• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Evet acile gittiler, en yakin zamana ravdevu almaya calisacagiz gastroloji icin. sanirim acilde sadece ne sikayetin var sorusu soruluyor. midem agriyor deyince veriyorlar igneyi veriyorlar serumu. tam olarak dinlemek yok. konusmaya bile useniyorlar.

Acilin olayı birazcık farklı. Yani gerçekten acil olan hastaların o anki sorunlarını çözümlemeye çalışıyorlar. Genellikle branş doktorları olmuyor. O yüzden uzun soluklu şikayetlerin geçici çözümleri acilde yapılıyor ama daha kalıcı test gerektiren çözümler ilgili bölümden ilgili doktora giderek hallediliyor. Babamın başka bir kalp krizinde acile gitmiştik. Öyle vakalar vardı ki. Trafik kazaları, inşaattan düşenler. Ama inanın acile 3 gündür tırnağımda bir batma var diye gelen de var. Dotorları biraz da onlar çileden çıkarıyor. 3 gündür gündüzleri gitmedin de gece acili mi uygun gördün tırnağındaki batma için diye deliriyorlar. Çoğu acil bu kadar kapsamlı da olmuyor. Acilin birinde alakasız bir branş nöbetteymiş. O an çocuğu hasta olan insana mükemmel yardımları dokunamamıştı. Elinden geleni yaptı ama.

Acilin olayı birazcık farklı. Yani gerçekten acil olan hastaların o anki sorunlarını çözümlemeye çalışıyorlar. Genellikle branş doktorları olmuyor. O yüzden uzun soluklu şikayetlerin geçici çözümleri acilde yapılıyor ama daha kalıcı test gerektiren çözümler ilgili bölümden ilgili doktora giderek hallediliyor. Babamın başka bir kalp krizinde acile gitmiştik. Öyle vakalar vardı ki. Trafik kazaları, inşaattan düşenler. Ama inanın acile 3 gündür tırnağımda bir batma var diye gelen de var. Dotorları biraz da onlar çileden çıkarıyor. 3 gündür gündüzleri gitmedin de gece acili mi uygun gördün tırnağındaki batma için diye deliriyorlar. Çoğu acil bu kadar kapsamlı da olmuyor. Acilin birinde alakasız bir branş nöbetteymiş. O an çocuğu hasta olan insana mükemmel yardımları dokunamamıştı. Elinden geleni yaptı ama.

isimiz gastrolojiye kaldi, gidene kadar agrisi-sancisi gecse ona da raziyiz.

Tedbirini al takdir Allahtan demişler.

Kesinlikle, bu konuda hemfikirim.
Ama benim mesajımdan bu yorum nasıl çıktı anlamış değilim.
İlk cümlemde demek istediğim, insanlar ölünce sebebi direkt son yediğine bağlanmamalı hele ki bu her insanın tükettiği şeylerse mantığı olmuyor. Birisi, arkadaşının sabah kahvaltısında soğan yiyip sonra ölmesi üzerine ''sabah kahvaltısında soğan yemek insanı öldürür'' hurafesini çıkarttığını bilirim. Ben sadece bu zihniyet için öyle yazdım.
Ki zaten konu sahibesine de tedbir amaçlı tahlil yaptırabileceğini yazmıştım.

Back
X