- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Of içim şişti,şu konuları açarken az buçuk öncesinden haber verin. Herkes sizi suçlayacak yorumlarda bulunacak bu yazdığınıza bakarak.Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Böyle diyenlerin eski konularını okuyun o zaman sebeplerini anlarsınız. Adam akıllı annelik yaparlarsa gelinden evlatlık görürler. Bana kan kusturan insandan yeri gelir çayımı bile sakınırım.Kayınvalideleri ile tiyatroya bile gitmeyi sorun edenleri,bir demlik çayı konuşanları,oturmasını,konuşmasını dert edenleri,buhar olup yok olsa kayınvalidem diye düşünen genç kadınları gördükçe kıymetli oğulcuğumun!!! turşusunu kurup evlendirmemeye karar verdim
İnsan sevmeyi öğrenin biraz benim gibi kadını bile salon çizgisinden çıkardınız helal olsun size.
O o kaynanaları ilgilendiren bir durum. Ki belirttim böyle değilsw diye. Genellemek çok iğrenç. Aynı gruba kendileri de giriyorlar farkında değiller.Böyle diyenlerin eski konularını okuyun o zaman sebeplerini anlarsınız. Adam akıllı annelik yaparlarsa gelinden evlatlık görürler. Bana kan kusturan insandan yeri gelir çayımı bile sakınırım.
Kim aynı gruba giriyor anlamadım kusura bakmayın. Aile evlatlarının yaşantısında her zaman yer alacak almalı da fakat her anlarına dahil olmaya çalışmamalı. Hele de çocuklarının huzurunu bozmak için elimden geleni ardına koymayan fakat her istediklerinin yapılmasını isteyenler bi zahmet geri dursunlar.O o kaynanaları ilgilendiren bir durum. Ki belirttim böyle değilsw diye. Genellemek çok iğrenç. Aynı gruba kendileri de giriyorlar farkında değiller.
kıymetli ogulcugunuzu siz evlendirmeyeceksiniz zaten.Kayınvalideleri ile tiyatroya bile gitmeyi sorun edenleri,bir demlik çayı konuşanları,oturmasını,konuşmasını dert edenleri,buhar olup yok olsa kayınvalidem diye düşünen genç kadınları gördükçe kıymetli oğulcuğumun!!! turşusunu kurup evlendirmemeye karar verdim
İnsan sevmeyi öğrenin biraz benim gibi kadını bile salon çizgisinden çıkardınız helal olsun size.
kıymetli ogulcugunuzu siz evlendirmeyeceksiniz zaten.
o kendisi evlenecek. büyüyecek, kendi fikirleri olan, ayakları üstünde durabilen sizden ayrı bir birey olacak ve biriyle hayatını birleştirmek isterse evlenecek. yani umarım böyle bir birey olabilir.
şu cümleniz çocuğunuzla ilgili düşünceleriniz için büyük bir ipucu.
çocuklarımız bizim uzantılarımız değiller, onlar ayrı bir birey.
bir yanlışı söylerken ondan daha büyük bir yanlışa girmemek lazım.
kendi düşünceleri olan bireylere ihtiyacımız var, önce aile güdümünde yasayan sonra çekim kuvvetine göre ya yine ailenin ya da eşinin yörüngesine giren uydu insanlara değil.
geçen nesil bunu büyük bir çoğunlukla başaramadı. umarım bu nesil başarır.
Okurken ağladım hem de gülmekten:)))Kim aynı gruba giriyor anlamadım kusura bakmayın. Aile evlatlarının yaşantısında her zaman yer alacak almalı da fakat her anlarına dahil olmaya çalışmamalı. Hele de çocuklarının huzurunu bozmak için elimden geleni ardına koymayan fakat her istediklerinin yapılmasını isteyenler bi zahmet geri dursunlar.
Sizin mesajınızı okurken ağlamıştım yanlış oldukıymetli ogulcugunuzu siz evlendirmeyeceksiniz zaten.
o kendisi evlenecek. büyüyecek, kendi fikirleri olan, ayakları üstünde durabilen sizden ayrı bir birey olacak ve biriyle hayatını birleştirmek isterse evlenecek. yani umarım böyle bir birey olabilir.
şu cümleniz çocuğunuzla ilgili düşünceleriniz için büyük bir ipucu.
çocuklarımız bizim uzantılarımız değiller, onlar ayrı bir birey.
bir yanlışı söylerken ondan daha büyük bir yanlışa girmemek lazım.
kendi düşünceleri olan bireylere ihtiyacımız var, önce aile güdümünde yasayan sonra çekim kuvvetine göre ya yine ailenin ya da eşinin yörüngesine giren uydu insanlara değil.
geçen nesil bunu büyük bir çoğunlukla başaramadı. umarım bu nesil başarır.
belli hanımefendi göz yaşlarınızdan hangi mesajı alıntılayacaginizi bile karıştirmışsınız!!!Sizin mesajınızı okurken ağlamıştım yanlış oldu
Offf sıkıcı ve ironiden anlamayan bir nesilsiniz siz de !!!!!! Ben daha çok ünlem koydum ayrıcabelli hanımefendi göz yaşlarınızdan hangi mesajı alıntılayacaginizi bile karıştirmışsınız!!!
basit ironinize,ironiyle karşılık verdigimi anlayamayan sizsiniz. yoksa o gülen emojiyle agladığınızı varsaydigimi mi düşündünüz? iyi geceler çok ünlemli hanımefendi.Offf sıkıcı ve ironiden anlamayan bir nesilsiniz siz de !!!!!! Ben daha çok ünlem koydum ayrıca
Görgü kurallarına göre karşısındakine anlamadın denmez anlatamadım denir basit ironi yapan hanımefendi.iyi geceler.basit ironinize,ironiyle karşılık verdigimi anlayamayan sizsiniz. yoksa o gülen emojiyle agladığınızı varsaydigimi mi düşündünüz? iyi geceler çok ünlemli hanımefendi.
var olduğunu iddia ettiğiniz görgü kuralına siz de uymamışsınız. hatta ilk siz uymamışsınız.Offf sıkıcı ve ironiden anlamayan bir nesilsiniz siz de !!!!!! Ben daha çok ünlem koydum ayrıca
Size son kez kez yazacağım hanımefendi site kurallarına iyice aykırı davranmak istemiyorum.var olduğunu iddia ettiğiniz görgü kuralına siz de uymamışsınız. hatta ilk siz uymamışsınız.
öyle mi teşekkür ederim size de kolay gelsin.Size son kez kez yazacağım hanımefendi site kurallarına iyice aykırı davranmak istemiyorum.
İroniden anlamayan nesil cümlesi ile
ironiye karşılık verdiğimi anlamayan sizsiniz cümlesi arasındaki farkı bulursanız işte tam orada bir aydınlanma gelecek size.kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?