o tarihin değişmesini o kadar çok isterim ki..En son 10 ekimde giris yapmis konu sahibi. İnsAllah birseyi yoktur ya aglayarak okudum ilk okudugumda
Siz nerden biliyorsunuz gercekten vefat mi ettio tarihin değişmesini o kadar çok isterim ki..
ne desem hiç bir şey bilemiyorum artık. kafam almıyor. muneye sorun siz en iyisi.Siz nerden biliyorsunuz gercekten vefat mi etti
Ewet 10 ekim yaziydu yanliş hatrladm pardon.arkadasınizmi bu bayan kayipmi canm nolduki endişe ediyosunuz bu kadaro tarihin değişmesini o kadar çok isterim ki..
Ewet 10 ekim yaziydu yanliş hatrladm pardon.arkadasınizmi bu bayan kayipmi canm nolduki endişe ediyosunuz bu kadar
İnsallah kotu birsey olmamistir ben nasil sorcagimi bilmiyorum ki yeni kullaniyorum dahane desem hiç bir şey bilemiyorum artık. kafam almıyor. muneye sorun siz en iyisi.
Ayy Allah rahmet eylesin ya kac yasindaydiÖldü , en son 10 gün önce buradaydı
CiddimiinizÖldü , en son 10 gün önce buradaydı
Ayy Allah rahmet eylesin ya kac yasindaydi
burdaki herkes gibi bir üyeydi. neden endişe etmeyeyim? benim için kk özel bir yer. yalnızlığımı paylaşabildiğim bir yer. siz olsanız sizin için de endişeleniriz. burdan kim olsa olsun..Ewet 10 ekim yaziydu yanliş hatrladm pardon.arkadasınizmi bu bayan kayipmi canm nolduki endişe ediyosunuz bu kadar
Ciddimiiniz((
Doğumdamı hamileyim yazmış bide yaa
O nedenle sormadim bende kk da her gun aktif olan bi üyeyim sadece burda kişisel bilgilerimizi paylaşmadıgmz için sordum kötu maksatli degil..bende şu an çok üzuldum helede yazdiklarını okuyunca daha kötu oldum.burdaki herkes gibi bir üyeydi. neden endişe etmeyeyim? benim için kk özel bir yer. yalnızlığımı paylaşabildiğim bir yer. siz olsanız sizin için de endişeleniriz. burdan kim olsa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?