Annem :(

Annenize bi şekilde anlatın tabi ki kandırılmayı haketmiyor hiç bir kadın ama vereceği tepkileri de düşünün kahrolup hala herşeye devam eder mi yoksa ayrılır mı,
İkinci bir yolda babanızla konuşup bitirmesini ve birdaha asla yapmayacağı garantisini de alabilirsiniz eğer annenizi üzmek istemezseniz böyle bişeyle duyurmadan halletmiş olursunuz...
Babama guvenmiyorum bir daha yapmam dese bile yine yapar gozu disarda biri

Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum :KK43:

Sen şüphelendiğine göre annen şüphelenmiyor muydu?

Teli evde unutmasa demek ki olayı çözemeyeceksiniz.

Sizin de ihmaliniz var bu konuda.

Baban da madem aldatıyor ne kadar rahatmış ulu orta yerde aşk meşk mesajları olan telefonunu.

Kadınlar hisseder, belki annenizde bir şeyler hissediyordur...

Annenizin net olarak duymasını sağlayın kanıtlı bir şekilde , siz devrede olmadan , çünkü anneniz durumu kabul edip devam ederse arada siz günah keçisi olursunuz...

O eve gelip gidin insan karakter yoksunu , babanızda en az onun kadar karaktersiz üzgünüm...
Telefonla disariya cikip konusuyor aksamlari mesajlari siliyor yanina gidince hemen kapatiyor yada yalan soyluyo baskasiyla konustugunu soyluyo

Telefonla disariya cikip konusuyor aksamlari mesajlari siliyor yanina gidince hemen kapatiyor yada yalan soyluyo baskasiyla konustugunu soyluyo
Takip et ekran görüntüsünü çek , farklı bir hattan gönder annene , ya da babanın cebine program yükle , mesajları yedekleyen , babanın cep telefonu akıllı mı ?

Yerinde olsam o kadına mesaj atardım ve rezil edeceğimi söylerdim. Duruma göre ya rezil ederdim ya da oradan defolup gitmesini beklerdim. Ama anneme de uygun bir dille söylerdim. kolay değil belki ama söylemen lazım. İleride bir şekilde duyar ve senin de bildiğini öğrenirse emin ol daha kötü olur.
Senin söyleyip yanında olman ona güç verecektir.
Hatta açın boşanma davası, alın tazminatı da görsün bakalım çocuğunun/çocuklarının annesini yok sayıp başkalarıyla görüşmek ne demekmiş.. Eminim zamanında annen nelere katlanmıştır onun için. Hep böyle midir bu erkekler yaa..

Önce elinizde mutlaka deliliniz olsun..
Ondan sonra konuşun..
Yoksa iftiracı olursunuz..
Böyleleri zeytinyağı gibi üste çıkmasını iyi bilirler..

Annenin bildiğine %100 kalıbımı basarım. Boşanmayacağı için görmemezlikten geliyordur. 32 yıllık kocasının kendisini aldatıp aldatmadığını bilir bir kadın.

bence anneme söylerim diye babanı bi güzel söğüşle.. ev araba vs varsa annenin üstüne yaptırsın ondan sonra annene anlat ister boşanır ister süründürür

acaba çok mu art niyetliyim bilemedim ama madem babamdan korkuyorum madem cesaretim yok dedikodu patlatırdım. ikiside elaleme rezil olurdu. en azından bir şekilde bedelini ödesinler..

Öncelikle kuaföre git kadını herkese rezil et bi de güzel parçala sonra da annene anlat
Babanın da yüzüne tükür!!

Herşeye önce mesajların resmini çek annen kadına tazminat davası açsın orda kullansın

Ahlaksız kadın m, Nasıl annenizin yüzüne bakıyor. Diğer bir kadının evli Adamla birlikte olması anlaşılır degil ama aile ici veya tanıdık bir kadının bunu yapması hic akıl alır gibi degil. Esim de ben de kimse ile içli dışlı muhattap değiliz, sadece akraba ziyareti olur, arkadaşlarımin gelecegini bildiğinde asla eve gelmez, kendi de arkadaşlarıyla Başbaşa görüşür. Bilmiyorum ama bende hoşlanmıyorum fazla samimiyetten.

Sen anneni bizden daha iyi tanirsin..eger annem hemen bosanir asla kabul etmez dersen bi dk durma soyle..ama annem yapamaz bosanamaz derse soyleme.kac yasinda annen.bilip susup kabullenmesi daha kotu.ne bileyim benim dusuncem bu.hicbi kadin kandirilmyayi haketmiyo bunun farkindayim ama.annen ogrensede ogrenmesede baban iyi bi cezayi hakediyo..

o kadını saçından tutup sürüklüceksin cok gıcık bir durum ya!

nasıl bir ruh hali içindeler evli adamla beraber olurken...aklıma maddi çıkar geliyor ilk önce...babanada diyecek söz bulamıyorum...annene mesajı göster bir şekilde..sonrasına onlar karar verir..

Canım bir kere o gördüklerini kayıta aldın mı ? Resim çektin mi ?
Eğer elinde bunlar varsa o kadının dükkanını indir ! :KK62: görsün anyayı konyayı
Böyleleri hak ediyor. Ne demek ya evine girdiğin kadınını kocasına yan gözle bakmak. Hadi o meyillendi Höst dur bakalım diyemedi mi?
Böyleleri yüzünden dulların adı da kötüye çıkıyor.
Ben olsam önce hıncımı alırdım pislik insan.

bence babanı ve kadını tehdit et daha sonra annene söylersin belki bir hevesti ayrılırlar hiç anneni üzmemiş olursun , babanda nefesini ensesinde hissetsin senin

Back
X