annemden korkuyorum

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
kızlar öyle garip bir imtihanın içindeyim ki annem marketlerin tarihi geçip çöpe attıkları ürünü alıyor bunu fark ettim puding yapmıştı çöp kutusunda sütün kabına baktim 2 ay geçmişti nasıl olur anlamıyorum sonra akşam dışarı çıkıp geldik (kendisi evdeydi)bunun konusu açıldı muhtemelen nasıl yaptı bilmiyorum kabı değiştirmiş yanımıza getirdi beni yalancı konumuna düşürdü resmen inanamadim kendimden eminim

Marketlerde tarihi geçen ürünleri 2 ay sonra çöpe atmıyorlar. Çöpten bir ürün alıyorsa da evde bir yere depo olarak koyuyor olabilir her yere baktınız mı?

Psikolojik olarak bir hastalık belirtisi de olabilir, anneniz kaç yaşında? Daha farklı belirtiler var mı?

Neden ilginizi çekip çöpe baktınız ben de buna takıldım. Pudingin tadına bakıp bana kötü gelse hemen o an söylerim zaten. Bunun tarihi mi geçti acaba diye ve o zaman gidip bakarım. Yani konu sıcağı sıcağına işler. Siz neyden şüphe ettiniz de gidip çöpe bakma ihtiyacı duydunuz ve o an neden konuşmadiniz da sonra konu açıldı. Anneniz niye çöpü degistirsin. En kotu ihtimal farketmemimisim bozuk olduğunu derdi. Sizi niye yalanci çıkarmak için çöpü degistirsin. Bir garip konu

bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyor

Himm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence

Himm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence
migros a101 gibi zincir marketler atıyor bence çünkü haberlere de çıkmıştı israf oluyor diye çöpten görüntüleri var

Annenizin sizi zehirlemeye çalışmasından mı şüpheleniyorsunuz? Bu şüphe ne kadar süredir var? Yakalamıştık derken babanızla falan mı yakaladınız hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz anlamadım konuyu

migros a101 gibi zincir marketler atıyor bence çünkü haberlere de çıkmıştı israf oluyor diye çöpten görüntüleri var
Bence yanlisiniz var sitemizin yakininda migros ve onun onunde 3 tane konteyner var ve asla bir gida urun vs atildigini gormedim.enteresan bir konu.copden almasida oyle herkesin yapabilcegi bir dutum degil elino oraya sokup karistiracak urun bulacak.varmi bu tarz eylemleri.igrenmez mi mikrop kaparim vs.tmm copden ekmek alanlara tanik oldum Allah kimsenin basina boyle bir yokluk vermesin.gerci bir komsumuz var cok zengin yazliklati vs var ama cop karistirip buldugunuda eve getiriyor

keşke düşündüğünüz kadar masum olsa çöpe atılan gıda paketli olduğu için bir şey olmaz diye düşünüyor muhtemelen

zehirleme değilde aklı sıra paradan tasarruf yaptığını düşünüyor

Tarihi ya da tadı fark edince döküp yenisini yapmış olabilir mi ? Sadece puding mi almış çöpten bir baksaydiniz ?

bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyor
O tarihi geçmiş tavuk donuk olsa bile pisirince tadı kokusu felaket olur.yogurt hadi bir ihtimal ekşimiş ya da acımış dersiniz de tavuğu farketmemek imkansız.en azından bi cırcır olurdunuz.

Hayır yanlış değil
Marketlerin çoğu bunu yapar
Geçmeden kaç gün önce indirim ya da kasa onu koyar satışi olmazsa tüm alt geçmiş mallar çöpe atılır

Anneannemin eski komşuları komple bunu yapıyorlardı.
Hemen karşıda a101 var resmen camdan çöpe ne atılacak diye bekliyorlar sonra koşup alıyorlar.
Tavuk görmedim ama süt,peynir,yumurta,sucuk,sosis,domates aklınıza ne gelirse.
Birde marketlerde kenarından yırtılan poşetli bişey varsa az ucuza satıyorlardı bunları arıyorlar alır mısın diye.
Kasa kasa domates,salatalık sebze ne varsa getiriyorlar.
Sos yapıyor.
Böyle bir hastalık da var ama benim gördüğüm komşular resmen biz yıllardır pazara,markete gitmiyoruz birikim yapıyoruz diyorlardı.
Yani ihtiyaçları yok ama alıyorlar.
İhtiyacı olanlar da alıyor yazık o insanlara bişey diyemiyorum ama inşallah hastalanmazlar.
Ama çöpten ve marketten atilanlarinalan insanları çok görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…