ANNEM...!!!

katılıyorum..

ben de anne-baba eğer mutsuz iseniz boşanın ondan sonra kiminle ne yaşıyorsanız öyle yaşaşın derim.birbirinizi aldatın onunla bununla gönül ilişkisi yaşayın demem.aldatmanın haklı sebebi yoktur.boşanılır ondan sonra yeni bir kadın ya da adam ile yeni bir hayat kurulur.

bu konuda kadın evli ve bir erkek ile ilişki yaşıyor ve gelen yorumlar annenin hayatına karışma..bu mantıklı mı sence?

İyi de ortada zaten bir evlilik yok ki kadesam. Taraflar birbirlerini sevmiyor, saymıyor, dayak da var. Bu evliliği bitiren adam bu noktaya gelmeden önce düşünseymiş.
Kadının maddi gücü olsa zaten boşanırdı. Ortayaşlı ve mesleksiz bir kadın nasıl iş bulup geçinecek? Boşanamaz. Boşanamıyor diye hayatboyu sevgisiz mi yaşasın?

yok ben ne olursa olsun evli insanların evliliği bitmeden ilişki yaşamalarına karşıyım.o zaman karısı ile mutlu olmayan,onu artık sevmeyen,istemeyen,cinsel yönden tatmin olmayan adamlar da mutluluğu dışarda arasın kadınlar da ve sevgisiz kalan herkes birbirini aldatsın.olur mu öyle bir şey? kocanın yaptıkları zaten adice orası kesin ama kadın da çok hatalı.

canım zaten bu kadın bu adamla birlikte değil mi,boşanırsa zaten o adamla evlenecek büyük ihtimalle ortada bir yerde kalmayacak ki.ha adam evli ise falan bu zatin iğrençliğin daniskası olur o zaman.

Ne yaparsan yap, annen devam edecek, durduramazsın çünkü ok yaydan fırlamış.
Onun önüne de geçsen, çekip gidecek.
Yapacak birşey yok, annenle konuş, dertleş, sorunlarını anlamaya çalış.
Baktın hiç akıllanmayacak, ' anne sen ne yaparsan yap, ben senin yanındayım ama bu yaptıklarından utanıyorum annecim ' de, 'sadece annen oldugun için yanında oldugunu ama yaptıgının cok yanlıs oldugunu' dile getir.
Allah yardımcın olsun canım.

Neler var şu dünyada...
Allah annenize doğru yol nasip etsin, ama boşansa öyle o kişiyle görüşse daha iyi olur
Ki adam evli mi orası da aşikar..

Bir ben mi okuduğum yorumlara şaşırdım? İnsan namusu için yaşamalı, iki bacak arası değil deyinmek istediğim. Gurur, şeref bla bla.. Getirin devamını. Karaktersizliktir gözümde bu kadar da netim. Baba hatalı, anne buna karşılık bi arayışlar içerisinde. Böyle olmamalı.
Çocuk anneyi gözünde büyütür, tek doğru annesidir. Olmaması gereken duruma şahit olduğunda hayal kırıklığı yaşar.
Boşansın sonrasında girsin arayışlara. Yaşı kaç olursa olsun eli ayağı tuttuğu sürece çalışsın, ne iş olursa yapsın.
Yerinizde olsam derim ki boşanacaksınız. Erkek yapınca nasıl şere... ise gözümde, kadın da aynı.

Öncelikle adam evli degil 26 -27 yaşlarinda evini biliyorum karaktersizligini de biliyorum. Çünku ayrildiklarinda annem yanina cagiriyor gitmem lazim diyordu biz tabii engel olduk. Elinde fotolarin oldugunu soylemiş eski erkek arkadasima.. zor donemler geçirdim hemde çok zor dönemler.. yani annem bir hata yapmiş onuda surdurmek zorunda kalmis annem çok cahil kendini hemen belli ediyor... arkadaşlar ben annemin sevgilisiyle biri araciligi ilw tanistirildim oturduk sohbet ettik o oldugunu bilmeden o adamda karaktersiz. Ben acaba diyorum yinemi tehdit ediyor. Onunla konusamam sert mizacliyim o konusmanin sonunda kendimi tutamayabilirim... bazilari karişma demiş. Eyvallah ama o benim annem zaten gorusmeyi kesebilecegim biri degil o kadar geniş degilim...
Ayrica babam internetten kizlarla konusuyordu annemin gozunun onunde annem kiskanc degildir o zamanlar aldatmiyor oldugu halde birsey demezdi. Babam seminerde is kadin arkadaslariyla dans eder fotoyuda getirir anneme verirdi. Annemde albume koyardi...
Babam yapiyordu ama biz duymuyorduk. Duysamda guler gecerdim ben babamdan korkarim hemde cok nasil gidim internetten kizlarla yazisiyomussun yazistirmam diyebilriim ki ?
Neyse kizlar ben olayin pesini birakmamaya karar verdim. Biri bana whatsaaptan silinen mesajlar tekrar nasil gelir onu soyleyebilirmi ? Bende diger adresleri kontrol edecem..
Sonunda ne çikarsa ciksin bi sefer arkasinda durucam yok oyle surat asmak falan. Ya o kadar korkuyorum ki anneme yasattiklarimi birgun kizim bana yasatir diyee ((

Baştan sona yanlış bir evlilik ve hata üstüne hata.
Bir erkek mesajlaşmayı masum kabul ediyorsa onun kıstaslarından şüphe duyarım.
İnsan bu sonuçta bugün mesajlaşır yarın bulur, öbür gün cinsellik yaşar. Bir kere şeytan beyine girdikten sonra maalesef durmaz. Bu durumda suç ve suçlu hepinizsiniz bence.

Annen de baban da yetişkin insanlar. Aralarında ciddi problemler olmuş. Baban da adamdan haberdar olmuş vakti zamanında. Baban bunu daha önce öğrenmemis olsa farklı birsey söylerdim. Ama öğrenmiş ve barışıp tekrar bir araya gelmisler.

Bence buradan sonrası seni ilgilendirmez. Yani baban annene kötü davrandıkça başkasıyla gorusuyor. Baban da bunu bilip yine kötü davranıyor. Eee sen ne yapacaksın. Senin konun değil bu artık. Boşver

bundan bundan eşine bahsetme kendi ailene otaklan birak annenle baban ne yaparlarsa yapsinlar

Seni çok iyi anlıyorum canım utanılıcak bişey yok. Aynısının baba olanını ben yaşadm benimde babam annemi aldattı bi kaç ay önce cok kötü şeyler yaşadık annem orda perisan oldu ben burda perisan oldm. Olayı babam itiraf edip söyledkten snra anneminde benimde beynimizi kemiren tek şey tekrar yaparmı aynı kıza devam edermi sorusuydu bu insanı dahada cok yıpratıyor, yemek yemeyi su icmeyi uyumayı canım istemiyordu sdece halsiz bi sekilde yatıyordm annemde benden uzaktı bana o yaşadıgım günleri hatırlattın cok üzgnümm.. Allah akıl fikir versin annelerimize babalarımıza biz gözümüzü açıp onları gördük karsılıksız sevio güvendigimiz insanlar onlarken böyle olaylar yasamak cok kötü. Allah yardımcınız olsun insallah annen tekrar yapmaz snde üzülme annenle biraz knusmaya calıs vicdanını rahatsız et derim inş düzelir aklı basına gelir yanlısından döner ne deyim...

Acaba burada "Arada sevgi yok,ilgisizlik var" gibi laf eden bayanlar yarın bir gün eşiniz sizi aldattığında "senden istediğim şeyi bulamıyorum" dediğinde "aaa tamam haklısın iyi ki aldatmışsın" mı diyecekler çok merak ediyorum.
Bence aldatmanın hiç bir bahanesi olamaz. Mutlu değilsen, boşanırsın. Bir kere Müslüman bir toplum olarak zina yapmak günah değil midir ? Müslümanlık olmasa bile aile yaşantısı denen bir durum var. Kadın tamam eziyet görmüş gençken. Ama hiçbir şey aldatmayı gerektirmez diye düşünüyorum.
Diğer konuya gelirsek, ergenlik yaşlarında bu durum size çok ağır gelmiştir tabi ki. Ama bence artık kendi haline bırakın. Kendi yuvanızı kurmuşsunuz. Böyle şeylerle huzurunuzu kaçırmayın. Tekrar görüşmeye başlamışsa bile o yaşta ki bir bayanın huyunu değiştiremezsiniz. Boşuna düşünüp kendinizi yıpratmayın.

Öncelikle annenizin "sizin için boşanmıyorum " yalanına umarım inanmamışsınızdır.Eğer imkanı olsa 1 dk sizin düşünmezdi.Düşünen insan zaten aldatmaz ya da çocuklarını böyle bir evde bu şekilde büyütmez.Onu bir geçelim yani ..Zaten kadınların hemen hemen hepsi çocuğum için duruyorum kisvesi altında, kendi korkaklıklarından ve çıkarlarından evliliklerini bitirmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…