annemden biktim usandım

en çok sevdiği ben değilim. hatta nedendir bilmem en az beni sever ve umursar. bundan eminim. devamlı bana nazlanmasının tek sebebi diğer çocukları gözünde ç
 
İyi de uzakta olana söylenmezse ne bilecek ki

Annem kokum ağrıyor demezse götürmezler tabii

Sen de ağrıyorsa doktora git ya da unutalım bu konuyu de

Umursama
n çok sevdiği ben değilim. hatta nedendir bilmem en az beni sever ve umursar. bundan eminim. devamlı bana nazlanmasının tek sebebi diğer çocukları gözünde çok yüce bir yerde olduğu için onları rahatsız etmek istememek, onlara sorun çıkarmamak.

yine de ben hep ilgilenşyorum iyi davranıyorum ama bazen sinirden kendimi duvardan duvara vurasım geliyor.
 
Anne atsan atılmaz görüşüne katılmıyorum.
Yerinizde olsam duymamazlıktan gelirim koskoca kadın hastaysa hastaneye gider.
 
Yaptiginiz cok cok cok AYIP.
Sana nazlaniyor olmasi kendini sana daha yakin hissetmesinden kaynakli. ANNENIZ o sizin. BANA NAZLANMA DIGERLERINE NAZLAN ne demek. Hem abiniz ve ablaniz hakkinda konusurken annemin oglu annemin kizi diye bahsediyorsunuz. Ilgincsiniz.. Bir o kadar da kötü
 
konuyu anlamadan ya da anlamaya çalışmadan iyi kötü diye damgalama yapmanız çok yanlış. konu ilgilenip ilgilenmemenin çok ötesinde. çok çok yanlış anlamışsınız siz olayı.
 
konuyu anlamadan ya da anlamaya çalışmadan iyi kötü diye damgalama yapmanız çok yanlış. konu ilgilenip ilgilenmemenin çok ötesinde. çok çok yanlış anlamışsınız siz olayı.
Yooo gayette dogru anladim. Tekrar soyluyorum o sizin anneniz ve ona bu sekilde davranma hakkiniz yok. Tabiki nazini da cekeceksiniz kaprisini de. Biz evlatlar annelerimize yetiskin olsak bile sorunlarimizi yansitip bazen teselli bekliyoruz bazen biraz nazlaniyoruz ya da kahrimizi cektiriyoruz. Her yuku her cefayi annelere reva gorup kapris yapma hakkini kendimizde bulamayiz. Siz sinav yuzunden kapris yapiyorsunuz ama anneniz biraz nazlanamiyor. Belki de daha cok israr bekliyordur. Annecim kolun agriyorsa masaj yapayim ? Ya da ben artik bu kadar aci cekmene dayanamiyorum itiraz istemem gidiyoruz doktora diyip randevu alsaniz. Belki bunlari bekliyor. Ben ilk mesajimda israrciyim. Ayip etmissiniz annenize
 
hayır işte, durum öyle değil. benim sinirli davranmam artık bi patlamanın eseri. çünkü belki de her hafta 115 kere hastaneye gidelim diyorum. yalvarıyorum ama yok. doktor bana ne yapacak gidemem diyor. ama sürekli sızlanınca da benim moralim bozuluyor. sürekli acaba annemin kötü bi hastalığı mı var ölecek mi diye içim içimi yiyor. böyle böyle de psikolojim alt üst oluyor.
ben de kendi dediklerimde ısrarcıyım. sonuçta bana çektirdiği bi eziyet. naz falan değil. sırf diğer çocuklaının rahatı bozulmasın diye asla onlara şikayet etmez. bu bir ayrımcılık. naz falan diyorsunuz ilgi bekliyo diyorsunuz ama benim bozulan psikolojim ne olacak? anneler naparsa haklı çocuklar ağzını açamaz mı yani? böyle düşünüyorsanız çok saçma düşünüyorsunuz bilin istedim. siz beni filmlerde gördüğünüz annesine bakmayan başından atan tiplerden sanmışsınız ama annemi umursamayan biri olsaydım satır satır yazı döşemezdim burda.
 
O zaman sende annenin yanında diğer kardeşlerine telefon et.Annen konuşmaları duysun.Doktora götürmek istiyorum gitmemek için inat geliyor bi gelinde annemi birlikte hastaneye götürelim de.Zaten annende gelmesinler diye iyiyim der.Sende öyleyse iyiysen ben derslerime çalışıcam hastayım dersende gelsinler götürelim dersin.Belki arayıp rahatları bozuluyor diye bir daha hastayım demez.
 
Hastaneye gitmeyi teklif edittiniz hayir deyip hala oram agriyo midem bulaniyo dediginizde ambulansi cagirin . Sanirim birdaha itiraz etmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…