evet bilgisayar yüzünden nasıl kapatırım ?2 konu açılmış
Kapanmaz! Neyse o yok olur birazdanevet bilgisayar yüzünden nasıl kapatırım ?
Anneniz oyun mu oynuyor! Zamane annesibenimkide kapat gözün kör olur diyor.
Kotu davrandiginda sinirleniyosun ok, kadincagiz sevgi sozleri kullanmis ona da sinirleniyosun samimiyetsiz bilmem ne deyip. Ne istiyosun sen? Derdin ne?
Ablam benim de annemin de haksız olduğunu düşünüyor. Yani haklı kimse onun yanında durur. Elbette yaşımdan dolayı olan etkenlerde var fakat beni dizginlemesi gereken kişi o düzgünce anlatsa asla karşı çıkmam.. Annemin psikolojisi de bozulmuş olabilir ama tek psikolojisi olan o değil.. Ben kendim bile teklif ettim psikoloğa gidelim diye. derdimizde çözülmüş olur diye.. Ama tamam diyor ve yapmıyor..Senin psikolojin bozulmadi ama belki annenin psikokojisi bozuldu bosaninca. Kaç yaşında kadın sevgiyi saygıyı bilmeyecek değil ya. Ablan ne düşünüyor oda mi senin gibi düşünüyor? Kendin defalarca tekrarlamissin belki yaşınla ilgilidir gerçekten sorun :) ayrıca madem babandan keyif aliyorsun bi süre babanın yanına git onunla kal.
Annen için söylediklerin hoş değil robot daha akıllı falan olmamış.
15 yaşında birinin de okuldan alındığını ilkkez duydum.
Çok oynamaktan senin okuldan alma yaşının geçtiğini fatkedememiş sanırım.
Sen yanlis anlatmissin demek ki ufaklik. Unlemli cumlelerinle beni bile sinirlendirdin. Allah anacigina sabir versinAma yanlış okumuşsun! dedimki birisi hatırlatınca değil kendisi düşünerek desin bunu! annem benimle o kadar tartışıyor ki bu halleri yapmacık gelmeye başlıyor.. Derdim bu!
Üzgünüm moralim bozuk olunca o kadar ince detaylara dikkat edemiyorum ^^ Noktalama işaretlerim düzgün ve anlayabilmeniz için paragraf bile açmışım tek sorunum paragraf özür dilerim ^^bu kadar uzun yazmışsın, uğraşmışsın, bir de şu noktalama işaretlerine ve paragraflara dikkat ederek yazsanız da okuyabilsek...
Sen yanlis anlatmissin demek ki ufaklik. Unlemli cumlelerinle beni bile sinirlendirdin. Allah anacigina sabir versin
Baktım.. Cidden odamda gizlice kendime tokat attığım zamanlar bile olur neden söyledin diye.. Ama ben de insan değil miyim ablacım? Burdaki herkes yaşımla yargılamış beni kimse benim tarafımdan düşümemiş... Ben annemin birçok şeyine saygı duyup susuyorum zaten. Annemde tabii ki bazı konularda saygı duyuyor ona karşı da saygım sonsuz.. Ama benim ne düşündüğümü kimse bilmiyor tek yargı SEN KÜÇÜKSÜN! ama sizde küçüktünüz.. Benden büyüksünüz benden iyi anlamanız lazım..ablacığım senden 5 yaş küçük oğlum var benim o yüzden olaylara annenin gözünden bakacağım.. annen kendi sorunlarını sadece bilgisayar oynayarak unutuyor.. belli ki çok yalnız.. sen ilgi ve şefkat beklemekte haklısın ama sen kaç kere ona şefkat göstererek konuşmaya çalıştın? belli ki annenin psikolojisi çok bozulmuş, sen ona arkadaşlık yapsana biraz.. maalesef her zaman güçlü ebeveynler olamayabiliriz o durumlarda bazen çocuklarımızın bize sahip çıkması gerekir.. bak ne güzel klasik ergenlerden olmadığını söylüyorsun, madem öyle olaylara bir de bu açıdan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?