Annemden Başka Yar Yokmuş Diyen Koca

Yani şu olay var bir çok seçeneği düşündüm aslında. Ben asla blöf yapmıyorum sadece çok birikince fevri davranıyorum. Giderim bilir 1 ay önce gittim çünkü. Sadece bu sefer zaman kötü denk geldi ve dönüşü hesap edemedim. Bu büyük bir şey değil blöf olsa ne anlar bir kereden olmasa ne? Giderim demek zaten yeterince ciddi bir olay bence, blöf bile olsa.
kayınvalidem benim iç çamaşırlarımı dahi ütüleyip veren bir insan o yüzden kötü diyemiyorum gerçekten. Kim nasıl görürse görsün ben sadece çocuklarına fazla düşkün ve iki arada bir derede kalmış yaşlı bir kadın görüyorum. 67 yaşında başı dönüp kusarken bile ayağını uzatıp dinlenmek yerine hala evi temixleme çabasında. Kayınpederim sürekli maddi yardımda bulunma hevesinde. Ev kredisini ödeyemezsek söylememizi istiyor arada oğluna para veriyor. Kendilerince düşünüyorlar yani. Artıları eksileri koysam artılar misli ile fazla çıkar. O yüzden surat yapmak istememk gibi bir durumum yok, ne kadar oğullarına kızıp bazen keşke gitseler diye içimden geçirsem de tamamen oğullarının öküzlüğüyle alakalı.

Yok zaten kv kp eziyet işkence ediyor demiyorumda sende bunalmissin bazi seylerden melekte olsa kv kp yasamak zor birsey birde esinin bu hareketleri eklenince bellki dolmussun ben blöf derken onu kast etmedim eger ben gidiyorum deyip gidip gunu onemli degil tekrar tipis tipis donuluyorsa o giderim blofudur bence gitmek ,1 kere sorun cozer ,2 kere kere cozer sonra gitsende bi bakmissin tinlayan olmaz "nasilsa geliyor" oyuzden kalip ya toparlanacak yada donmemek uzere gidilecek mumkun oldugunca kizip anne evine gitme isi pek olmamali gibi gelir hep bana "ya bu deveye gudeceksin yada bu diyardan gideceksin" yinedede esini sen daha iyi tanirsin bol şans umarim iyi olur gidişin

Ben iş yapmasam da kayınvalidem yapıyor zaten sirekli temizlik peşinde. Ben huzursuz olduğum için yapıyorum yaşmasam da olur. Yine de annesi de ben de uğraşırken telefonla uğraşması sinir bozuyor.
Geç geliyor çünkü iş yeri karşıda 2 saat sürüyor gelmesi ama işi bilgisayarda olduğu için bütün gün oturuyor. Benim zatenevde de ne kadar çalıştığımı biliyor, sürekli okunacak bir sınavım yapılacaketkinliğim hazırlanacak ödevim falan vardır. Eve gelince işim bitmiş olmuyor yani.
Ben ondan iş beklemiyorum, daralırsam haftada kadın çağırır temizletirim ama öküzlüğü benim sinirimi bozan. İki gün önce ben ailen için hizmetçi gibi koştururken senin keyif çatman hoşuma gitmiyor derken "haklısın" demesi sus payıymış demek ki.
benim burada akrabam, tanıdığım yok ama yeni yeni çevre edinmeye başlıyorum. Ama hep diyorum ki ben zaten tek başıma vakit geçirebilen ve eğlenebilen biriydim yalnız kalacaksam neden evlendim? Ya da neden bu kadar uzaktaki biriyle evlendim? Madem her erkek aynı b.kun laciverti bari ailemin yanında olsaydım...
Merak etme duzelince tadlarindan da yenmiyolar. Aile olmak guzel bir sey. Hele cocuklarin da oldu mu, saglik sihhat varsa cok super. Ben su an Rabbime sukur mutluyum. Ama ben de gectim benzer seylerden. Ben cok kavga ettim yeri geldi. Yeri geldi fedakarlik yaptim. Ama iste bazen bu isler zaman aliyor. Senin biraz konusMaya baslaman lazim.

Merak etme duzelince tadlarindan da yenmiyolar. Aile olmak guzel bir sey. Hele cocuklarin da oldu mu, saglik sihhat varsa cok super. Ben su an Rabbime sukur mutluyum. Ama ben de gectim benzer seylerden. Ben cok kavga ettim yeri geldi. Yeri geldi fedakarlik yaptim. Ama iste bazen bu isler zaman aliyor. Senin biraz konusMaya baslaman lazim.
Asla çocuk istemiyorum. Zaten istemiyordum şimdi hiç, aklımın ucundan bile geçmiyor. En güzel yıllarım hevesim, neşem gittikten sonra olması gereken şeyleri zorla kazanmanon anlamı yok.

Bugün görümceme gidecektik, kayınvalidem erkenden gitti ben de iş çıkışı gittim. Yol 2 saat sürüyor neredeyse, eşim 6 buçuk gibi gitti eve; biz de 8'e geliyordu gelebildik. Geldim yemek bekliyor benden yok sofra kur yok yemek ısıt derken onun öküz gibi oturup telefona bakmasına sinir oldum. Zaten canım çıkmış bütün gün bir işe el at yani... neyse sofra kuruldu ama kayınvalidem namaz kılıyor ben de onu bekliyorum derken babasıyla bu oturdu sofraya yediler. Ben de yemeklerini ver çayları koy bulaşık makinesini boşalt derken oturmadım. Kayınvalidem gelince oturduk ama sinirlenmiştim. Eşim kalktı sofradan aldı yine telefonu eline, oynuyor bir şeyler yapıyor. Ben de sofrayı falan kaldırdım, bulaşıkları hallettim dedim bari yıkanayım. Banyoya silikon mu çekilmiş bir şey yapılmış kayınpederin aletleri var, daha bir şey yapacak mı belli değil; eşime msj attım burası tamamsa ben temizleyeyim diye. Yıkanma sakın yazdı bana, ben de neden ne oldu falan yazdım ama cevap gelmedi banyoyu bi toparlayıp çıktım yıkanmadan. Beni görünce oturduğu yerden aaa şaka yapmıştım diyor. Ben de "sen ne kadar boş konuşmaya başladın böyle" diye bağırdım ve iyi geceler diyip yattım.
Az önce de geldi sen neden hiç yanıma gelmedin diyor, ben oturabildim de senin yanına gelmesi kalmıştı dedim; işte neden oturmadın diyor.
Neyse sonuç olarak cuma gitmeye karar verdim.

Ben bu tarz seyelrı soylerım Koaline yanı sızde aynı evde yasıyorsunuz,
mesela ben derdim ki'' bir dakika baslamayın annem gelmesin hep beraber olmazki böyle filan derdim iki gülerdim '' o yemekleri oyle ayrı gayrı yedırmezdım.
kocan tam bir 45 yasında dede modunda soylıyım sana ama elınde telefonlu dede :KK43:

Ben bu tarz seyelrı soylerım Koaline yanı sızde aynı evde yasıyorsunuz,
mesela ben derdim ki'' bir dakika baslamayın annem gelmesin hep beraber olmazki böyle filan derdim iki gülerdim '' o yemekleri oyle ayrı gayrı yedırmezdım.
kocan tam bir 45 yasında dede modunda soylıyım sana ama elınde telefonlu dede :KK43:
Bugün, akşam neden kimseyi beklemeden oturduklarını sorunca yine üste çıktı zaten. Avıktık ne yapalım diyebildi, dün de söylesem aynı cevabı alır daha çok sinir olurdum.
Neyse ya ne yaparsa yapsın herkes...

Bence boşanın gitsin . Yoksa hayatınızı hergün bunalarak geçireceksiniz

Bence boşanın gitsin . Yoksa hayatınızı hergün bunalarak geçireceksiniz
Boşanıp ne yapacağım? 1600 lira kredi var üzerime,ailem ya da destek herhangi biri yok bu şehirde. Ailemin yanına atanmam ise puanlar dolayısıyla mümkün görünmüyor.

keşke ailesi sizinle yaşamasaydı, tek kişi neyse de ikisi birden neden geliyor. ayrı evde birbirlerine bakaiblirler.. ayrı eve çıkmadan bu sorunlar düzelmez..

Aynı evde henüz 6 ay geçirmişken boşanmak mantıklı gelmiyor.

Yazık zaten, yeni evlisiniz neden boşanasınız. Sizin en büyük dezavantajınız, yalnız olmamanız. Ev üstüne ev olmaz. Ama siz sürekli birileriyle içli dışlısınız. Konuyu arada takip ediyorum bana bile fenalık geliyor. Eşiniz ayrı bir evin erkeği olduğunu benimseyememiş. Kim isterki yeni kurduğu yuva bu denli kötü olsun. Eşinizde bunalmış bence.

İlk başlarda güzel anlaşıyordunuz. Konu açmıştınız bir kaç sefer.
Tamam evlilikte daha yeni olduğunuz için çatışmalarınız vardır.
Ama aileyi temelden sarsacak konular değildi bence.
Siz şuan kendi başınıza olmadığınız için herşey üstünüze üstünüze geliyor sanırım. Yanıladabilirim

Şu an horlayarak uyuyor biletler alındı zaten kısa tutamam.

Normalde ilk hafta kalıp ikinci hafta gidecektim ama az önce yetti artık ben cuma giderim dedim. Ne bir şey söyledi ne tepki verdi, horul horul uyuyor. Herhalde anlamıştır? Yoksa anlayabileceği şekilde izah etmem mi gerekir bilemiyorum.
Iyi ama siz burda kendinizi gayet güzel ifade ediyorsunuz. Aynini esinizle de yapmalisiniz.
Bana kalirsa esinizle aranizda tuhaf bir iletişimsizlik var.
Ben soylemiyim, o anlasın olmazki. Cogu erkek düz mantiklidir.
Mesela dun esim 1 saat gecikecegini soyledi. Tabi bu 1 saat 3 saate cikinca aradım. Musait olmadigi icin daha sonra arayip "ne oldu,beni aramissin canim" dedi.
Ona göre ortada olağandışı bir durum yok yani :)) Hala ne oldu diye soruyor. 2 saatlik kayip zamani unutuyor. Onu merak edecegimi akil edemiyor. E zaten nerde oldugumu biliyosun problem yok o halde gibi...
Tam olarak konusacak zaman bulamamissiniz anladigim kadarıyla. O halde tatildeyken bir mail atin.
Yalniz sizi uzmek istemiyorum ama, ben esinizde karisina düşkün, karısını önemseyen bir profil göremedim.
Olayin kayinvalideyle yasamakla hic alakasi yok zaten, onu yazmaya gerek bile yok.

Boşanıp ne yapacağım? 1600 lira kredi var üzerime,ailem ya da destek herhangi biri yok bu şehirde. Ailemin yanına atanmam ise puanlar dolayısıyla mümkün görünmüyor.
evlendıkten sonra alınan mallar ortak
ama borc bıreyseldır
keske senın uzerıne olmasaymıs kredı ama bu seferde allah korusun kotu bı olayda adamın senden habersız evı baskasının uyzerıne gecırme hakkı var

Iyi ama siz burda kendinizi gayet güzel ifade ediyorsunuz. Aynini esinizle de yapmalisiniz.
Bana kalirsa esinizle aranizda tuhaf bir iletişimsizlik var.
Ben soylemiyim, o anlasın olmazki. Cogu erkek düz mantiklidir.
Mesela dun esim 1 saat gecikecegini soyledi. Tabi bu 1 saat 3 saate cikinca aradım. Musait olmadigi icin daha sonra arayip "ne oldu,beni aramissin canim" dedi.
Ona göre ortada olağandışı bir durum yok yani :)) Hala ne oldu diye soruyor. 2 saatlik kayip zamani unutuyor. Onu merak edecegimi akil edemiyor. E zaten nerde oldugumu biliyosun problem yok o halde gibi...
Tam olarak konusacak zaman bulamamissiniz anladigim kadarıyla. O halde tatildeyken bir mail atin.
Yalniz sizi uzmek istemiyorum ama, ben esinizde karisina düşkün, karısını önemseyen bir profil göremedim.
Olayin kayinvalideyle yasamakla hic alakasi yok zaten, onu yazmaya gerek bile yok.
bence ben soylemıyım o anlasın tavrı degıl bu
karsı taraftan cıdden tatmın edıcı bısey duymuyor sanıyorum
benım esımde boyle mesela nasıl
bır sıkıntı varsa ben benım ıcın sıkıntı, konusmaya calıstıgımda - of genemı?, - ya yinemi aynı konu, gibi şeyler duydugunu düşündüğüm için veyahut bu içerikte ve gidişatıda etkilemiyorsa haliyle içinde dökmek istediklerini belli bir uere kadar anlatabiliyor, elinde olmadan tıkanıyor

evlendıkten sonra alınan mallar ortak
ama borc bıreyseldır
keske senın uzerıne olmasaymıs kredı ama bu seferde allah korusun kotu bı olayda adamın senden habersız evı baskasının uyzerıne gecırme hakkı var
Tapuya şerh koydurun bunu önlemiş olursunuz

Aynı evde henüz 6 ay geçirmişken boşanmak mantıklı gelmiyor.
Yani bence de ..
Hani evliginde cok asiri seyler olsa anlarim ama ihenüz bu kararı vermek için çok çok erken. .
Daha birbirinizi bile tam olarak tanıdığınız i düşünmüyorum
Biraz zaman ve şans verin evliliginize

Ya ozur dileyerek yaziyorum. Bosanma konularina genelde yazmam. konunuza denkgeldikce bakiyorum. Hayirli biseyler gorebilmek icin belki kacirdigim bisey vardir tum sayfalari okumadim ama kisaca bir analiz etmek isterim.
Siz esinizin ilgisizliginden sikayetcisiniz
esinizin ailesiyle yasiyorsunuz ama onlarla araniz iyi
esiniz evlilikte psikolojik olarak es olma gorevini ustlenmiyor bekar hayatini devam ettiriyor.
Kendince sorun gormuyor. Sizin soyledikleriniz onun icin anlamsiz abarttiginizi dusunuyor.
Genel olarak durum bu degil mi?
bir de konunun basinda gezme mevzularindan dolayi sinirle soylenmis sozler var konunun basligi gibi.
Bence siz soruna cok fazla odaklanip cozumu goremiyorsunuz. Kendinizi yipratiyorsunuz. Hemen hemen her erkek boyledir evlendigini yeni bir aile oldugunu farkedemez hele de anne babayla yasamaya devam ederken. Bence bu durumlardan yuva yikilmaz. Basit bir ornek esimle bir program izliyoruz aile uzerine. evliligimizin 2. Yada 3. Ayi . Izlerken benim aklima geldi aile ne demek ailen kim fialn diye sordum bana anne babasini anlatiyor bu adam 29 yasinda. Sok oldum ogin sakin kalip uzuuunnn bir konusma yaptim yeni bir aile oldugumuza dair. Kismen idrak etti. Hayatimizda uygulayabilmek icin de bir iki anne metodu kullandim. Isten gelince karsiladim giderken ugurladim yemek gelecegi saate ben hazirladim. geldiginde kapiyi ailemizin reisi gelmis vs gibi cumlelerle karsiladim ve cok ise yaradi. Baska bir ornek. Aliskanliklari vardi bekar hayatindan yasam tarzi filan bir muddet benim tanidigim olmadugi halde onun evli arkadaslariyla goruatum aile olarak hic hoslanmama ragmen anlamasi icin. Evimize gelince guzel taraflarini ornwk verdim. Yeri geeldi pc basindan aksam boyinca kalkmadigi pazar gun boyunca tv karsisindan kalmadigi oldu. Ben planlar yaptim ya da telde oyin mu oynuyor karsilikli online oynanabilecek oyun yukledim ikimize de sirf iletisim olsun diye. Sevmesigim filmleri izledim onunla konysacak konum olsun diye. He ertesi gun de hayatim dun senin sevdigin filmi izlesik bugun de bemin sevdigimi izleyeleim birlikte dedim vs vs vs
boyle ornwklerim cok. Sonuc Elhamdulillah simdi benim yaptiklarimi o bana yapiyor. Bir gun hic unutmam hafta sonunu kayinvalidemlerde gecirmisiz pazartesi is basi aksam uzeri eve sonuyoruz ikimizde yorginuz ama dedimki elimizdekileri birakip birlikte disari cikalim haftaya baslamadan birlikte bisey yapalim. Aldigim cevap gezmekten baska bisey suaunmiyorsun oldu. Halbuki yorgunluktan oluyorum ama onun icin istemistim. Cok zoruma gitti anlatamam sonra hic gezelim cikalim demedim ama cikmak istediginde de surat yapmadim. Sonra onun istedigi bir gun o yaptigini ona anlattim hatasini farketti. O gun bugundur kendisi der bana cikalim suraya gidelim diye. Cok uzerine gitmeyin. Sakin zamanda soyleyin sonra bir adim geri atin. Bir de hemen hemen heryerde yaziyorum ama ben duygularimi konusarak anlatamadigim zamanlarda hep yazdim. Bazen sayfalar dolusu bazen kucuk notlar cok ise yaradi. Tavsiye ederim. Kendinizi sakin zamanlarinizda daha net ifade edin. Kolay degil erkeklerin evlilge adaptasyonu ben boyle diyenlere evlenmeseydi ozaman derdim hep de oyle degilmis iste. Fitrat meselesi.
ben anlattiklarinizdan sorununuzu esinizin evliligi anlamadigini adapte olamadigini sizin psikolojik ihtiyaclarinizi anlayamadi seklinde yorumladim. sorun daha ciddide ben sayfalarin arasinda atlamissam kusuruma bakmayin.
Bir de esinizin ailesinden cok guzel bahsetmissiniz. Son care kayinvalidemle konusurdum. Anne sana buyugum olarak bisey danismak istiyorum oglun boyle boyle davraniyor uzuluyorum. Elimden bisey gelmiyor bana yardim et derdim acikcasi anlattiginiz karakterde bir kayinvalide emin ol ogluna positif yonde akil verir. Sizin konustuklarinizi da bana gelin boyle boyle dedi diye de esinize soylemes gibime geliyor.
Hayirlisi olsun hakkinizda

Back
X