ANNEME NE DİYECEĞİM?

Kardeşin bakıp annene söylemiş olabilir mi?
(kullanmayı bilmiyor dediğin için)

En azından en başından hayatımda biri var diye çaktırsaydınız sevgilinizle görüşmeniz, tatil yapmanız vs pek batmazdı belki de. Burda sorun annenizin sizin sevgiliniz olduğunu bu şekilde öğrenmesi aslında. Sizin niyetiniz kötü değil, sadece madem annenizden saklıyorsunuz bu tatili keşke instagramda da paylaşmasaydınız :) Bence bu saatten sonra annenizi alın karşınıza adam akıllı konuşun. Yaşım 27 oldu etrafta benimle yaşıt olan insanların hayatlarına bak diyin, anneleriyle onların ilişkilerini örnek gösterin.aranızda güven sorunu olmaması için bazı konularda ondan anlayış beklediğinizi anlatın annenize. Ve madem böyle telefon günlük vs karıştırma huyları var, özel eşyalarınızı ortalık yerde bırakmayın.

heves ettim ne bileyim. instagramda zaten hiç fotomuz yok. bende kızım etrafta gördükçe heves ediyorum. arkadaşlarımla paylaşmak istedim. evet yanlış yaptm. ama annem erkek arkadaşımın olduğunu bilseyi asla izin vermezdi. bundan eminim. üstelik telefonum elimdeydi. yatağımda yani. bulup karıştırmış

Bence iftara davet edip herkesle tanıştırmadan önce sadece annenizle tanıştırın ( artık orasını ayarlayın). Böylece annenize söylemek için beklediğinizi, ona güvendiğinizi ifade etmiş olursunuz.

İlişkinizi daha önce anlatın ama çocuğu kendisi görmeden çok detaya girmeyin. Evlilik yaşınıza geldiğiniz için bir ilişkiniz olmasını istiyor anneniz bence ama ondan gizli olmasını kabul edemiyor.

bende öyle dedim ama erkek arkadaşım hepsiyle aynı anda tanışmak istiyorum diyo. kardeşlerimle zaten tanışmıştı. ben akşam ne olacak diye çok korkuyorum. ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım. o mu bana gelsin diye beklemeliyim ? kafam bi dünya

27 yaşında çalışan bir mühendissiniz. Hayatınızı küçük kız çocuğu formatında yaşarsınız bu tarz şeylerle karşılaşırsınız.Öncelikle yetişkin bir birey gibi davranarak hareket etmenizi tavsiye ederim.Kararlarınızı kendiniz alın ve net olun.Kendi hayatınız olduğunu çevrenizdekiler hissetsin.Burcunuzla bağlantıyı bende anlamadım.

Ben herkesle birlikte tanıştırmayı onaylamıyorum. Hayat dersi bende bu. Neden dersen Kardeşim erkek arkadaşını getirmişti evde damat adayı ile enişteler filan herkes tanıştı.. sonra o iş bozuldu. Biz anladık, kısmet dedik üstelemedik ama aylar geçti eniştem bir gün pat diye "ee yok mu nişan filan diye sordu.." kardeşimin o an yaşadığı acıyı kalbimde ben hissettim. Yani bir insandan tam emin olmadan ne kadar çok insanla tanıştırırsanız daha sonra o kadar insana açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz.
Yavaş yavaş tanıştırmak, karşı tarafın ailesini de aynı şekilde tanıyarak gitmek bence daha iyi ama siz bilirsiniz.

anladım ama o boyutta demek istemedim. annem babam sadece. zaten kardeşlerimle tanışıyordu. o kadar.

Bence anneniz erkek arkadaşını zolmasına kızmamış.
Ona söylememenize kızmış gibi.
bence açıkla ciddi düşünüyoruz de ve bu ramazanda erkek arkadşaını yemeğe çağır tanışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…