Annem :'(

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Kizlar ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum annemle bir türlü anlasamiyoruz

En ufak bi sepebten bile bagiryor, kapilari carpiyor
Konusmaya calistim konusamiyoruz
Aksamlari onun yanina gidiyorum konusalim biraz dertleselim diye ama mümkün degil kendisi ya televizyon izliyor yada telefonla konusuyor
Onunla ciddi ciddi bi konuyu konusmaya calistigimda benimle dalga geciyor gülüyor

Az önce yine tartistik tam olarak neye kizdigini anlamadin bagirdi cok bagirdi sonra aglamaya basladi hakkini helal etmiyormus bana beni doguracagana tas dogursaymis ne bicim evlatmisim ben..
Sonra elinde bicak vardi onu üstüme firlatti cik git görmek istemiyorum seni diye bagirdi ben gitmicem dedikce daha cok bagirdi sonra bende dayanamadim ciktim yaninan

Canım bence annenin ciddi psikolojik sorunları var. Hiç psikolojik destek almayı denemediniz mi. Herkes tartışabilir annesiyle ama bıçak fırlatmak filan hiç normal değil. allah yardımcın olsun.

Canım bence annenin ciddi psikolojik sorunları var. Hiç psikolojik destek almayı denemediniz mi. Herkes tartışabilir annesiyle ama bıçak fırlatmak filan hiç normal değil. allah yardımcın olsun.

malesef böyle birseyi kabul etmez ona göre sorunlu olan benim bu yüzden gecen sene bi ara psikolaga götürmüstü beni zorla

bir doktora falan götürseniz depresyondadır belki
hem o lafları kızınlıkla söylemiştir anneler yürekten söylemez
ama elindeki bıçağı size fırlatması bir sinir krizi yaşadığını gösteriyor

beni dinlemezki hem yurtdisinda yasiyoruz annem buranin dilinide bilmiyor bu yüzdende kabul etmeyebilir

beni dinlemezki hem yurtdisinda yasiyoruz annem buranin dilinide bilmiyor bu yüzdende kabul etmeyebilir

en kötüsü de o işte kabul etmemesi sözüne önem verdiği biri yok mu?
teyze, enişte vs onlar annenize "bak sen çok sinirlisin bi' doktora gidelim" filan deseler
hem sizi yıpratıyor hem ona da yazık

anneniz kaç yaşında?
menapoza giriyor yada girmiş olmasın.
benim annem menapoza girdiği sıralar acaip gergin sinirliydi
yanına yaklaşılmıyodu sinir birden geliyodu

anneniz kaç yaşında?
menapoza giriyor yada girmiş olmasın.
benim annem menapoza girdiği sıralar acaip gergin sinirliydi
yanına yaklaşılmıyodu sinir birden geliyodu

evet büyük olasılıkla bende bunu düşündüm çünkü benim annem bildiğin melek ciddiyim yani ...ama menapoz döneminde aslan kesildi evdekilerle sessiz konuşmalar yapardık sakinleşsin diye şuan iyi çok şükür... canım annem yaaaaaa

Canım annenin bu davranışları banada depresyon menepoz belirtileri gibi geldi :) Allah yardımcın olsun.
Ama annenin başka bi ülkede yalnız olması akrablarından falan belki onu olumsuz etkiliyor olabilir,yalnızlık ve özlem duyuyor olabilir bilmiyorum tabi kaç senedir oradasınız.Yani bu davranışlarının eminim ki asıl sebebi sen değilsin olamazsında :) Belki kardeşlerinin bi sıkıntısını kafasına takıyordur,yada babanla problemleri vardır bu yüzden bu denli sinirli davranabiliyordur :) Anneler hiçbir şeyi belli etmeden yaşarlar ama başka şekilde sıkıntıları böyle dışa vurulur.
Madem annenle konuşulmuyor bu sıralar sende konuşma,bulunduğu yerde bulunma biraz birbirinizle konuşmayın illa ki gelip seninle konuşma ihtiyacı duyacak.O zamanda annene sakine neden bu şekilde davrandığını sorup bu durumun seni çok üzdüğünden söz edebilirsin :) Umarım sıkıntıların çabucak geçer,allah yardımcın olsun :)

sen annenle konusmaya dertlesmeye calistikca annenin neden seninle dalga gectigine anlam veremiyorum keske bende annemle konusabilsem. ablan abin yada annenin arkadasi yokmu güvenebilecegin onlarla konussan onlarda annenle konusmayi denese neden sana bu sekilde davrandigini belki öylelikle ögrenebilirsin.
allah yardimcin olsun cnm.

tesekkür ederim yorumlariniz icin

konusabilcegim hic kimse yok ne yazikki

annem babamla evlendiklerinden beri yani 20 senedir burda

tek cözüm zaman galiba sabirla bu durumun gecmesini beklemek

Annen gerçekten normal değil.
Ama belkide onun sana karşı bu hale gelmesine sen sebep olmuşsundur.
Bu arada çareyi sen bulmuşsun:)

Canım annen depresyon ilaçları kullanıyormu. Yani böyle davranması normal değil. Benim annemde bi ara böyleydi inanılmazdı dantelleri biraz yamuk koysam temizlikten sonra bana " ne biçim iş yapıosun hiç yapma daha iyi böyle şeymi olur hiç birşeyden anladığın yok" filan derdi, en ufak bir tartışmada ağlamaya başlardı bağırmaya başlardı babamı dolduruşa getirirdi filan ama hepsi psikolojikti şimdi daha iyi. Alttan al dicem ama zaten alttan alıyorsun galiba canım, sende biraz suyuna gitmeye çalış. Ayy ne bilim şekerim yaaa valla öneri bile düşünemiyorum sana..:26:

yok depresyon ilaci kulanmiyor
genelde bana karsi baska sinirini cikarcak kimse yok

ama dün gece su icmeye kalktigimda bayilmisim kafami dolaba vurmusum ondan baya korktu simdi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…