• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden bıktım artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu kadar kafana takma aynı şeyleri bende yaşıyorum ama yapıcak bişey yok bi kaç kez yapmak istemediğimi dile getirdim ve yapmadım benim için değişen bişey olmadı çünkü yaptığımda da etrafta millete yapmıyo diyodu şimdi de aynı şeyleri söylüyo yani yapsan da yapmasan da bu böyle takma kafaya

Benin annemle babam ayri kizlar ve ben ve abim annemle kaliyoruz eskiden babamda oyleydi ama artik arasira gorusuyoruz diye her gelmemizde biseyler ismarlayip koca koca dondurmalar aliyobenim asil sorunum abim mesela dun mutfaga gidiyo bende o anda kek yaptim firina attim mutfaktan gelmis bana firinda ne var diye soruyo o kadar merak ettiysem baksaydin firina dedim vurdu haddini bil felan diye hic bi zaman laf kavgasi yapamiyorum onunla h hemen siddete basvuruyo daha neler var sabah kalkiyo bana yemek yap diyo sonra dun aksm kendime tost yaptim banada yapsana ben sana tostumu vermistim felan dedi annemde ordan kokuta kokuta yedin sorsana yapmadan once dedi gittim onada yaptim gelmis bugun kendine cay yapmis bana sormamis deeim iste bu yuzden sana sormuyorum dedim ben yarin kendime cok guzrl kahvalti hazirlicam sende bok yesin dedim onun agzindada hep ayni laf KIZSIN SEN YAPCAN TABI

biraz da annenin acisindan bakmayacalis.
sen de yardim etmezsen tek kisiye cok fazla yuk binmis olmuyor mu?

biraz da annenin acisindan bakmayacalis.
sen de yardim etmezsen tek kisiye cok fazla yuk binmis olmuyor mu?
annemize tabikide yardim etmeliyizde abim anlayamiyorum ben bak simdi sofra toplancak mutfagin oralara gidiyo ama tabak felan almiyo simdi ben by cocugu dovsem yeridir

annemize tabikide yardim etmeliyizde abim anlayamiyorum ben bak simdi sofra toplancak mutfagin oralara gidiyo ama tabak felan almiyo simdi ben by cocugu dovsem yeridir
bosver evlenince kurtulursun abinden, kendin oglunu ve kizini esit yetistir ki, senin cektiklerini onlar cekmesin.

Benim annemde böyledi
Oturan insan dokunurdu rahmetliye
Onsuz büyüdüğüm için hiç sızlanmaz mutlu olsun diye ne dese yapardım
Ömrüm temizlikle geçti gibi bir şey
Olaydı da yine oturmasaydık, ölmeseydi de çamaşır sularının içinde geçseydi hayat
Takma kafana
Dersti, üniversiteydi derken hafifler işlerin

bosver evlenince kurtulursun abinden, kendin oglunu ve kizini esit yetistir ki, senin cektiklerini onlar cekmesin.
Aynen oglumuda öyle büyütcem kücukken bu erkekler babalari yuzunden simariyo onlarin zamaninda hep kadin yaparmis her isi ogullarida oyle oluyo buyuyunce tabi ama devir degisti bi kadin hem calisip hemde evle ilgilenir oldu devir degisti erkeklerde degismeli

Yok 2 kardeşiz benden 2 yaş kucuk erkek kardesim var o suyunu bile annemden ister o da hic bisey demez getirir ben istesem kiyamet kopar bi kere kardesim benden cay doldurmami istedi kendisine ama oyle rica eder gibi degil sen yapicaksin kizsin sen hizmet ediceksin dedi bende dik basli bi insanim asla kimseye itaat etmem ona hayir diyince babam soyledi doldur diye bende hizmetciniz sandiniz galiba dedim insan gibi rica edin babamda kalkti baya bi siddet uyguladi ben 27 de olsam 37 de olsam bu olayi asla unutmicam zaten.
Öyle bi şi olsa delirirdim herhalde bizde erkek kardeş filan yok çok şükür hiç gelemem zaten ayrımcılığa kayışlar kopardı bende artık:KK34: Allah sabır versin canım bir an önce üniv. sınavına hazırlan kazan durduğun il dışında başka yer yaz çok rahat edersin.

Hemen konuya giriyorum. Annem sürekli bana ev işi yaptırmaya çalışıyor ve bende ev işlerinden nefret ediyorum yinede yapıyorum yani hiç yapmıyorum değil. Bide teyzem geldi şimdi ikisi bir oldu oturuyorum kitap falan okuyorum oturma git lavaboyu ov şunu yap bunu yap bi rahat huzur yok zaten ben öğrenciyim. Bide teyzem temizlik hastası gibi bişey sürekli evi temizleme derdinde annemde teyzene yaptırma sen yap diyo e iyide teyzem bi durmuyo ki ona yaptırmasam ben mahvolcam ne biliyim her gün her gün dip köşe temizlik mi yapılır.
Bide annem nereye gitse konu komşu akraba vb. hep beni şikayet ediyo hiç temizlik yapmaz yemek bilmez diye ben 17 yaşındayım 35 yaşında ev hanımı değilim ki. Oysaki derslerim cok iyi onlardan hic soz etmez ama bende hep diyorum kusura bakma beni temizlik bi yere getirmicek ama derslerim getiricek.
Ah ah benim anne 9yaşında temizliğe başlattı ortaokula giderken cam siliyordum ama annemde çalışıyodu ama çok ezdi beni sabahları bana bağırarak kaldırırdı şimdi aklıma gelince nefret banada geliyo evlenince anlar değerini ama bence bıktım diye isyan et derslerini söyle konuş düzgüncene kendi ne iş yapıyorki sana yaptırıyor evet temiz olmakta lazım sabah kalktığında biraz yardım etmen lazım evlenince aynı şeyleri zaten yaşıcaksın bağzılarıda okuyorum diye yatağını bile toplamıyor ağzına vurasım geliyor.günde 1 saat kimseyi sınıfta bırakmaz ama bir annede orda burda kötülemicek çocuğunu seninde çocuğun olsa gördüğünü uygularsın

Ben zaten elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama bazen bunaliyorum.
Zaten oldugum sehiri yazmayi dusunmuyorum tercih zamaninda biraz kafa dinlemek icin.
İleride evlenicegim insan kadinlara hizmetci muamelesi yapan bi tip olmaz ins.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X