- 16 Ekim 2015
- 26
- 38
- 88
- Konu Sahibi Kalenderender
-
böyle küçücük şeyleri büyütmeyi ne kadar
seviyoruz biz.nolur yani 1 kerede kadın da gelse sizinle
her defasında gelmek istese peşinize takılsa sitemini gerçekten anlarım
ama 1 defa içinde yok artık yani anne sonuçta nolurki 1 kerede
olsa sevindirseniz gönlünü yapsanız o bilet kayınvalide değilde
anneni götürelim hayatım olsaydı ne derdiniz acaba çok mutlu olur
kocanızı sevgiye boğardınız bence bu kadar bencil olmayın.
Ay dayanamadım :) sabahtan beri ne olacak götürün yazanlara yazasım geliyor hep. Konu sahibi eşinden farklı bir ilde çalışıyor ve sadece haftasonu görüşebiliyorlar. Kayınvalide haftaiçi oğlunu arayıp sormuyor, görmüyor bile ama haftasonu olup da konu sahibi gelince sürekli arıyor. Sabahın köründe gelme dedikleri halde evlerine geliyor, birlikte zaman geçirmelerine müsade etmiyor. Haftasonu olunca oğlu kıy ete biniyor yani. Yani mesele bir kerelik bir mesele değil. :)
Serzenişinizde haklısınız belki ama burada sorun kayınvalide değil, konu sahibesinin eşi.Ay dayanamadım :) sabahtan beri ne olacak götürün yazanlara yazasım geliyor hep. Konu sahibi eşinden farklı bir ilde çalışıyor ve sadece haftasonu görüşebiliyorlar. Kayınvalide haftaiçi oğlunu arayıp sormuyor, görmüyor bile ama haftasonu olup da konu sahibi gelince sürekli arıyor. Sabahın köründe gelme dedikleri halde evlerine geliyor, birlikte zaman geçirmelerine müsade etmiyor. Haftasonu olunca oğlu kıy ete biniyor yani. Yani mesele bir kerelik bir mesele değil. :)
Serzenişinizde haklısınız belki ama burada sorun kayınvalide değil, konu sahibesinin eşi.
Demek ki annesiyle eşi arasındaki dengeyi sağlayamıyor, haftasonu gelme dedikleri halde gelen annesine istikrarlı ve kararlı bir duruşu olsa o anne gelemez, konuda tiyatroya birlikte gitmek için bilet alalım diyen kişi eşi, bu sebeple konu sahibesi eşine tavrına koymalı, ya 2 bilet alacak anne oğul gidin diyecek ya da birlikte vakit geçireceğimiz zamanlardan ödün vermemeyi öğrendiğinde ararsın haftasonuna eve gelirim diyecek.
eşi annesiyle yakın mı peki yani
konu sahibi uzak da ve yanlarına
hafta sonu geliyor doğru mu anladım:):)
eğer böyleyse o kv yi ben evimin yakınına bile
yaklaştırmam ben yokken gitsin oğluyla ilgilensin...
Evladının net bir tavrı olsa annesi için bilet alma teklifinde bulunmaz, tamam annedir, hürmet etmek, saygı göstermek, gönlünü hoş tutmak lazım ama bu her dediğine, her isteğine müsamaha göstermek manasına gelmez, eşler birbirinden ayrı şehirlerde çalışmak zorundaysa ve başbaşa kalabildikleri, birbirine özlem giderebildikleri tek zaman dilimi haftasonuysa eğer, çizgiyi çekip annesine resti çekecek kişi oğludur, konu sahibesi ben istemiyorum dese dahi, eşi annesine bilet almaya niyetlendikten sonra konu sahibesi o kayınvalideye ne yapsa işe yaramaz, en temizi eşine tavrını koymak zira kabahatin büyüğü eşte.Doğru tabii, haklısın Mune. Eşi dengeyi tutturamıyor, annesi ile çizgisini tam koyamıyor. Yoksa (eğer mental sıkıntısı yoksa) kimse gelme dendiği halde ısrarla gelmez.
Eger sk sk sizinle takilmak istiosa haklisnz ama arada bir gelebilir annesi hatta sizinde annenz arada bir gelebilirBenim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
HaklısınBenim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Ama arkadaş ve hobi grupları olan annelere de "annesi anca gezmiş,bir yemek bile yapıp önlerine koymamış"diyenler var:))Bi de azarlar gibi siz zaten defalarca gitmissiniz yazanlar var. Cok ilginc. Tabi ki gidecekler. Cocuk gibi kv mi gezdirecekler yanlarinda? Bunlar hep yetiskin bir birey olamamaktan kaynaklaniyor. Birisi yazmis kv’lerin kendi arkadas hobi gruplari olmali diye. Aynen katiliyorum. Kendilerine mesgale bulsunlar. Cok sukur ki ne kendi annem ne kv’min boyle garip istekleri hic olmadi. Ikisi de usturuplu nerede durmasi gerektigini bilen insanlar. Evli ciftin aktivitesine maydanoz olmak akillarindan bile gecmez. Sevgi saygimiz da sonsuz onlara karsi.
Evladının net bir tavrı olsa annesi için bilet alma teklifinde bulunmaz, tamam annedir, hürmet etmek, saygı göstermek, gönlünü hoş tutmak lazım ama bu her dediğine, her isteğine müsamaha göstermek manasına gelmez, eşler birbirinden ayrı şehirlerde çalışmak zorundaysa ve başbaşa kalabildikleri, birbirine özlem giderebildikleri tek zaman dilimi haftasonuysa eğer, çizgiyi çekip annesine resti çekecek kişi oğludur, konu sahibesi ben istemiyorum dese dahi, eşi annesine bilet almaya niyetlendikten sonra konu sahibesi o kayınvalideye ne yapsa işe yaramaz, en temizi eşine tavrını koymak zira kabahatin büyüğü eşte.
Kayınvalidelerin hepten öcü gibi görülmesine ben de karşıyım, sonuçta hepimizin annesi kendine kıymetli, evleniyorsak kimse ne bizden ne erkeklerden anne babasını atmasını bekleyemez, birkaç haftada bir kayınvalideyi de dahil edecek programlar yapmak bana da ters değil.Erkek hafta ortasında alır bileti annesiyle gider. Bu konu sahibinin yaşam koşulları gözönünden alındığında bu normal olandır.
Ancak bazı yorumlar var ki can acıtan cinsten. Kayınvalide diye itilip kakılmaya müstehaklarmış gibi densiz cevaplar oluyor.
Şahsen ben hafta sonlarıeşimle görüşüyorsam ayda bir akşamımı kayınvalideme seve seve ayırırım.
Ayy ne güzel her ortama giriyorsa götürürdüm valla.Kıyamam sizle mutlu demek ki,yoksa niye gelmek istesin dimi?Kırma o da anneBenim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?