Annemden nefret ediyorum!

Yazdığınız hisleri anneanneme karşı hissediyorum, çok yıldır aynı evi paylaştı bizimle, o zaman aynı bu duygulardaydım, şimdi bizde kalmıyor, ilişkimiz şuan çok iyi, uzaktan herşey daha iyi, herhangi kötü birşey hissetmiyorum artık. Ama biz kesinlikle uyuşmuyoruz bunu diyebilirim.

Sirf bu konuya mesaj atmak icin üye oldum.annemden nefret ediyorum.neden mi? Cocuklugumdan beri sürekli beni kötülemesinden bıktım.Bana bakmak zorundasınız ben annenizim demesinden bıktım.sürekli beni azarlamasından bıktım.hicbir zaman yanimda olmamasindan bıktım.32 yasındayim.sirf ondan kurtulmak icin evlendim ama mutlu olamadim..ne arar ne sorar..kontoru bitermis para onun icin her seyden önemli .para para para..dini imanı para..ben isterdim ki annem benden uzakta yasasin uzaktan uzaga telefon etsin saatlerce konusalim özletsin kendini filan.ama yok ne zaman ihtiyacim olsa annem arazi,ama ne zaman kendi ayaklarimin üstünde dursam şip diye yanimda hemde her gün her saat..Allah tez zamanda ya onu ya da beni alsin..ölse arkasından ağlayacagimi bile düsünmüyorum.

Konuyu açayim..babam ben kücükken öldü.dayimlarla yasadik.herkes beni azarlarken ben anneme siginmak istedigimde o da beni azarlardi,sirf onlara sirin olmak icin.onca fakirlik cektim hic gıkım çıkmadı.sürekli etraftaki cocuklar örnek gösterildi.ünıversiteyi kazandim bes kurus istemedim kendim okudum.zaten cocuklugumdan beri calisip kendi harcliklarimi cikartiyordum.bana hicbir faydasi olmayan beni hep azarlayan annem ,ben calismaya basladim pat evimde yasamaya basladi..neyse yasasin hadi sorun degil.ama o cenesi var ya..dayanamayacagim.yemek berbat olmus,sen temizlikten ne anlarsin,aldigin kiyafetler sana yakismiyor,cirkinsin,kilolusun,bi b.k beceremezsin..ama disariya cıksin bir melek,fedakar anne,bu yasina kadar okutmusmus.lan demezler mi adama bir kurusun var mi bu kizin üstünde..hicbir kardesim evine almadigi icin bende kaliyor..birgun dayanamadim git dedim..agladi komsulara bagirdi beni evden kovuyorlar diye..dayanacak gucum kalmadi cidden anne katili olacagim..bazen onu bogdugumu görüyorum ruyalarimda o derece.

Yeni konu açın derken , yani yukarı sağ tarafta bulunan " yeni konu aç butonuyla kendi konunuzu açın demek istediler.
Çünkü her gelen ilk sayfadakini okuyacaktır.

Diğer kardeslerinize karşı nasıl ? Ne desem boş.
Allah evladın da , ailenin de hayırlısını versin.

Diğer kardeslerime de aynı.ama onlar artik iliskiyi kesti ne ariyor ne soruyorlar..hatta annemi sepetlerim belki diye beni bile aramiyorlar..annem iyi bir anne degildi.cocuklarina zerre merhamet duymadi sevmedi..bir tatli sözünü duymadık. Her yerde bizi kötüler..baskasiyla bir olup senin üstune gelir..iki dakka disari ciksa tüm komsulara senin evinde ne olup bitiyor anlatir..evlendim bana dedigi zengin koca bulamayacak kadar aptalsin..

Bende annemden nefret ediyorum artık bsbamdanda nefret ediyorum ne kızlığımı yaşayamadım gençliğimi yaşayamam genç yaşımda dul kaldım. annem hep derdi seni kimse almaz sen kimsin ki seninle dalga geçer bırakırlar derdi bende ispatlamak için sevmediğim serseri biriyle evlendim bi çocuğum oldu ayrılık derecesine geldim annem ayrıl kurtul dedi barışma istedi eski eşim birkere bile görüştürmediler boşandık ve şimdi evden dışarı adım atıp ne gezebiliyorum ne mutluyum taşım daha 24 ama ben 90 hissediyorum. babam yurt dışında her geldiğinde hayatı burnumdan getiriyor yıllardır bizden ayrı babalık mı yaptı sahipmi çıktı hep dayak yedim hatırladığım bu ablam 30 yaşında br evlenebildi ne bişey sahibi olamadı hayatı beceremedi iş kurmak istiyor babam kerhanemi açıcan diyip çıkıyor biz insan değiliz onun gözünde gancık diyor bize annemden de babamdan da tiksiniyorum yaparken yapmışlar ama sevmiyolar durumumuz iyi ama varlık içinde yokluk çektik senelerdir bir don bile almaz annem bize düşünmez hepsinden nefret ediyorum ölsünler istiyorum muhtaçım onların yüzünden onların evindeyim allahım yanlış Sam düzelt ne olur elimden birsey gelmıyor sevmiyorum okadar

Bende annemden nefret ediyorum artık bsbamdanda nefret ediyorum ne kızlığımı yaşayamadım gençliğimi yaşayamam genç yaşımda dul kaldım. annem hep derdi seni kimse almaz sen kimsin ki seninle dalga geçer bırakırlar derdi bende ispatlamak için sevmediğim serseri biriyle evlendim bi çocuğum oldu ayrılık derecesine geldim annem ayrıl kurtul dedi barışma istedi eski eşim birkere bile görüştürmediler boşandık ve şimdi evden dışarı adım atıp ne gezebiliyorum ne mutluyum taşım daha 24 ama ben 90 hissediyorum. babam yurt dışında her geldiğinde hayatı burnumdan getiriyor yıllardır bizden ayrı babalık mı yaptı sahipmi çıktı hep dayak yedim hatırladığım bu ablam 30 yaşında br evlenebildi ne bişey sahibi olamadı hayatı beceremedi iş kurmak istiyor babam kerhanemi açıcan diyip çıkıyor biz insan değiliz onun gözünde gancık diyor bize annemden de babamdan da tiksiniyorum yaparken yapmışlar ama sevmiyolar durumumuz iyi ama varlık içinde yokluk çektik senelerdir bir don bile almaz annem bize düşünmez hepsinden nefret ediyorum ölsünler istiyorum muhtaçım onların yüzünden onların evindeyim allahım yanlış Sam düzelt ne olur elimden birsey gelmıyor sevmiyorum okadar
Okumak bile istemedigim konulardan biri cunku aklimdaki anne tabusunu yikmak istemiyorum ben her yerde ve her zaman savunuyorum her doguran anne olamiyor malesef rabbime binlerce sukur iki tane kanadi eksik bi annem var binlerce sukur

Back
X