Allah yardımcısı olsun,tez zamanda şifa versin İnşallah...
İçini ne derece rahatlatabilirim bilmiyorum ama yazacağım umarım işe yarar canım..
Benim annem babaannemdir o baktı o büyüttü beni.. Tapıyorum resmen. Bi anda iki kalp krizi birden geçirdi anjiyo yapıldı sonra acil by pass dendi. Kendisi 65 yaşında tansiyon ve şeker hastası. masada kalma riski nerdeyse yüzde 70 düşün. ben elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum ruh gibiyim. ameliyat olsa bi türlü olmasa bi türlü mecbur olsun dedik. ameliyatı tam 6 saat sürdü. düşün by pass 6 saat sürer mi. korkudan elim ayağım titriyor ramazan birde. ameliyattan çıktı gayet başarılı geçmiş falan. daha sonra mikrop kaptı bacağındaki dikişler falan patladı doktorlar o kadar olumsuz konuştu ki ama şu an sapasağlam iyi ki de ameliyat olmuş diyoruz. 3 ay sonra ameliyat olalı 1 yıl olacak. her şey eskisi gibi oluyor babaannem hızla iyileşiyor. sen canını sıkma sakın rabbim herkese şifa versin
cidden ameliyat konuların da sonuç olarak böyle güzel haberler almak beni çok sevindiriyor çünkü annem aklıma geliyor onun da iyi olacağına inanıyorum desteğin için teşekkür ederim. Allah senin babaannene de şifa versin inşallah.
amin canım cümlemize. Canını sıkma dua et bol bol
Öncelikle çok geçmiş olsun
Benim babamda annenizin geçireceği bütün işlemleri geçirdi
Şuan delikanlılara taş çıkarır,umarım annenizde atlatabilir
Dua edeceğim sana canım.:2:
Sıkma canını,çok geçmiş olsun.70 yaşındaki babaannem 3 yıl önce oldu.Şimdi benden sağlam valla.
Bisey olmaz canim sen icini rahat tut yeterki dua et annen icin.
Benim babaannemde oldu hic biseycik olmadi :)
Gecmis olsun
Sonucu mutlaka bildir bize,çatlarım yoksa.
çok çok geçmiş olsun rabbim annenize şifa versin. benim babam da 2009 yılında bu süreçten geçti şimdi bizden daha sağlam maşallah
Annenize cok cok gecmis olsun. benim de babam 2 ay once anjiyo 1 hafta sonrasinda da by-bass ameliyati oldu. babam 74 yasinda ve yuksek tansiyon hastasi.
bizde cok korktuk , uzulduk. ameliyat sonrasi bakimi cok onemliymis. 3 hafta ziyaretci kabul etmedi , ameliyatin ertesi gunu yalniz basina adim adim yurudu, 4 hafta sonra disarda yuruyuse basladi.cuma gunu dr konturolune gitti. masallah cok iyi , planlari haziran 5-6 gibi yazliga gitmek.
insanin elinde degil gece gunduz anneniz aklinizdan cikmayacak. ama doktorlarimiz cok iyi , cok deneyimliler.hangi hastana de olacak bilmiyorum ama genelde ameliyatlara prof. drlar giriyor.
iciniz ferah tutun , pozitif dusunun.insallah anneniz en kisa zamanda sagligina kavusur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?