• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden gizli ders çalışmak?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
329
391
103
26
merhabalar,
Bu ne saçma dert diyebilirsiniz ama ciddiyim😂
Annem beni bi kere ders çalışırken görsün herkese abarta abarta anlatıyor. Günde yarım saat bile ders çalışsam sanki bütün gün ders çalışmışım gibi komşulara falan anlatıyor uyuz oluyorum. Yapma desem de yapıyor napıcam ondan gizli ders çalısmaya calısıyorum ama gündüz evdeyiz ikimizde haliyle görüyor. Ne yapıcam

merhabalar,
Annem beni bi kere ders çalışırken görsün herkese abarta abarta anlatıyor. Günde yarım saat bile ders çalışsam sanki bütün gün ders çalışmışım gibi komşulara falan anlatıyor uyuz oluyorum. Yapma desem de yapıyor napıcam ondan gizli ders çalısmaya calısıyorum ama gündüz evdeyiz ikimizde haliyle görüyor. Ne yapıcam

Sen çalışcan o anlatıcak başka çare yok
Aynı babam.

Ne tatlısınız :)
Anneler abartmayı seviyor bazen.
Sizi cok huzursuz ediyorsa rica edin anlatmamasını hoş engeller mi bilemiyorum.

Önceden bana da saçma geliyordu fakat kızım en ufak bir şey başarsa dağlara taşlara cik cik öten kuşlara anlatasım geliyor.:KK53: Biliyorum fevkalade saçma ama durduramıyorum kendimi.

Üniversiteyi kazandığımda dedemin yazlığına gitmiştim. Komşular atanmamı kutladı :KK45: Öyle böyle abartmamış dedeciğim.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ne zaman ben veya annem ders çalıştığımı söylesek, bütün çalışma isteğim azalıyor. Motivasyon kaybı oluyor.

Annen hata yapıyor anlatması doğru değil.Bence neden anlatmaması gerektiğini güzellikle söyle tartışmadan.

Ben de hiç sevmem calismamin anlatılmasını. Annenizle konuşun, bak anne sen abarta abarta anlatıyorsun iyi bir yer olmazsa o kadar calisti yapamıyor, kafası çalışmıyor herhalde derler de. Söylemez hehalde bundan sonra da.

Demek ki anneniz sizinle gurur duyuyo ne güzel. Benim annem de tersidir. Ne kadar çalışırsam çalışayım hiç memnun olmaz, hiç çalışmıyorumdur onun gözünde. Emin olun bu daha kötü. Hiç yaranılmıyor öyle olunca maalesef

Ben de ne zaman ders çalışmak için otursam hemen yanıma meyve kek vs. getiriyorlar çalışırken yersin deyip. Obez olmaktan korkuma ders çalışamıycam :KK70:

merhabalar,
Anlatsın sanki nolcak
Kötü bişey demiyo ya

Back
X