Annem...

bir paragraf yazıp araya bir virgül bile koymayışından belli ediyorsun kendini
laf anlatmaya değmez
bak okumakla olmuyormuş cidden yazım yanlışı yapmışım tüh ne kadar mühim dimi
hayatım yorumlanacak bişi yok
gavat demiş piç demiş yavşak demiş
bir kadınla konuşurken bu kelimeleri kullanan bi hanzonun nesini yorumlayayım ?
adam isteği olmayınca sövmüş işte sana
devam edersen her konuda emrivaki yapacak ve sen hayır dediğinde
böyle bi tavır göreceksin
kadınlar böyle heriflerden dayak yiyor işte.
Bana yazım kuralları imladan söz edeceğinize kendiniz buradaki yanlışlarınıza dikkat etseydiniz.kendinizi çok belli etmişsiniz :)

bu erkekte ki ne biçim bir üslup .. davul bile dengi dengine. anneni dinle. erkelerde artık öğretmen kıza kapak atmaya yer arıyor. yaslanacak sana baktıracak kendini.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Alttaki mesajı yorumlar mısınız?
Herkesin hayat tarzı kendine göre doğrudur. Mezhep farklılığı, işi, düşünceleri size uygunsa devam edersiniz.
Ancak bu mesajlardaki üslup benim hiç hoşuma gitmedi, ne kadar olumsuz, ne kadar negatif bir konuşma şekli. (Okurken daraldım)
Diğer insanlara karşı bu kadar yargılayıcı olması, onlarla kıyaslayıp kendine aziz rolü biçmesi de dikkatimi çekti. Bu kadar aksi biri ile hayat geçer mi?

Back
X