Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babama guvenmiyorum bir daha yapmam dese bile yine yapar gozu disarda biriAnnenize bi şekilde anlatın tabi ki kandırılmayı haketmiyor hiç bir kadın ama vereceği tepkileri de düşünün kahrolup hala herşeye devam eder mi yoksa ayrılır mı,
İkinci bir yolda babanızla konuşup bitirmesini ve birdaha asla yapmayacağı garantisini de alabilirsiniz eğer annenizi üzmek istemezseniz böyle bişeyle duyurmadan halletmiş olursunuz...
Cok kötüyüm.Bugün babamın annemi aldattiğını öğrendim.Sabah işe giderken telefonunu evde unutmuş.Şupheleniyordum telefonundaki mesajlara baktim ve evimizin karsisindaki kuaforle yazismalarini gordum.Defalarca konusmuslar.Canimli gülümlu konusmalar gozlerime inanamadim o kadin evimize girip cikan anneme arkadasmis gibi yaklasan bi kadin.Kendisi bosanmis ogluyla yasiyor.Annem herkesi kendi gibi saf iyi yurekli saniyor . Ne yapmaliyim fikirlerinizi yazin lutfen babamdan hic bu kadar nefret etmemistim yuzunu bile gormek istemiyorum![]()
Telefonla disariya cikip konusuyor aksamlari mesajlari siliyor yanina gidince hemen kapatiyor yada yalan soyluyo baskasiyla konustugunu soyluyoKadınlar hisseder, belki annenizde bir şeyler hissediyordur...
Annenizin net olarak duymasını sağlayın kanıtlı bir şekilde , siz devrede olmadan , çünkü anneniz durumu kabul edip devam ederse arada siz günah keçisi olursunuz...
O eve gelip gidin insan karakter yoksunu , babanızda en az onun kadar karaktersiz üzgünüm...
Takip et ekran görüntüsünü çek , farklı bir hattan gönder annene , ya da babanın cebine program yükle , mesajları yedekleyen , babanın cep telefonu akıllı mı ?Telefonla disariya cikip konusuyor aksamlari mesajlari siliyor yanina gidince hemen kapatiyor yada yalan soyluyo baskasiyla konustugunu soyluyo
Annene söyleyeceksin o zaman.Babama guvenmiyorum bir daha yapmam dese bile yine yapar gozu disarda biri