Anneme de bilet alalim diyen koca

Izlemesin valla nefret ediyorum oyle insanlardan kirilmaya hkkimi var kari koca gezmis ayy cekilmezz evlenmicem

Of içim şişti,şu konuları açarken az buçuk öncesinden haber verin. Herkes sizi suçlayacak yorumlarda bulunacak bu yazdığınıza bakarak.

Bu insanları da anlamiyorum. Sadece kv niz için demiyorum ama illa birilerinin bu insanlari biyerlere götürmesi mi lazım? Bilet al istediğin seye git di mi? Yalniz basına iş yapılamiyo mu? Ama yook bu insanlar huzur bozacak ve illa birileriyle biyerlere gidecekler...

Şimdi kendimi konu sahibi yerine koyarak düşünüyorum da, ben evlenmeden önce annemi sinemaya götüren bir insandım. Evlendim diye bu durum değişmedi, eşim, kardeşlerim ile hep beraber gidiyoruz. Daha çok eğleniyoruz... Sadece 2 gün görüşülüyor olmasa, kv ciddi arıza olmasa, beraber sinemaya tiyatroya gitmekte ne var anlamıyorum.. başka arkadaş edineceklermiş, oğluşlarıyla görüşmeyeceklermiş... hadi canım, bunu hala yaşlanınca yalnız kalmayalım diye çocuk yapan kadınlar mı söylüyor bide? Hayret ediyorum...

Böyle diyenlerin eski konularını okuyun o zaman sebeplerini anlarsınız. Adam akıllı annelik yaparlarsa gelinden evlatlık görürler. Bana kan kusturan insandan yeri gelir çayımı bile sakınırım.

Böyle diyenlerin eski konularını okuyun o zaman sebeplerini anlarsınız. Adam akıllı annelik yaparlarsa gelinden evlatlık görürler. Bana kan kusturan insandan yeri gelir çayımı bile sakınırım.
O o kaynanaları ilgilendiren bir durum. Ki belirttim böyle değilsw diye. Genellemek çok iğrenç. Aynı gruba kendileri de giriyorlar farkında değiller.

O o kaynanaları ilgilendiren bir durum. Ki belirttim böyle değilsw diye. Genellemek çok iğrenç. Aynı gruba kendileri de giriyorlar farkında değiller.
Kim aynı gruba giriyor anlamadım kusura bakmayın. Aile evlatlarının yaşantısında her zaman yer alacak almalı da fakat her anlarına dahil olmaya çalışmamalı. Hele de çocuklarının huzurunu bozmak için elimden geleni ardına koymayan fakat her istediklerinin yapılmasını isteyenler bi zahmet geri dursunlar.

kıymetli ogulcugunuzu siz evlendirmeyeceksiniz zaten.

o kendisi evlenecek. büyüyecek, kendi fikirleri olan, ayakları üstünde durabilen sizden ayrı bir birey olacak ve biriyle hayatını birleştirmek isterse evlenecek. yani umarım böyle bir birey olabilir.

şu cümleniz çocuğunuzla ilgili düşünceleriniz için büyük bir ipucu.

çocuklarımız bizim uzantılarımız değiller, onlar ayrı bir birey.

bir yanlışı söylerken ondan daha büyük bir yanlışa girmemek lazım.

kendi düşünceleri olan bireylere ihtiyacımız var, önce aile güdümünde yasayan sonra çekim kuvvetine göre ya yine ailenin ya da eşinin yörüngesine giren uydu insanlara değil.

geçen nesil bunu büyük bir çoğunlukla başaramadı. umarım bu nesil başarır.

ben götürürdüm sonucta ilk kez basbasa gidecegim bir yer degil illaki basbasa olmamizi gerektirecek bir ortamda degil tiyatro

Okurken ağladım hem de gülmekten:)))

Sizin mesajınızı okurken ağlamıştım yanlış oldu

Offf sıkıcı ve ironiden anlamayan bir nesilsiniz siz de !!!!!! Ben daha çok ünlem koydum ayrıca
basit ironinize,ironiyle karşılık verdigimi anlayamayan sizsiniz. yoksa o gülen emojiyle agladığınızı varsaydigimi mi düşündünüz? iyi geceler çok ünlemli hanımefendi.

basit ironinize,ironiyle karşılık verdigimi anlayamayan sizsiniz. yoksa o gülen emojiyle agladığınızı varsaydigimi mi düşündünüz? iyi geceler çok ünlemli hanımefendi.
Görgü kurallarına göre karşısındakine anlamadın denmez anlatamadım denir basit ironi yapan hanımefendi.iyi geceler.

Son düzenleme:
var olduğunu iddia ettiğiniz görgü kuralına siz de uymamışsınız. hatta ilk siz uymamışsınız.
Size son kez kez yazacağım hanımefendi site kurallarına iyice aykırı davranmak istemiyorum.
İroniden anlamayan nesil cümlesi ile
ironiye karşılık verdiğimi anlamayan sizsiniz cümlesi arasındaki farkı bulursanız işte tam orada bir aydınlanma gelecek size.kolaylıklar diliyorum

öyle mi teşekkür ederim size de kolay gelsin.
umarım siz de benim ilk cevabimi anlayıp bir aydınlanma yaşarsınız da geleceğe umutla bakabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…