Annem

Sayfasına giderseniz görürsünüz , Kazen abi link koydu oraya , ben bu sabah haberlerde izledim fakat hi aklıma gelmezdi buradan biri olacağı , trafik kazasında ölmüş
Haberi hatırladim canm izlemiştm(

O nedenle sormadim bende kk da her gun aktif olan bi üyeyim sadece burda kişisel bilgilerimizi paylaşmadıgmz için sordum kötu maksatli degil..bende şu an çok üzuldum helede yazdiklarını okuyunca daha kötu oldum.
biliyorum. o da kişisel bilgi paylaşmamıştı. ufak çaplı bir araştırmayla bulunabilecek bir şeydi bu. soyadındanve yaşadığı yerden giittim.

Ya çok üzgünüm. Bayanı tanımıyorum ama kötü oldum ya . Allah rahmet eylesin ... Mekanı cennet olsun ...

ben de rahmetlinin isim soyisminden nickini hatırlayıp tekrar bakmıştım, kullanıcı bilgileri de tutunca emin olmuştum da yazamadım bir türlü eski konuları filan gündeme gelmesin diye

ben de rahmetlinin isim soyisminden nickini hatırlayıp tekrar bakmıştım, kullanıcı bilgileri de tutunca emin olmuştum da yazamadım bir türlü eski konuları filan gündeme gelmesin diye
benim haberlerden de haberim yoktu. böyl bir şey yaşandığına dair. gece bir anda geldi aklıma. sanki bir şey oldu da girdi. emin olmadığım için yazmamıştım . emin olmak istemedim belki de.. sorrdum muneye kazen de teyit edince kendisi açıkladı. gündeme gelmemesinde bir sakınca yok. bana birisi dua istediği için diye bir cevap yazmıştı. çok doğru cevap. dualarımız onunla..

Ruhuna fatiha okuyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…