Annemden gelmiyen hediye

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
13
35
Kızlar uyku tutmayanlar bir son açtığım konuya bakarmısınız, yorumlarınızı dört gözle bekler oldum...😬

Bu arada aklıma takilan ve beni üzen bir konu ile görüşlerinizi bekliyorum.
Annem uzakta nerdeyse 2,5 saatlık uzakta oturuyorum. Son gitdimde doğum günümdü ve okadar yolu gelmeme rağmen bana bir hediye almadı, hiç bir zaman almamıştı (maddi durumu çok iyi) sizce bu davranışı normal mi?

Maddi durumu iyiyse sana katkıda bulunuyordur heralde onunla al.Ben her hediyeyi beğenmem mesela alınınca pek mutlu olmam bu sebepten.

Hiç almamış işte alışık olmanız lazım. Benim annem çook alakasız bi zamanda mesela doğum günümden 5 ay önce bana bir şey alsa "aa bak bu doğum günü hediyen olsun" der ben de tamam derim olur biter 😂 yani hiç almamışsa şimdi neden beklentiye girdiniz anlayamadım

Benim annem de doğum günümde hiç hediye almazdı ama doğum günümü her zaman kutlardı.
Annenizden niye böyle bir beklenti içine girdiniz anlamadım.

Kızlar uyku tutmayanlar bir son açtığım konuya bakarmısınız, yorumlarınızı dört gözle bekler oldum...😬

Annem uzakta nerdeyse 2,5 saatlık uzakta oturuyorum. Son gitdimde doğum günümdü ve okadar yolu gelmeme rağmen bana bir hediye almadı, hiç bir zaman almamıştı (maddi durumu çok iyi) sizce bu davranışı normal mi?
İyi de kadın hiç bir zaman almamış ,şimdi niye sorun oldu ki😆

Benim annemde almaz, ama beni sevmediği değer vermediği için değil, öyle bir alışkanlığı olmadığı için hiçte kafama takmadım.

Ayrıca gitdiğimde değil gittiğimde🤯
"hiç-bir" bitişik ve soru ekleri de ayrı yazılır: "bakar mısınız?" :confused:

Konuya dönersem; anneniz hiçbir zaman hediye almamış zaten. Demek ki huyu bu, normali bu; doğum günlerini önemsemiyor. Niye özellikle son seferi dert ettiniz? Her zaman alıyor olsa, son seferi atlasa, üzülmenizi anlardım da, artık buna alışmış olmanız gerekirdi herhalde. Ha, hiç almamış olmasına bozuluyorsanız, bunu annenizle konuşabilirsiniz, belki vereceği cevaplar sizi rahatlatır.

Kaç yaşındasınız biraz çocukça geldi bu davranış. Çocukken herkes hediye bekler ama yaş ilerledikçe hatırlanmak yetiyor bence. Bir de annesiz zaten hiç almıyormuşki.
Keşke annem olsaydı da tek derdim bu olsaydı diye düşünmeden edemedim...

Ayrıca gitdiğimde değil gittiğimde🤯

Konuştuğu gibi yazanlar çoğalmaya başladı...Sanırsın Türkçe'yi sadece kulaktan dolma öğrenmişler...Sanki hiç okulda yazmamışlar...Çok ilginç...Youtube altındaki yorumlara bakıyorum ayle(aile), eylence (eğlence) gitdim (gittim) yazanlarla dolu

Back
X