tam olarak öyle değil tavuk gibi ürünler çöpe atılıyor tarihi geçtiyseYanlislikla almis olabilir mi.kac kere denk geldiniz ki bu duruma .birde urunun tarihi gecmisse firmalar iadeye verir cope atmaz ki
Yok canim tavuk bu.tarihi gecmisse les gibi kokar bazen gecmeden bile dolapda kokar ki onuda cope atmazlar bir yanlislik olmasintam olarak öyle değil tavuk gibi ürünler çöpe atılıyor tarihi geçtiyse
bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyorNeden ilginizi çekip çöpe baktınız ben de buna takıldım. Pudingin tadına bakıp bana kötü gelse hemen o an söylerim zaten. Bunun tarihi mi geçti acaba diye ve o zaman gidip bakarım. Yani konu sıcağı sıcağına işler. Siz neyden şüphe ettiniz de gidip çöpe bakma ihtiyacı duydunuz ve o an neden konuşmadiniz da sonra konu açıldı. Anneniz niye çöpü degistirsin. En kotu ihtimal farketmemimisim bozuk olduğunu derdi. Sizi niye yalanci çıkarmak için çöpü degistirsin. Bir garip konu
dondurulmuş olduğu için hemen koktuğunu düşünmüyorum yakaladiğimiz icin eminimYok canim tavuk bu.tarihi gecmisse les gibi kokar bazen gecmeden bile dolapda kokar ki onuda cope atmazlar bir yanlislik olmasin
migros a101 gibi zincir marketler atıyor bence çünkü haberlere de çıkmıştı israf oluyor diye çöpten görüntüleri varHimm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence
Bence yanlisiniz var sitemizin yakininda migros ve onun onunde 3 tane konteyner var ve asla bir gida urun vs atildigini gormedim.enteresan bir konu.copden almasida oyle herkesin yapabilcegi bir dutum degil elino oraya sokup karistiracak urun bulacak.varmi bu tarz eylemleri.igrenmez mi mikrop kaparim vs.tmm copden ekmek alanlara tanik oldum Allah kimsenin basina boyle bir yokluk vermesin.gerci bir komsumuz var cok zengin yazliklati vs var ama cop karistirip buldugunuda eve getiriyormigros a101 gibi zincir marketler atıyor bence çünkü haberlere de çıkmıştı israf oluyor diye çöpten görüntüleri var
keşke düşündüğünüz kadar masum olsa çöpe atılan gıda paketli olduğu için bir şey olmaz diye düşünüyor muhtemelenBence yanlisiniz var sitemizin alti migros ve onun onunde 3 tane konteyner var ve asla bir gida urun vs atildigini gormedim.enteresan bir konu.copden almasida oyle herkesin yapabilcegi bir dutum degil elino oraya sokup karistiracak urun bulacak.varmi bu tarz eylemleri.igrenmez mi mikrop kaparim vs.tmm copden ekmek alanlara tanik oldum Allah kimsenin basina boyle bir yokluk vermesin.gerci bir komsumuz var cok zengin yazliklati vs var ama cop karistirip buldugunuda eve getiriyor
zehirleme değilde aklı sıra paradan tasarruf yaptığını düşünüyorAnnenizin sizi zehirlemeye çalışmasından mı şüpheleniyorsunuz? Bu şüphe ne kadar süredir var? Yakalamıştık derken babanızla falan mı yakaladınız hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz anlamadım konuyu
Tarihi ya da tadı fark edince döküp yenisini yapmış olabilir mi ? Sadece puding mi almış çöpten bir baksaydiniz ?kızlar öyle garip bir imtihanın içindeyim ki annem marketlerin tarihi geçip çöpe attıkları ürünü alıyor bunu fark ettim puding yapmıştı çöp kutusunda sütün kabına baktim 2 ay geçmişti nasıl olur anlamıyorum sonra akşam dışarı çıkıp geldik (kendisi evdeydi)bunun konusu açıldı muhtemelen nasıl yaptı bilmiyorum kabı değiştirmiş yanımıza getirdi beni yalancı konumuna düşürdü resmen inanamadim kendimden eminim
O tarihi geçmiş tavuk donuk olsa bile pisirince tadı kokusu felaket olur.yogurt hadi bir ihtimal ekşimiş ya da acımış dersiniz de tavuğu farketmemek imkansız.en azından bi cırcır olurdunuz.bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyor
Himm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence
Hayır yanlış değilBence yanlisiniz var sitemizin yakininda migros ve onun onunde 3 tane konteyner var ve asla bir gida urun vs atildigini gormedim.enteresan bir konu.copden almasida oyle herkesin yapabilcegi bir dutum degil elino oraya sokup karistiracak urun bulacak.varmi bu tarz eylemleri.igrenmez mi mikrop kaparim vs.tmm copden ekmek alanlara tanik oldum Allah kimsenin basina boyle bir yokluk vermesin.gerci bir komsumuz var cok zengin yazliklati vs var ama cop karistirip buldugunuda eve getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?