- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.407
- 798
Yani şu olay var bir çok seçeneği düşündüm aslında. Ben asla blöf yapmıyorum sadece çok birikince fevri davranıyorum. Giderim bilir 1 ay önce gittim çünkü. Sadece bu sefer zaman kötü denk geldi ve dönüşü hesap edemedim. Bu büyük bir şey değil blöf olsa ne anlar bir kereden olmasa ne? Giderim demek zaten yeterince ciddi bir olay bence, blöf bile olsa.
kayınvalidem benim iç çamaşırlarımı dahi ütüleyip veren bir insan o yüzden kötü diyemiyorum gerçekten. Kim nasıl görürse görsün ben sadece çocuklarına fazla düşkün ve iki arada bir derede kalmış yaşlı bir kadın görüyorum. 67 yaşında başı dönüp kusarken bile ayağını uzatıp dinlenmek yerine hala evi temixleme çabasında. Kayınpederim sürekli maddi yardımda bulunma hevesinde. Ev kredisini ödeyemezsek söylememizi istiyor arada oğluna para veriyor. Kendilerince düşünüyorlar yani. Artıları eksileri koysam artılar misli ile fazla çıkar. O yüzden surat yapmak istememk gibi bir durumum yok, ne kadar oğullarına kızıp bazen keşke gitseler diye içimden geçirsem de tamamen oğullarının öküzlüğüyle alakalı.
Yok zaten kv kp eziyet işkence ediyor demiyorumda sende bunalmissin bazi seylerden melekte olsa kv kp yasamak zor birsey birde esinin bu hareketleri eklenince bellki dolmussun ben blöf derken onu kast etmedim eger ben gidiyorum deyip gidip gunu onemli degil tekrar tipis tipis donuluyorsa o giderim blofudur bence gitmek ,1 kere sorun cozer ,2 kere kere cozer sonra gitsende bi bakmissin tinlayan olmaz "nasilsa geliyor" oyuzden kalip ya toparlanacak yada donmemek uzere gidilecek mumkun oldugunca kizip anne evine gitme isi pek olmamali gibi gelir hep bana "ya bu deveye gudeceksin yada bu diyardan gideceksin" yinedede esini sen daha iyi tanirsin bol şans umarim iyi olur gidişin