- 9 Kasım 2013
- 253
- 78
- 53
- 35
Su kadar sey yasadigin kadina nasil yakin olacaksin ki her kadin cocuk dogurdu diye anne olmuyor malesef, ve her kadin cocugu istedigi icin de dogurmuyor, kimisi cahillikten kimisi koca baskisiyla falan filan dolu sey var herkesin de bildigi ...
Zorla evlendirilenler falan herneyse..
Annenle bu kadar yuz goz olduktan sonra ve birde o aldatma olayidan sonra nasil yakin olacaksin ki neden agliyorsun kac yasindasin ? Herkes der kac yasinda olursan ol annede anne der insan diye, ben senin durumundakilere en cok calisio csbalamayi hayatini kurtarmayi ve kendi mutlu yuvasini kurmayi care olarak yaziyorum. Cunku kendi buyudugun aileden hayir gelmez artik bir an once okulunu oku meslek sahibi ol git kurtar kendini, kendi aileni mutlulugunu kur , gecmiside dusunup durma surekli.
25 yaşımdayım, öğretmenim. Başkası olsa ne güzel öğretmen olmuş kızım okumuş filan gurur duyar ama o okumuş ama adam olamamış diyor benim için.. Hiç mi yüceltmez insan evladını. Onun yüzünden kendimi ezik gibi hissediyorum çoğu zaman her konuda. Sanki hiçbir güzel şey bana layık değilmiş olamazmış gibi.