gögsundeHangi organdan bahsediyorsunuz ?
tesekkur ederim...Allahım acil şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah.
Meme dokusunda form kaybı, meme başından gelen akıntı, meme ucunda deformasyon var mıydı?gögsunde
evet hic aklima gelmezdi. tesekkur ediyorum..Acil sifalar diliyorum. Hicbirimiz icimizde neler olup bitiyor bilmiyoruz maalesef, hastaliklar hep kapimizda
Bunun ideali nedir bilmiyorum ama herkes tüm maskelerden sıyrılıp önce bir yas dönemi yaşamalı, kabullenmeli, karşılıklı ağlamalı. Ama sonra boyaları sürüp savaşmaya başlamalı. Annenizi Süperman gibi karşılamaya çalışmayın. Üzülün ağlayın kendinize gelin sonra da önce ayağa kalkın sonra annenize omuz verinagrisi cok olmuyordu ara ara diyordu ama o meme de digerine oranla cekilme kuculme vardi ama akinti meme basinda deform falan olmadi
haklisiniz sabahtan beridir agliyorum zaten ama kendisi öyle konusuyor ki hic birsey olmamis gibi soguk ve neseli daha üzdü böyle olmasiBunun ideali nedir bilmiyorum ama herkes tüm maskelerden sıyrılıp önce bir yas dönemi yaşamalı, kabullenmeli, karşılıklı ağlamalı. Ama sonra boyaları sürüp savaşmaya başlamalı. Annenizi Süperman gibi karşılamaya çalışmayın. Üzülün ağlayın kendinize gelin sonra da önce ayağa kalkın sonra annenize omuz verin
Kendisi de o ipleri bir yerde bırakmak zorunda kalıp dökülecek. Beyni kendisini korumaya almış olmalı ki zarar görmemek adına üzüntüyü kendisine itiraf edemiyor. Çok sert olmamak kaydıyla bunu ona siz farkettirin ve alıştırmaya çalışın. Önce beraber ağlayalım sonra beraber ayağa kalkalım şeklinde telkinlerde bulununhaklisiniz sabahtan beridir agliyorum zaten ama kendisi öyle konusuyor ki hic birsey olmamis gibi soguk ve neseli daha üzdü böyle olmasi
tesekkur ederim evresini henüz bilmiyorum sormak da istemedimMeme kanseri rahim kanseri kurtulma şansı yüksek olan kanserler önemli olan evresi ve kanserin türü. Üzmeyin kendinizi. Rabbim yardımcısı olsun. Moral gerçekten önemli.
insallah.. su an anneniz nasil tekrarlama durumu olmuyor degil migeçmiş olsun benim anneminde tek göğsü alındı sıkıntılı süreç evet ama atlatacaktır.
önerileriniz icin tesekkur ederim bunu uyguluyacagim cok haklisinizKendisi de o ipleri bir yerde bırakmak zorunda kalıp dökülecek. Beyni kendisini korumaya almış olmalı ki zarar görmemek adına üzüntüyü kendisine itiraf edemiyor. Çok sert olmamak kaydıyla bunu ona siz farkettirin ve alıştırmaya çalışın. Önce beraber ağlayalım sonra beraber ayağa kalkalım şeklinde telkinlerde bulunun
Yakın arkadaşım ve annemin yakın bir komşusu meme kanserini atlattı. Biri üçüncü diğeri son evredeydi. Şu an ikisi de turp gibi inanın.insallah.. su an anneniz nasil tekrarlama durumu olmuyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?