Annem

tdilmec

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
135
208
18
44
Ömrümden ömür gidiyor her aklıma düştüğünde gerçi ne zaman çıkıyorsun ki aklımdan kaç yıl oldu sen gideli kaç anneler günü geçirdim sensiz artık sayamiyorum ne zormus aslında anne dediğim de cümlelerim tamamlanmadigim da anladım sensizligin her yerde olduğunu anne biliyor musun benimde bir bebeğim olacak bende içimde ufacık bir kalp taşıyorum ne çok dua ediyorum sağlıklı olsun diye ne çok dua ediyorum senin gibi bir anne olmak için bir bilsen ah annem ela gözlerinde huzur bulduğum artık öyle kimsesizim ki kolum kanadim tutmuyor bazen sen toprakla birlestiginden bu yana ne agzimin tadı var ne de canda huzurum melek annem huzurla uyu seni çok seviyorum ve çoközlüyorum hanımlar anneler gününüz kutluolsun hayatta kalan degerlerinize birkez de benim için sarilin ....

Son düzenleme:
Ömrümden ömür gidiyor her aklıma düştüğünde gerçi ne zaman çıkıyorsun ki aklımdan kaç yıl oldu sen gideli kaç anneler günü geçirdim sensiz artık sayamiyorum ne zormus aslında anne dediğim de cümlelerim tamamlanmadigim da anladım sensizligin her yerde olduğunu anne biliyor musun benimde bir bebeğim olacak bende içimde ufacık bir kalp taşıyorum ne çok dua ediyorum sağlıklı olsun diye ne çok dua ediyorum senin gibi bir anne olmak için bir bilsen ah annem ela gözlerinde huzur bulduğum artık öyle kimsesizim ki kolum kanadim tutmuyor bazen sen toprakla birlestiginden bu yana ne agzimin tadı var ne de canda huzurum melekannem huzurla iyi seni çok seviyorum ve çoközlüyorum hanımlar anneler gününüz kutluolsun hayatta kalan degerlerinize birkez de benim için sarilin ....

Başın sağolsun kardeş , Allah hayırlı bir doğum nasip etsin... Çok içten yazmışsın. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:anne:

basin sagolsun nur icinde yatsin. okuyamadim hepsini okuyamiyorum boyle olunca :KK61:

Başın sagolsun canim konunun nereye gitdigini anladigimda okumayi biraktim dayanamiyorum. Allah sabir versin

Canım çok teşekkür ederim siz üzülmeyin hiç hiç birinizi üzmek istemem

Duygularımı pek yansıtamam ben ve ilerde en çok bundan pişman olmaktan korkuyorum :( annenizin mekanı cennet olsun

Çok teşekkür ederim eğer anneniz hayatta ise daha çok sarilin ona çünki hep aklınızda olsun elden anne baba olunmuyor gün geliyor kardesleriniz bile yabancı oluyor size

Allah sabır versin,ben de çok etkilendim. Bebeğinizi sağlıkla,mutlulukla kucağında alırsınız inşallah.

Allah gani gani rahmet etsin.
Rabbim mahşerde sizi güzel bahçesinde kavuştursun inşallah:(

ne berbat bi gün değil mi? zorla hatırlatır gibi.

arayıp sesini duyamıyoruz bile. sarıldığımızda kokusunu içimize çekemiyoruz...

Allah rahmet eylesin..

Aynen sadece bizi bizler gibi olanlar anlayabiliyor tüm gün kalbim acıdı dışarda annesiyle olan insanları gördükçe bir başka üzüldüm ama bir yanımda hep şunu dedi cani Çok yanıyordu acıları dindi yıllardır tek tesellim bu

Back
X