• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme karşı sıcak olamıyorum.

Ingilizce ogretmenleri diger branslara gore daha cabuk ataniyor bildigim kadariyla
Arkadasim oyle olmustu
Ins hemen atanirsin
Evde calisma istersen okul veya kutuphane olabilir rahat olursun
Annemde oyleydi otel gibi kullaniyon evi derdi kutuphaneye giderdim aksam gelirdim
Bosver aldirma baya takiyorsun gerci bende takardim ufak bi destek aldim az dozlu bi rahatlatma hapi cok taktirmiyordu
Istersen psikologla konus
Gercekten insanda psikoloji kalmiyor

Evet bende öyle düşünüyorum. En azından biraz olsun rahatlarım. Çok kafama takıyorum. Bazen beynimin ağrıdığını hissediyorum ciddi anlamda. Olmazsa bir psikoloğa gideyim. haklısın. Teşekkür ederimmmm

Senin veya kardeşlerinin bir suçu yok tabikide.. Babanla olan problemleri ve o kadar çocuğa bakmanın sorumluluğu ağır gelmiş kendine dert etmiş ve psikolojikmen yılmış herşeyden. Hiçbirşeyi gözü görmüyor maalesef. Psikiyatra falan götürseniz?

Götürdük, Psikiyatrın yanında bir güzel konuşuyor kendimden şüphe ediyorum :) Bize sinirleniyor ya psikoloğun yanından dışarı çıkınca basıyor küfürü, hakareti. Bak bir kere de kendini ölmek istiyorum deyip akıl hastanesine yatırttı ve herkese bana neler yaptılar bunlar ne biçim evlat dedi. Etrafımızdakiler bize düşman gibi bakıyor annemize eziyet ediyoruz. İnsanların yanında öyle küçük düşürüyor ki kendim öğretmen olduğum halde sürekli bir güvensizlik hissettiğimden yaptığım işi bile beğenmiyorum. Salak mısın diye soruyorum kendime. Ne kendime güvenim var ne bir sey. Çok ezdi beni özellikle. En büyük olduğum için. Babamı da çok seviyorum, hele babamı aldatmış olması kafama kazındı resmen. Sırf babam üzülmesin diye söylemedim. Yine biz iyilik yaptık ona da o görmüyor. Allah bilsin.

Götürdük, Psikiyatrın yanında bir güzel konuşuyor kendimden şüphe ediyorum :) Bize sinirleniyor ya psikoloğun yanından dışarı çıkınca basıyor küfürü, hakareti. Bak bir kere de kendini ölmek istiyorum deyip akıl hastanesine yatırttı ve herkese bana neler yaptılar bunlar ne biçim evlat dedi. Etrafımızdakiler bize düşman gibi bakıyor annemize eziyet ediyoruz. İnsanların yanında öyle küçük düşürüyor ki kendim öğretmen olduğum halde sürekli bir güvensizlik hissettiğimden yaptığım işi bile beğenmiyorum. Salak mısın diye soruyorum kendime. Ne kendime güvenim var ne bir sey. Çok ezdi beni özellikle. En büyük olduğum için. Babamı da çok seviyorum, hele babamı aldatmış olması kafama kazındı resmen. Sırf babam üzülmesin diye söylemedim. Yine biz iyilik yaptık ona da o görmüyor. Allah bilsin.
İnanmıyorumm yaaa. Olmadı ilk psikologla konuş daha sonra anneni götür psikologa herşeyi açıkla olmadı :KK43: duymazlıktan gel söylediklerini canım farzet karşında dengesiz biri var. Babanı düşün onun üstüne titre yazık ya.. Olmadı anneni tehdit et belki de düzelir. Bir de evlen kurtul derim :-)

İnanmıyorumm yaaa. Olmadı ilk psikologla konuş daha sonra anneni götür psikologa herşeyi açıkla olmadı :KK43: duymazlıktan gel söylediklerini canım farzet karşında dengesiz biri var. Babanı düşün onun üstüne titre yazık ya.. Olmadı anneni tehdit et belki de düzelir. Bir de evlen kurtul derim :-)

Hiç de evlenmek istemem biliyor musun :) Ama biri karşıma çıkarsa gerçekten düşünüyorum artık. Tehdit etmekte işe yaramadı :) O zamanda evdeki herşeyi kırmıştı sinirinden :) Velhasıl kelam bu böyle gidecek ölene kadar :) Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Çok teşekkür ederim yorumların için :)

anne var anne var
Üzme kendini
Bende de var Birtane
bana ne kadar vicdansızsın diyen oldu
Anne olunca anlarsın diyen de
Oldum ve anladım ki annem gibi bir anne olursam çoçuğum da beni sevmesin
Bir de baba boyutu var bende işin
Açtığım en son konuda var
Hayat böyle

Back
X