Tarlası onun babasından kalıp size nasıl kalcak kendi malı bir. Satmadan önce ölmüş olsaydı tamam. İkincisi imza vermişsiniz annenizden kalan malın payını vermedimi? Vermeden nasıl satış verdiniz? Yasal işlem neden başlatmadınız.? Pay verilmedi ise yasal işlem ve avukattan danışmanlık alın . Vede bahsettiğiniz imza vekaletname ise e-devletten kontrol edin. Vekaletle yetkisi ile bilgi gözükür. Tam vekalet, satış vesair olarak.. Vekaletide bir an önce noterden iptal edin.Mrb arkadaşlar. İki kardeşiz. Annem vefat edeli 10 yıl oldu. Vefat ettikten kısa bi süre sonra mahkeme kağıdı geldi. Ortak malların yüzde 40i bana yüzde 40i abime yüzde 20si babama kaldı. Fakat babam evimizi satmamiz gerek durumumuz yok dedi bizden imza istedi kabul etmedik fakat tehdit ve baskıyla bize imza attırdı ilk evimizi sattı sonra bize sahip çıkmadı bizi bıraktı. Çok kez evlendi boşandı. Tarlalarımizin hepsini sattı. Tarlalar onun babasından kalanlar. Bizden imza falan istenmedi. Acaba bizden sadece ev için değilde hersey için mi imza aldı yasımız küçüktü hatirlamiyorum ama bize 1 kuruş bile düşmedi hiç imzadan sonra. Şimdi abim evlenecek parasızlıktan evlenemiyor. Mahkeme açsak haklarımızı alma şansımız var mı. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
imza aldığına göre 18 den büyük olmalılar.Dededen kalan mallar üstünde hakkınız yoktur diye tahmin ediyorum.
Annenizden kalan daire satılırken kaç yaşındaydınız?
imza aldığına göre 18 den büyük olmalılar.
ben bizzat yaşadım daha farklısını.güvenilmemeli valla kayıtsız şartsız.herkes baba değil adı baba sadece.benim babam bana 1 kuruş nafaka göndermedi 1 lira harcamadı ama annemden boşanmadan daha yaşadığı kadının üstüne ev aldı.sonra da bizim oturduğumuz evden ve eşyadan da pay istedi.ha karşılığını kat kat aldı.kadın sokağa attı 10 yıl sonra parasını sömürüp başka kadın aldı o da olmadı.yalnızlıktan geberse umrum değil .böyle adamlara acıyanlara aa babandır diyenlere de sitede inanamıyorum bazennHaklısınız. Çok da çocuk sayılmaz aslında. Ama insan babasına bile güvenemeyecekse tabii...
Ne olursa olsun ,ne kadar kotu olursa olsun o senin baban sahip çıkacaksınben bizzat yaşadım daha farklısını.güvenilmemeli valla kayıtsız şartsız.herkes baba değil adı baba sadece.benim babam bana 1 kuruş nafaka göndermedi 1 lira harcamadı ama annemden boşanmadan daha yaşadığı kadının üstüne ev aldı.sonra da bizim oturduğumuz evden ve eşyadan da pay istedi.ha karşılığını kat kat aldı.kadın sokağa attı 10 yıl sonra parasını sömürüp başka kadın aldı o da olmadı.yalnızlıktan geberse umrum değil .böyle adamlara acıyanlara aa babandır diyenlere de sitede inanamıyorum bazennevlenirken kadınlar tipine işine bakacaklarına bu adamdan iyi baba olur mu diye baksınlar öncelikle.
Babanızın kendi miras payında hakkınız yok. İmza atılırken 18 yaşından küçükseniz belki dava hakkınız vardır bu kısmı bilmiyorum ama 18’den büyükseniz yok.Mrb arkadaşlar. İki kardeşiz. Annem vefat edeli 10 yıl oldu. Vefat ettikten kısa bi süre sonra mahkeme kağıdı geldi. Ortak malların yüzde 40i bana yüzde 40i abime yüzde 20si babama kaldı. Fakat babam evimizi satmamiz gerek durumumuz yok dedi bizden imza istedi kabul etmedik fakat tehdit ve baskıyla bize imza attırdı ilk evimizi sattı sonra bize sahip çıkmadı bizi bıraktı. Çok kez evlendi boşandı. Tarlalarımizin hepsini sattı. Tarlalar onun babasından kalanlar. Bizden imza falan istenmedi. Acaba bizden sadece ev için değilde hersey için mi imza aldı yasımız küçüktü hatirlamiyorum ama bize 1 kuruş bile düşmedi hiç imzadan sonra. Şimdi abim evlenecek parasızlıktan evlenemiyor. Mahkeme açsak haklarımızı alma şansımız var mı. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
Şey soracağım evlendikten sonra edililen mallar ortak ya o tapuya da isim yazdirmamiz gerekiyor muydu?Giden gitmiş her şey satılmış, neyi geri alacaksınız ki. Üzgünüm
Şey soracağım evlendikten sonra edililen mallar ortak ya o tapuya da isim yazdirmamiz gerekiyor muydu?
Ben zaten ortak diye gerek duymadım da .
Üzerime mal olsun istemedim şuan.
Aynen bende böyle biliyorum da yok birşey imzalamadikEvlendikten sonra bu malları edindiğiniz için gerek yok yazdırmaya, evlenme tarihinden sonra olduğu tarihlere bakarak anlaşılır kolaylıkla, tabii herhangi bir mal paylaşımına dair özel bir evlilik sözleşmesi falan imzalamadıysanız.
Babam beni evlatlıktan red etti zaten öncesinde babalık yapmadı hiç bir zaman 7 yıldır görüşmüyorum açmıyım tokmuyum haberi yok.Ne olursa olsun ,ne kadar kotu olursa olsun o senin baban sahip çıkacaksın
Bende görüşmüyorum ailemle böyle dendiği zaman gıcık oluyorum ya
Hep kötü olan evlatlarmıs gibi
Pek birşey çıkmaz dava açsanız bile birde mahkeme masrafları üstünüze kalır. Artı vekalet varmı sizin adınıza araştırın.Mrb arkadaşlar. İki kardeşiz. Annem vefat edeli 10 yıl oldu. Vefat ettikten kısa bi süre sonra mahkeme kağıdı geldi. Ortak malların yüzde 40i bana yüzde 40i abime yüzde 20si babama kaldı. Fakat babam evimizi satmamiz gerek durumumuz yok dedi bizden imza istedi kabul etmedik fakat tehdit ve baskıyla bize imza attırdı ilk evimizi sattı sonra bize sahip çıkmadı bizi bıraktı. Çok kez evlendi boşandı. Tarlalarımizin hepsini sattı. Tarlalar onun babasından kalanlar. Bizden imza falan istenmedi. Acaba bizden sadece ev için değilde hersey için mi imza aldı yasımız küçüktü hatirlamiyorum ama bize 1 kuruş bile düşmedi hiç imzadan sonra. Şimdi abim evlenecek parasızlıktan evlenemiyor. Mahkeme açsak haklarımızı alma şansımız var mı. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?