Anneme laf anlatamıyorum çok yoruldum

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
Selam kızlar bana bir akıl verin artık gerçekten yoruldum
Konu annem hiç laf dinlemiyor birşeyi kaç kez anlattıysam tamam diyor asla uygulamıyor her konuda. Kendisi tansiyon ve şeker hastası markete aylık olmadı haftalık git diyorum inadına hergün ne buluyorsa markete gidiyor maske takmıyor takıyorsa da gelince önce ellerini yıkıyor maskeyi sonra çıkarıyor dokunuyor ve tekrar yıkamıyor hiç dikkat etmiyor sonrada oğlumla temas ediyor söyleyincede küsüyor eve gidip ağlıyormuş kardeşim söylüyor. daha doğrusu umursamıyor komşularıyla hergün bahçede oturuyor sabrım kalmadı artık defalarca söylememe rağmen beni hiç takmıyor en son yeğeni evlenecek gün almışlar ona gitme planları yapıyor düğünler başlayınca halbuki defalarca konuşup gitmeyeceği konusunda tamam demişti. Ne yaparsan yap diyemiyorum vicdanım rahat etmiyor gelme de diyemem ama bende bebeğimde risk altında kalıyoruz zaten eşim işe gidiyor diye onlara geçiririm korkusuyla gitmiyorum o hergün market dönüşü bunları yapıyor ve aldığı ürünleride evde yıkamıyormuş söz vermişti üstelik en son gelen kargoyu direk aldı ve direk temas kurdu açtı delirdim.
Korona bitti sanıyor galiba zaten en başından beri de umursamadı korkuyorum o kadar hastalığı var oğlum daha 1 yaşında korkuyorum ona birşey olacak diye sırf onun için ücretsiz izne ayrıldım gelme dersem küser ağlar biliyorum ne olacak böyle nolur yanlış anlayıp yargılamayın ben annemi canımdan çok seviyorum evimde gelip kalması için ben yalvarırıdım gelmezdi şimdi böyle yapıyor nolur iki kelam edin ben mi abartıyorum haksız mıyım ne yapmalıyım bu arada yaşlı sayılmaz 54 yaşında

TRT belgeselin YouTube kanalında covid 19 belgeseli var. Tedavi sürecinin ne kadar zor olduğu ortada. Anlatmak gerek.

Koronaya inanmayan anneler tüm Türkiyenin yarası bence bu dönemde. Ben de çözemedim bu sorunu. Olduğu kadar artık diye kabullendim mecbur.

Erkeklerin genel olarak vurdumduymazliklarini biliyorum da kadinlar böyle yapinca cok sasiriyorum acikcasi.Kadin yani bu: ayrintili düşünen,büyük resmi gören,hic bi seyi unutmayan,kurallara cok daha fazla uyan.. Bir cok sayabilirim daha.Yerden göğe kadar haklisiniz.Insanlarin tedbirli olmasi icin illa yakini oldugu birisinin bu konudan vefat mi etmesi gerekiyor? Yılmadan,kırmadan defalarca söyleyin bence annenize.Bunda aglanacak bir sey yok ki.54Yas yasli degil.Asıl onun size bunlari söyleyip uyarmasi gerekli.Ama şu da var ki ; normal yasantisinda rahat insanlar bu virüs olayini cok umursamiyor.

Hamileyim yanımda kızım ki sözde bana yardım edecek annem sağda solda komşu evinde dipdibe. Nikah olacak konuyu anlatmama gerek yok beni zorla hayır sende gel deyip olay çıkarttı gidersen gelme bir kaç gün kendine bak ona göre çıkıp gelebilirsin evden kovmuş oldum... devamında düğün olacak dedi yine aynı olayı dejavu gibi tekrarladık. Üstüne farklı olaylarda olunca sabır artık bir yerr kadar oluyor. Kendini kızını torununudüşünmeyeni ben hiç düşünmeyeceğim için Allah ıslat etsin dedim bunlara ek sebeplerdende 4 ayı geçti ölüp bittiği kızı torunların sevgisi nedense söndü hayret edici. Demem o ki sen kendi huzuruna sağlığına bak anlamıyorlar çünkü artık bu yaş kesiminin sosyal ağ platformlarından mı yoksa hepsinin aynı anda psikolojisi bozulmuş olamaz yani... sen ve senin ailenden değerlisi yok çünkü. Eşlerimiz zaten iş dolayısı ile dışarıda ama çok şükür diyoruz ne kadar korunsakta nereden geleceği belli olmaz ama göz göre görede bazı şeylere gel ben burdayım denmez. İnan ki bildiğini yap söylediklerini yap sert dur yoksa başa çıkamıyorsun inan

Back
X