- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Bunda kızacak bir şey yok bir defa da eşinizin annesini goturuverin ne olacak yaniBenim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
İyi bak araştır, en kötü, en sıkıcı oyuna bilet al, gittiğine gideceğine pişman olsun.
BencedeDefalarca gitmişsiniz zaten, bir defada onu götürseniz bir sakıncası yada size bir zararı olmaz bence. Hem eşinizin gönlü olmuş olur, o onun annesi sonuçta.
Yok yok bu sizin bildiğiniz kv den değil :)2.evliliğim.
İki evliliğimde de şahane kadınlar kayınvalidelik yaptılar bana.annem gibiydiler diyemem doğru olmaz bu.ne onlar benim biyolojik annemdi ne de ben onların doğurdukları kızıydım.
Ama çok sevgi ile saygı ile ilişki kurduk hep.ben hata yapsam genç olmam sebebiyle onlar affetti,onlar yapsa yaşa ve kişiliklerine hürmeten ben.hiç küsmedik.oğullarının onları ihmal etmesine izin vermemeye,yoğun çalışsam da ziyaret etmeye gayret ettim.bazen de oğullarını tek başına anneleriyle vakit geçirmeleri için teşvik ettim.şu zamana kadar da oturup ben de neler yapmışım vay be dememiştim.normalim buydu.olması gereken buydu.birbirimizi hep sevdik ve saydık.
Birinin oğluyla anlaşamadım yollarımız uzak düştü.bir kez ağır bir ameliyat geçirdiğini duyup aradım çok mutlu olduk karşılıklı.
Diğer kayınvalidem şahane insan,özlemini ve yokluğunu hep kalbimde taşıyacağım asil kadını da geçen yıl kaybettik maalesef.
Siz iyi olursanız karşınızda dağlar duramaz genç kadınlar.öyle işte.ağlattınız gece gece beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?