Kızlar,erkek arkadaşımla ailemin evlenin baskısı yüzünden ayrılmıştık. Şimdi msn de falan tekrar görüşüyoruz. Ama ben barıştığımızı anneme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum 35 yaşındayım ama kişiliksiz hissediyorum kendimi... Akıl verin n'olur. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum..
sorun neydi?? aileniz neden istemedi? erkek arkadasinizin kabul edilemeyecek yonleri olmadigi surece ailenizin sizn sevginize saygi duymasi gerekir. unutmayin 35 yasinda kadinsiniz. mutlu olmak hakkiniz. eger cok uc noktada bir durum yoksa artik kimse icin mutlulugunuzdan vazgecmemelisiniz. cesaretli olun ve iliskinizin arkasinda durun.
Erkek arkadaşımı istememek için , geçerli bir sebebi yok aslında.. 2,5 yıl onun için uzun bir süre.. Ya evlenin ya ayrılın sende kendine yeni birini bul evlen.. Bütün dert bu..
35 yasinda 2 bucuk yil bence de uzun bir sure.. ya tamama erdirin ya da vakit kaybetmeyin.. eger bu saatten sonra evlenmeyecekseniz o kisi ile yine surdurmeyin o iliskiyi.. anneniz hakli..
Eğer evliliği hiç düşünmüyorsanız anlarım ama bir işin adı olmalı..
Evlenecekseniz çok uzatmanın anlamı yok zaten küçük değilsiniz..
Önce ilişkinize bir yön verin,flört ederek mi yaşlanacaksınız yoksa evlilik hazırlıkları mı var?
Sonrasını yine düşünürsünüz...
Arkadaşınızla ilişkinizin gidişatı ne yönde ? Siz mi ewlenmeye yanaşmıyorsunuz , yoksa arkadaşınız mı ?
Annenizin haklılık payı war maalesef . 2,5 yıl oldukça uzun bir süre . Ayrıca ; biyolojik takviminiz de hızla ilerliyor . Bunu da unutmayın :umursamaz:
MonaPisa,valla paramızın olmasını bekliyoruz. İkimizinde geçmişten gelen epey bir borcu var. Ailemin bu borçlardan haberi yok. Onlar temizlenmeden evlenmemiz biraz zor bizim
Eğer evliliği hiç düşünmüyorsanız anlarım ama bir işin adı olmalı..
Evlenecekseniz çok uzatmanın anlamı yok zaten küçük değilsiniz..
Önce ilişkinize bir yön verin,flört ederek mi yaşlanacaksınız yoksa evlilik hazırlıkları mı var?
Sonrasını yine düşünürsünüz...