Annemden biktim (huy olarak)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Lutfen annen o senin 9 ay tasidi gibi seyler demeyin kim olsa cildirir cildirtiyor cunku mesela surekli asiri bagirarak konusuyor ve bu beni deli ediyor sariliyorum sarilma diyor opuyorum opme diyor koluna giriyorum git diye ittiriyor ee ben de haliyle sinirleniyorum bas donme rahatsizligim var ne zaman desem yine mi diyor surekli oglunu kayiriyor bana hep alingan huysuz diyor o kadar asiri sinirlendiriyor ki bugun yine kavga ettik ona "bir daha seni asla opmeyecegim yeter artik sana sevgi gostermeye calistikca geri itiyorsun beni" dedim bir de opmeme hasret kalacaksin dedim abim ona surekli bagiriyor asagiliyor internetini parwini yiyir onla konusuyor ben sirf kustum diye bana demedigini birakmiyor biktim artik

Bu annenizle ilgili kaçıncı konunuz bilmiyorum ama eğer çözüm bulmak için yazdıysaniz kimse çözüm bulamaz tıpkı 2 günde 1 açtığınız konulara bulamadıkları gibi. Sadece dertlesmekse amaç bilmiyorum ama siz daha önce bu siteye son girişim kendinize iyi bakın diyen üye değil misiniz ben mi karıştırıyorum?

O
Bu annenizle ilgili kaçıncı konunuz bilmiyorum ama eğer çözüm bulmak için yazdıysaniz kimse çözüm bulamaz tıpkı 2 günde 1 açtığınız konulara bulamadıkları gibi. Sadece dertlesmekse amaç bilmiyorum ama siz daha önce bu siteye son girişim kendinize iyi bakın diyen üye değil misiniz ben mi karıştırıyorum?
Evet o kisiyim ama dayanamiyorum

Lutfen annen o senin 9 ay tasidi gibi seyler demeyin kim olsa cildirir cildirtiyor cunku mesela surekli asiri bagirarak konusuyor ve bu beni deli ediyor sariliyorum sarilma diyor opuyorum opme diyor koluna giriyorum git diye ittiriyor ee ben de haliyle sinirleniyorum bas donme rahatsizligim var ne zaman desem yine mi diyor surekli oglunu kayiriyor bana hep alingan huysuz biktim artik senden diyor surekli ofluyor pufluyor suratini asiyor ne zaman yanimda olsa surati asik benim hep sacmaladigimi ve bos konustugumu dusunuyor o kadar asiri sinirlendiriyor ki bugun yine kavga ettik ona "bir daha seni asla opmeyecegim yeter artik sana sevgi gostermeye calistikca geri itiyorsun beni" dedim bir de opmeme hasret kalacaksin dedim abim ona surekli bagiriyor asagiliyor internetini parwini yiyir onla konusuyor ben sirf kustum diye bana demedigini birakmiyor biktim artik
Annen aynı benim annem ve büyük olasılık borderline kişilik bozuklugu var ikisinin de. Bende de çıktı psikiyatriye gitmeye çalış anlat bunları annelerimiz normal diil bizi mahvettiler duygularımız hallaç pamuğu oldu

26 yasindayim.Annem halen ayni .Degisen ben oldum daha az kafama takmaya calisiyorum.sen de oyle yap polemige girme.ne derse he de gec

Annen aynı benim annem ve büyük olasılık borderline kişilik bozuklugu var ikisinin de. Bende de çıktı psikiyatriye gitmeye çalış anlat bunları annelerimiz normal diil bizi mahvettiler duygularımız hallaç pamuğu oldu
Olabilir mi ki?Annem hep sirtim agriyor diyor ama yalan bahanesi bu mutlu olsun diye opup sariliyorum ittiriyor hemen ittiriyor bagiriyor napacagimi sasirdim

Cok uzuluyorum ama
Senin annen olabilir .Yasin kucuk de olabilir .Ama sen bir bireysin . Senin yasinda telefonum bile yoktu.Ogretmenimnben ama ortaokul lise zamanlarinda emo lar vardi .Onlar gibiydim :) Okumanin oneminin fsrkinda degildim kimse de okumam konusunda bir telkinde bulunmadi.Simdi senin her turlu imkaninn var.Yerinde olsam elimdeki telefony da bos zamanlarimi da en guzel sekilde ders calisarak geciriridim.Statu para onemli seyler.Bunlar arttikca ailenin gozunde de degerin artiyor.Ozellikle benim ailem gibiyse.Oku guzelce calis derslerine ileride meslek sahibi oldugunda bu kadar cok karisamazlar.seni uzemezler.Yani su anda da sorunlarim var ama eskisi kadar yok .Ya da ben kafama takmiyorum eskisi kadar

Senin annen olabilir .Yasin kucuk de olabilir .Ama sen bir bireysin . Senin yasinda telefonum bile yoktu.Ogretmenimnben ama ortaokul lise zamanlarinda emo lar vardi .Onlar gibiydim :) Okumanin oneminin fsrkinda degildim kimse de okumam konusunda bir telkinde bulunmadi.Simdi senin her turlu imkaninn var.Yerinde olsam elimdeki telefony da bos zamanlarimi da en guzel sekilde ders calisarak geciriridim.Statu para onemli seyler.Bunlar arttikca ailenin gozunde de degerin artiyor.Ozellikle benim ailem gibiyse.Oku guzelce calis derslerine ileride meslek sahibi oldugunda bu kadar cok karisamazlar.seni uzemezler.Yani su anda da sorunlarim var ama eskisi kadar yok .Ya da ben kafama takmiyorum eskisi kadar
Cok tesekkurler

Gerçekten senin tedaviye ihtiyacın var, ilk kez bir üye hakkında bunu söylüyorum, çünkü bende senin bu ailevi konularından baygınlık geldi :). annnen abin baban hergün bi sorun..

Lutfen annen o senin 9 ay tasidi gibi seyler demeyin kim olsa cildirir cildirtiyor cunku mesela surekli asiri bagirarak konusuyor ve bu beni deli ediyor sariliyorum sarilma diyor opuyorum opme diyor koluna giriyorum git diye ittiriyor ee ben de haliyle sinirleniyorum bas donme rahatsizligim var ne zaman desem yine mi diyor surekli oglunu kayiriyor bana hep alingan huysuz biktim artik senden diyor surekli ofluyor pufluyor suratini asiyor ne zaman yanimda olsa surati asik benim hep sacmaladigimi ve bos konustugumu dusunuyor o kadar asiri sinirlendiriyor ki bugun yine kavga ettik ona "bir daha seni asla opmeyecegim yeter artik sana sevgi gostermeye calistikca geri itiyorsun beni" dedim bir de opmeme hasret kalacaksin dedim abim ona surekli bagiriyor asagiliyor internetini parwini yiyir onla konusuyor ben sirf kustum diye bana demedigini birakmiyor biktim artik

Herkes öpülmeyi sevmez, rahmetli annemde öptürmezdi, şimdi bende öyleyim öpülmeyi, mıç mıç sarılmayı, sürekli teması sevmiyorum, insanların böyle huyları olabiliyor. Ama senin gerçekten bir yardıma ihtiyacın var, açtığın konulara bakıyorum çok takıntılısın böyle ömür geçmez

Aynı benim annemi anlatıyorsunuz benimde abim var o ne yapsa kızmıyor oğlu birtaneciktir ama ben onun için hiç iyi bir evlat değilim oysaki beni herkes över aferim bak nasıl akıllı terbiyeli kızın var derler ama annem öylece sessiz duruyor benimle iftihar etmez evet öyledir benim kızım demiyor malesef yapılcak bişey yok ben çareyi kabuğuma çekilmekte buldum ne zaman annem ve abim oturup sohbet etsek sonunda tartışma çıkıyor onun için ben pek onlara katılmıyorum.

Olabilir mi ki?Annem hep sirtim agriyor diyor ama yalan bahanesi bu mutlu olsun diye opup sariliyorum ittiriyor hemen ittiriyor bagiriyor napacagimi sasirdim
Öpmeyin sizde. Bu kadar zaman sizin öpmenizle, sarılmanızla mutlu olmadığını öğrenemediniz mi?
Bence belli dönemin anneleri üç aşağı beş yukarı aynı özellikleri gösteriyor. Oğlan çocuklara herşeye rağmen iltimas, kız çocuklarını öteleme ve uzaklaştırma. Sadece sizin anneniz değil böyle olan

Olabilir incelemesi lazım psikiyatr doktorun tüm aileyi ve senin de psikolojin bozulmuş. Bence ya üzülme böyle kabul et sallama veya psikiyatriden yardım iste yoksa çok yıpranırsın tek başına üzül üzül olmaz öyle seni anlayacak dinleyecek biri şart terapi lazım

Aynı benim annemi anlatıyorsunuz benimde abim var o ne yapsa kızmıyor oğlu birtaneciktir ama ben onun için hiç iyi bir evlat değilim oysaki beni herkes över aferim bak nasıl akıllı terbiyeli kızın var derler ama annem öylece sessiz duruyor benimle iftihar etmez evet öyledir benim kızım demiyor malesef yapılcak bişey yok ben çareyi kabuğuma çekilmekte buldum ne zaman annem ve abim oturup sohbet etsek sonunda tartışma çıkıyor onun için ben pek onlara katılmıyorum.
ikiz olabilir annelerimiz o kadar benziyorlar ki

Öpmeyin sizde. Bu kadar zaman sizin öpmenizle, sarılmanızla mutlu olmadığını öğrenemediniz mi?
Bence belli dönemin anneleri üç aşağı beş yukarı aynı özellikleri gösteriyor. Oğlan çocuklara herşeye rağmen iltimas, kız çocuklarını öteleme ve uzaklaştırma. Sadece sizin anneniz değil böyle olan
Haklisiniz onunla konusmuyorum artik yine hic bir sey olmamis gibi davraniyor

Haklisiniz onunla konusmuyorum artik yine hic bir sey olmamis gibi davraniyor
Sallama bak cidden aynı benim annem de böyle ve cocukkende ihtiyaç duyardım sarılsın sevecenlik göstersin buz dolabı gb ve mesafeli
hep. Bu cocuk için travmadır ve çogumuz travmalı büyütüldük cunku cogu annelerimiz cahil benimki dahil! Sen kıymetlisin sen sallama onla degil babanla muhabbet et misal takma devam et hayata sarıl diye yalvarma git öksüz cocuk sev kedi sarıl valla bak ben öyle yapıyorum kedilerin özellikle şifa yönü çok. Ağaca sarıl! Sen anladıgım kadarı ile bıcır bıcır içten bir kızsın senin dengeni bozmuş tutarsız ebeveyn tavrı. Sen değerlisin annen bile olsa kimseye çok fazla fedakar olma sarılmayanı sem de takma! Sallama.

Benim annem de ben ergenken böyleydi yani ilk gençlik yıllarımda çok çirkef davranırdı. Şuan 22 yaşındayım baya ilerleme var. Psikolojik bir sebebi olmalı bunun. Acaba kendi giden gençliklerini kızlarında görüp kendilerinin bile farkında olmadığı bir kıskançlık yaşıyor olabilirler mi diye düşünüyorum. Çünkü çoğu üyenin annesi de böyleymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X