annemde beni anlamiyor

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
kizlar dertlerimi bilen bilir benim dun degil evelsi gun eski kocamin arkadasinin kizini gordum evliyken gorusuyorduk falan kiz daha 12 yasinda ve ben cocuktur gorunce ona karsi gulumsedim ve bana ters bu suratla bakti ve kafasini cevirdi ve bu bana dert oldu kucucuk cocugu bile bana karsi doldurmuslar kimbilir benim hakkimda neler konustular falan diye annemde bana kizdi senin derdin ne buna mi dert yapiyorsun diye cok seviyorsan al basini git don kocana diye bagirdi anlamadim ne oldugunu cok uzuldum su an bile agliyorum benim bi tek dert ortagim annem bunu paylastiysam ne var bunda benim ne kardesim var ne bisyeim kiminle paylasiyim ki dert yuku oldum iyice

Eğer uzun suredir bu durumdaysaniz, anneniz bir silkenip kendinize gelin diye öyle yapmıştır. Yoksa o da içten ice uzuluyordur, ama sizinle birlikte "aa aynen nasıl doldurmuslar suncacagiz kızı bak bak" deyip de sizi daha fazla kinlendirmesi kimseye yaramaz. Buyutmeyin bence duygusal bakmayın.

ben mi buyutmusum ben boyle seyleri annemle paylasmiycamda kiminle paylasicam
annnizle paylaşmak konusunda büyütmüşsünüz demedim
12 yaşındaki çocuğun size gülümsememesini büyütmüşsünüz
o yaş çocuklarının çoğu bu şekilde davranır
yok onlar doldurdu da ondan böyle yaptı çocuk diye düşünmüş kafaya takmışsınız

kizlar dertlerimi bilen bilir benim dun degil evelsi gun eski kocamin arkadasinin kizini gordum evliyken gorusuyorduk falan kiz daha 12 yasinda ve ben cocuktur gorunce ona karsi gulumsedim ve bana ters bu suratla bakti ve kafasini cevirdi ve bu bana dert oldu kucucuk cocugu bile bana karsi doldurmuslar kimbilir benim hakkimda neler konustular falan diye annemde bana kizdi senin derdin ne buna mi dert yapiyorsun diye cok seviyorsan al basini git don kocana diye bagirdi anlamadim ne oldugunu cok uzuldum su an bile agliyorum benim bi tek dert ortagim annem bunu paylastiysam ne var bunda benim ne kardesim var ne bisyeim kiminle paylasiyim ki dert yuku oldum iyice
Anneniz kızakmakta haklı 12 yaşındaki bir çocuğumu dert ediyorsun.

Siz haklıysanız hiç takmayın siz kendinizi biliyorsunuz.Çocuktur o kim ne derse inanır ...

Bilemedim.
Annem de çok büyütür bazı şeyleri, bazen içim şişer dinlerken çünkü hep aynı şeyler bin yıllık meseleler veya kabullenilmemiş başka konular.

Ufacık bir tepki versem "Kimseyle konuşmayayım mı ben içime mi atayım?" serzenişi.
E atma da annem karamsarlık hem seni hem bizi bitirir.

Eğer siz de böyleyseniz hak veririm annenize, yaşananlar zor da olsa bir şekilde gülümsemek lazım.

bir de bir çocuğun size tavır almasını dert edip annenize anlatıyorsunuz... hiiiiç ama HİÇ! siz o taraftan kimseye, uçan kuşa bile bakmayın yahu yok baktım da yok o bana bakmadı da kim bilir benim hakkımda neler dediler:KK20: annelemiz babalarımız bizi hep mutlu görmek istiyor haddi olmayanların bizleri üzmesi onlar daha da üzüyor. Demşsizni ya derdimi annemle paylaşmayacağiımda kiminle paylaşacağım bu der değil ki:KK31:

Back
X