Canım bence annenin ciddi psikolojik sorunları var. Hiç psikolojik destek almayı denemediniz mi. Herkes tartışabilir annesiyle ama bıçak fırlatmak filan hiç normal değil. allah yardımcın olsun.
Kizlar ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum annemle bir türlü anlasamiyoruz
En ufak bi sepebten bile bagiryor, kapilari carpiyor
Konusmaya calistim konusamiyoruz
Aksamlari onun yanina gidiyorum konusalim biraz dertleselim diye ama mümkün degil kendisi ya televizyon izliyor yada telefonla konusuyor
Onunla ciddi ciddi bi konuyu konusmaya calistigimda benimle dalga geciyor gülüyor
Az önce yine tartistik tam olarak neye kizdigini anlamadin bagirdi cok bagirdi sonra aglamaya basladi hakkini helal etmiyormus bana beni doguracagana tas dogursaymis ne bicim evlatmisim ben..
Sonra elinde bicak vardi onu üstüme firlatti cik git görmek istemiyorum seni diye bagirdi ben gitmicem dedikce daha cok bagirdi sonra bende dayanamadim ciktim yaninan
bir doktora falan götürseniz depresyondadır belki
hem o lafları kızınlıkla söylemiştir anneler yürekten söylemez
ama elindeki bıçağı size fırlatması bir sinir krizi yaşadığını gösteriyor
beni dinlemezki hem yurtdisinda yasiyoruz annem buranin dilinide bilmiyor bu yüzdende kabul etmeyebilir
en kötüsü de o işte kabul etmemesi sözüne önem verdiği biri yok mu?
teyze, enişte vs onlar annenize "bak sen çok sinirlisin bi' doktora gidelim" filan deseler
hem sizi yıpratıyor hem ona da yazık
anneniz kaç yaşında?
menapoza giriyor yada girmiş olmasın.
benim annem menapoza girdiği sıralar acaip gergin sinirliydi
yanına yaklaşılmıyodu sinir birden geliyodu
Telefonda kiminle ne konuşuyor? Belki dert ettiği şeyi ordan öğrenebilirsiniz.
anneniz kaç yaşında?
menapoza giriyor yada girmiş olmasın.
benim annem menapoza girdiği sıralar acaip gergin sinirliydi
yanına yaklaşılmıyodu sinir birden geliyodu
Kizlar ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum annemle bir türlü anlasamiyoruz
En ufak bi sepebten bile bagiryor, kapilari carpiyor
Konusmaya calistim konusamiyoruz
Aksamlari onun yanina gidiyorum konusalim biraz dertleselim diye ama mümkün degil kendisi ya televizyon izliyor yada telefonla konusuyor
Onunla ciddi ciddi bi konuyu konusmaya calistigimda benimle dalga geciyor gülüyor
Az önce yine tartistik tam olarak neye kizdigini anlamadin bagirdi cok bagirdi sonra aglamaya basladi hakkini helal etmiyormus bana beni doguracagana tas dogursaymis ne bicim evlatmisim ben..
Sonra elinde bicak vardi onu üstüme firlatti cik git görmek istemiyorum seni diye bagirdi ben gitmicem dedikce daha cok bagirdi sonra bende dayanamadim ciktim yaninan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?