- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.330
- 498
Bence annen haksız..
Aklı ablanda olabilir ama size ne giderim hesap mı soracaksınız tarzında konuşması yanlış.
Düzgünce anlatabilirdi sizde kalamam şimdi aklım ablanda kalır diyebilirdi.
Sen onu sinir edecek bir şey söylememişsin ki
İlla biri boşandı diye diğer çocuğuna kötü davranması gerekmiyor.
Sana da ona da iyi davranabilir böyle aniden davranış değişikliği kimi olsa şaşırtır.
Ki ablanla eskiden de baya görüşüyormuş uzun sene görüşmemiş değiller.
Diğer aklıma gelense anneni ablan dolduruyor olabilir çünkü aniden bu kadar sana ters davranmazdı gibi geliyor.
Ablanın ısrarla diğer odaya gitmemesi ders muhabbetiyle rahatsızlık hissi vermesini buna yordum.
Sanki annenin onu koruyacağını bildiği için inatla sizin ona birşey demeniz için uğraşmış geliyor.
Ders çalışırken susun odadan çıkmayın gülmeyin hapşırmayın gibi
Yani sen bana bir şey söyle annemde seni haşlasın der gibi
Hem eşiyle mutlu hem annemle çok yakın herkes onu seviyor hissine kapılıp kıskançlığa girmiş olabilir
Ama senin bi suçun yok seninle alakası olmayan bi konudan dolayı annenle aranın açılması saçma.
Annenle görüşme sıklığının değişmesi olsa konu amenna dicem de
Annenin sana davranışı duyguları tavırları da değişmiş
Bu da bana ablanın dolduruğunu düşündürtüyor
Aklı ablanda olabilir ama size ne giderim hesap mı soracaksınız tarzında konuşması yanlış.
Düzgünce anlatabilirdi sizde kalamam şimdi aklım ablanda kalır diyebilirdi.
Sen onu sinir edecek bir şey söylememişsin ki
İlla biri boşandı diye diğer çocuğuna kötü davranması gerekmiyor.
Sana da ona da iyi davranabilir böyle aniden davranış değişikliği kimi olsa şaşırtır.
Ki ablanla eskiden de baya görüşüyormuş uzun sene görüşmemiş değiller.
Diğer aklıma gelense anneni ablan dolduruyor olabilir çünkü aniden bu kadar sana ters davranmazdı gibi geliyor.
Ablanın ısrarla diğer odaya gitmemesi ders muhabbetiyle rahatsızlık hissi vermesini buna yordum.
Sanki annenin onu koruyacağını bildiği için inatla sizin ona birşey demeniz için uğraşmış geliyor.
Ders çalışırken susun odadan çıkmayın gülmeyin hapşırmayın gibi
Yani sen bana bir şey söyle annemde seni haşlasın der gibi
Hem eşiyle mutlu hem annemle çok yakın herkes onu seviyor hissine kapılıp kıskançlığa girmiş olabilir
Ama senin bi suçun yok seninle alakası olmayan bi konudan dolayı annenle aranın açılması saçma.
Annenle görüşme sıklığının değişmesi olsa konu amenna dicem de
Annenin sana davranışı duyguları tavırları da değişmiş
Bu da bana ablanın dolduruğunu düşündürtüyor