Merhaba. Anneme lobuler karsinoma insitu teşhisi kondu. Meme kanseri açısından yüksek riskli bir doku var. Doktor memenin tamamını almayı uygun buldu. Şimdi sormak istediğim şey, annemin tek kızıyım. Öyle yardımcı olacak, güzelce yol gösterecek kimse yok yanimda. Evet doktor ameliyat sonrası bakımıyla ilgili gerekli bilgileri verecektir ama ben yine de en iyi, en hijyenik şekilde nasıl bakabilirim bilmiyorum. Şöyle yap, şunlara dikkat et diyecek birilerine ihtiyacım var. kendi başından geçen ya da bu durumu yaşamış yakini olan biri varsa bana önerilerde bulunabilir mi?
Sudan çıkmış balık gibiyim. Ameliyat kararı ani oldu . Onun ameliyat olacak olması bir yana, ameliyat sonrası patoloji sonucuna göre kemoterapi de alması gerekebilirmis. çok donuk hissediyorum. Kolay ağlayan biriyim, aglayamiyorum. Güçlü olmak zorundayım çünkü annemin bana ihtiyacı var. Konuyu başka bölüme taşımayın lütfen, çünkü bu benim derdim. Ve hayatımda bu kadar çok zorlandığımı hatırlamıyorum
Güncelleme: sonuçlar çıktı. Anneme meme kanseri tanısı kondu. Lütfen herkes bu durumu ciddiye alsın. Kendinizi muayene etmeyi unutmayin, yıllık takiplerinizi yaptırın. En ufak bir değişiklik fark ettiğinizde hemen bir doktora gidin. Bu durum kesinlikle ihmale gelmiyor.