Anneme de bilet alalim diyen koca

Bir kere götürün kadını. Kv yi sevmeyebilirsiniz ancak o her zaman sizin eşinizin annesi olarak kalacak. Şu an yapmadığınız şey yıllarca eşinizin içinde bir ukde olarak kalabilir. Hem sizin anneniz böyle bir şey istese ve eşiniz de sizin tavrınızı sergilese, siz yaptığınız etkinlikten zevk alır mıydınız? Eşinizi anlamaya çalışın.

KV'niz ile ilgili eski konuları hatırlıyorum. Ama yine de eşinizle aranızdaki iletişimi ve güveni zedelememek için ben olsam o bileti alırdım.

Bunda kızacak bir şey yok bir defa da eşinizin annesini goturuverin ne olacak yani

Hatta kendi annenizide götürün,dünürler keyiflensin biraz.

K Kalenderender girmişsiniz de yazmamışsınız
eeee hep gelinler haklı olacak değil

çok gıcık olduysanız eşinize "sen annenle gidiver hayatım ben gitmeyeceğim" dersiniz
ama ben olsam 3 kişi olarak gider çıkılta da kadına bir hamburger pizza lahmacun vs yedirirdim

Yok yok bu sizin bildiğiniz kv den değil :)
Çok beter konu sahibini canından bezdiriyor.
Bende kv çok severim istese götürürüm.
Ama bu kv yi

K Kalenderender bence konuyu güncelleyin ve sadece haftasonu görüştüğünüzü ve oğlununda sadece haftasonu, siz geldiğiniz zaman kıymete bindiğini yazın.
Eşinize de çok kızdım. Yani sizinle güzel geçirebileceğiniz zaman bulmaya çalışacağına herşeye annemde yanımızda olsun diyor.
Sizi bilmem ama ben eşimin bana olan sevgisinden şüphe ederim galiba.

Bu her şeyi oğluşlarından bekleyen katinvalidelere de şaşıyorum doğrusu.
Benim kayınvalide arkadaşlarıyla sinemaya, günü birlik turlara vb. gider. Halk oyunları kursuna bile gitti kadın ayol. Benden sosyaldir kendisi çok şükür.

E ne var kadın gitmek istemiş sizde sürekli gidiyormuşsunuz bir kere de onu götürün gönlü olsun

böyle küçücük şeyleri büyütmeyi ne kadar
seviyoruz biz.nolur yani 1 kerede kadın da gelse sizinle
her defasında gelmek istese peşinize takılsa sitemini gerçekten anlarım
ama 1 defa içinde yok artık yani anne sonuçta nolurki 1 kerede
olsa sevindirseniz gönlünü yapsanız o bilet kayınvalide değilde
anneni götürelim hayatım olsaydı ne derdiniz acaba çok mutlu olur
kocanızı sevgiye boğardınız bence bu kadar bencil olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…