bana mesaj yazmissin ama 100 mesajim olmadigi icin cevap yazamiyorum konunu okumustum benimde annemle problemlerim var malesef, bende ne yapacagimi bilmiyorum.. yasin kac senin bu arada?
bana mesaj yazmissin ama 100 mesajim olmadigi icin cevap yazamiyorum konunu okumustum benimde annemle problemlerim var malesef, bende ne yapacagimi bilmiyorum.. yasin kac senin bu arada?
Bende 18 yasindayim.evet bende genelde alttan almaya calisiyorum ve susuyorum..msne ekledim de sen " .....xhotmail.com" yapmışsin. X yerine @ geliyor sanirim?
Uyku durumu nasıl bu yurtdışında güneşte yok depresyona yakalanmak kolay insanlarda robot gibi soğuk annen haklı,yaşanmaz be orada güzelim ben dayak ve aşağlandığımı bilirim türk olduğum için
Uyku durumu nasıl bu yurtdışında güneşte yok depresyona yakalanmak kolay insanlarda robot gibi soğuk annen haklı,yaşanmaz be orada güzelim ben dayak ve aşağlandığımı bilirim türk olduğum için
burda dogup büyüyünce insan buranin havasina günesine aliskin oluyor aslinda havalar soguk evet de, sogukla bi alakasinin oldugunu düsünmüyorum. cünkü yaz aylarindada bi degisiklik görmüyorum ben annemde :) hep ayni hep ayni
Bende 18 yasindayim.evet bende genelde alttan almaya calisiyorum ve susuyorum..msne ekledim de sen " .....xhotmail.com" yapmışsin. X yerine @ geliyor sanirim?
bir dahaki tartışmada delirmiş gibi bağır.
yeter dayanamıyorum artık sevmezsen sevme de çık git.
sonra da
sen ona karşı ondan daha hırçın ol.
yanına gitme. o gelince terslen. tavır yap.
ona bi şok yaşat.
belki kendine gelir. işe yarıyor genelde.
bir dahaki tartışmada delirmiş gibi bağır.
yeter dayanamıyorum artık sevmezsen sevme de çık git.
sonra da
sen ona karşı ondan daha hırçın ol.
yanına gitme. o gelince terslen. tavır yap.
ona bi şok yaşat.
belki kendine gelir. işe yarıyor genelde.