadını da tanıdıkça çok sevdi. Belki nisanlınızla biraz daha iletişim kursa fikirleri değişir?
Annem nişanlımı seviyor zaten sorun nişanlım ailesi değil sorun annem. Oğlum diyor hatta ama annem kendi hevesi yok

Annem çok fazla acı çekti. Babamdan dolayı. Anlıyorum da ama bu hep vardı. Biraz tükenmişlik var onda ve bu bizim en güzel dönemimiz bize çok yansıtıyor

Belki seni dayanak olarak goruyor. Bi yandan mutlu olmani isteyip bi yandan evinden, onun yanindan ayrilmani istemiyor.
Cok acilar cekti demissin bence durum bu.
Senin gitmen uzuyordur icten ice

Belki seni dayanak olarak goruyor. Bi yandan mutlu olmani isteyip bi yandan evinden, onun yanindan ayrilmani istemiyor.
Cok acilar cekti demissin bence durum bu.
Senin gitmen uzuyordur icten ice
Evet üzüyor biliyorum ama benimde ondan bunları beklememden daha doğal ne olabilir maddi hiçbir şey istemiyorum ben

Evet üzüyor biliyorum ama benimde ondan bunları beklememden daha doğal ne olabilir maddi hiçbir şey istemiyorum ben
Bende bire bir ayni seyleri yasadim.
Icimde hep ukde kaldi.
Ama yapacak birsey yok. Sorun cikarmiyorsa, engel olmuyorsa, varsin birseye karismasin kendi isinizi kendiniz halledin.
Biz herseyi esimle ikimiz sadece ikimiz yalniz yaptik

Bende bire bir ayni seyleri yasadim.
Icimde hep ukde kaldi.
Ama yapacak birsey yok. Sorun cikarmiyorsa, engel olmuyorsa, varsin birseye karismasin kendi isinizi kendiniz halledin.
Biz herseyi esimle ikimiz sadece ikimiz yalniz yaptik
Yok tam tersi hani babama karşı hep bizim yanımızda durdu ama sadece böyle hevessiz oluşu...

Annenin mizacıyla ilgili olabilir mi bu? Kendi düğünümde nişanım da çok hevessizdim. O törenler falan çok anlamsız geliyordu. Önemli olan eşimle birbirimizi sevmemiz, evimin huzuru diye düşünüyordum. Annem gelini hamamı, takı töreni gibi adetlerin hiçbirinden geri kalmak istemedi. Benim ne düşündüğümü kimse anlamadı ve neredeyse kopma noktasına geldik. Yani anneniz size çok değer veriyordur ama gerçekten samimi olarak sadece olan biteni anlamsız buluyordur. Damat bohçalarını falan ne bileyim. Sen yine karşına alıp düşüncelerini olduğu şekilde söyle. O da biraz empati yapar belki. Ama kimilerine göre gerçekten çok angarya bu işler

Annenin mizacıyla ilgili olabilir mi bu? Kendi düğünümde nişanım da çok hevessizdim. O törenler falan çok anlamsız geliyordu. Önemli olan eşimle birbirimizi sevmemiz, evimin huzuru diye düşünüyordum. Annem gelini hamamı, takı töreni gibi adetlerin hiçbirinden geri kalmak istemedi. Benim ne düşündüğümü kimse anlamadı ve neredeyse kopma noktasına geldik. Yani anneniz size çok değer veriyordur ama gerçekten samimi olarak sadece olan biteni anlamsız buluyordur. Damat bohçalarını falan ne bileyim. Sen yine karşına alıp düşüncelerini olduğu şekilde söyle. O da biraz empati yapar belki. Ama kimilerine göre gerçekten çok angarya bu işler
Anneme göre hayatın tamamı angarya.. Her şeyden bıkmış yorulmuş...

Benim annem de böyleydi yani hevessiz değildi ama buruktu hep. Nişanım da ağlayacak gibiydi, gülüyordu ediyordu ama bazen durgunlaşıyordu evden gideceğim diye, nikahım da sanki kapı komşumuz gibiydi öyle oturdu, izledi gülümsemiyordu bile somurtuyordu, gülenlerle zorla gülüyordu üzülüyordu adım adım evliliğe yaklaştığımda. Eve çeyiz düzeceğiz geldi oturdu koltukta öylece soruyoruz iyi, güzel, önemli olan mutluluk falan diye geçiştiriyordu mutsuzdu hep ne bileyim bazen güzel ilgileniyor gibiydi ama hep bir buruktu işte. Kızardım bende sizin gibi üzülürdüm neden böyle diye. Canım annem hep dertleşirdik onunla babamla da mutlu değildi ya benim evlenip gitmem onu çok üzdü halâ giderim onlara ben giderken burkulur yüzü ama belli etmemeye çalışır hep ağlıyorum onlara gidip evime döndüğüm de ona söylemiyorum tabii ama çok üzülüyorum acaba bazen evlenmese miydim annemi bırakmasa mıydım diyorum ama iş işten geçti. Bu ara da eşimi ve ailesini çok sever ama kız annesi olmak işte böyle bir şey demek ki. Bekarken annemin değerini hep yanımda olduğu için çok anlayamamışım evlenince çok iyi anladım. Bence sizin anneniz de benim annem gibidir hevessiz değildir de buruktur içi :KK61:

Back
X