Çok teşekkür ediyorum :)
Bu zamana kadar hep şöyle düşündüm; sevdiğim insanlar için 2 saat evde oturmak büyük bir şey değil...Ancak o sevdiğim insanlar da benim için 2 saat fedakarlık yapmayınca iş değişiyor. Sonuçta ben eşimin ailesine eşimin ailesi olduğu için hürmet gösteriyorum. Yoksa
@BenIpek 'in dediği gibi herhangi bir teyzeden amcadan bir farkı yok.
Benim sinirime dokunan da eşimin beni umursamaması. Günlerce sadece yatarken dinlediğimi hatırlıyorum. Anormal şeyler değil elbette, yatılı insanları ağırlamak böyle bir şey ama eşimin de bu konuyu gayet bildiği-gördüğü-farkettiği halde odasına çekilip kendi rahatını düşünmesine, bana insanların içinde "yardım ederdim ama bugün oturmaktan çok yoruldum" diyerek saçma sapan espriler yapıp oturmaya devam etmesine çok sinir oluyorum.
Benim de çevrem yeni yeni oluşmaya başladı, dün 1 bugün 2 kıvamında. Daha önce haftasonları davetler olmuştu ama eşimle vakit geçireceğimiz için kabul etmemiştim. Artık umrumda değil.
İnanır mısın öğretmen olmanın getirisiyle artık konuşmaktan, laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki.
Eşimin benim hislerimi önemsemediği aşikar ama düşüncelerimi anlamadığını asla düşünmüyorum. Misal şu an hala konuşmuyoruz ve bana gelip "ne oldu" diye sorma ihtimali çok yüksek. Yani insanın "Sen salak mısın, daha 3 gün önce konuştuk ne olduğunu hala anlayamadın mı günlerdir?" diyesi geliyor. Anlıyor ama anlamamış gibi davranarak olayları kapatmaya çalışıyor.
İlk değiştirmek isteyeceğim şey yatak odası olurdu ama maalesef normalde büyük oda bize aitken şu an ufak odada kalıyoruz. Doğal olarak buraya alacağım eşya ile büyük odaya alacağım eşyalar farklı olacak. Bir an önce gitseler ve ben de ona göre eşya alsam diye düşünüyorum bu yüzden. Salonda ise kocaman tavana kadar vitrinler var, içleri incik boncuk ve bir kısım değerli kristallerle dolu. Onlar çıkmadan benim bu odaya alacağım eşyalar da farklı olacak.
Yani eşyalarınızı depoya koyun biz eşya alacağız mı demeli bilemedim?
Normalde hiç bir şeyin yerini dahi değiştirmedim, çok ufak oynamalar yapıyorum. Ben koltukları halı üzerinde sevmem, bu sebeple 10 cm kadar geri iterek kullanıyorum. Su sebilini ve çöpü de daha rahat ulaşabileceğim yerlere koydum buna rağmen ne zaman bize gelse bu üçünün yeri tekrar değişir. Aslında çok çok ufak şeyler ama benim hoşuma gitmiyor.