- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi forestnight
-
parmak izi vardı zaten. akrabalara falan zaten gizlemiştm. annemin huyu çok kötü. diğer kardeşlerime böyle yapmıyor. çünkü onlar yeri gelince küçük oldukları halde rest çekebiliyorlar. ama ben sürekli göz önünde olmak zorundayım. evet annem çok büyük ayıp etti ama ben genede o bana küsmesin kızmasın derdindeyim.Iphone kullanıyorsunuz madem parmak izi kullanın bundan sonra. Bir de Allah'dan gizli yapmaya çalışmışsınız. Instagram'dan "bakın biz tatildeyiz" diye herkese ilan etmişsiniz. Gizlilik bunun neresinde? İnstagram'da akraba, komşu vs. hiç mi tanıdığınız yok? Anneniz muhakkak birinden duydu ve kardeşinizden de şifrenizi öğrendi. Ayrıca 27 yaşındasınız.Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz artık.
çok güzel söylemişsiniz. ama dediğim gibi çok küçük yaşta bastırdı beni. bir kere bir erkek arkadaşım olmuştu. ona söylemişti. adam evlendi hala onu stalklıyo internetten. aşırı takık. ayrıldık deyince benim o kadar çok üstüme geldi kBurç ne alaka ben de anlamadım. Karakter açısından önemli olduğunu düşündüyseniz ben de yengeç burcuyum. Ama annem böyle bir şey yapsa ortalığı darmaduman ederim.
Kaç yaşında yetişkin kadınsınız, saygısızca özelinize girilmiş. Siz hala "çok kötüyüm, yok olmak istiyorum" diyorsunuz.
Kendinizi, haklarınızı, kararlarınızı annenize karşı bile savunamazken, annenizin sizin yetişkin olduğunuzu kabullenmesini nasıl bekliyorsunuz ki?
Ne yaptıysanız arkasında durun. Kimsenin sınırlarınızı geçmesine izin vermeyin, geçene de gerekli tepkiyi gösterin. Kim olursa olsun fark etmez.
Yengeç çok annecidir27 yaşında çalışan bir mühendissiniz. Hayatınızı küçük kız çocuğu formatında yaşarsınız bu tarz şeylerle karşılaşırsınız.Öncelikle yetişkin bir birey gibi davranarak hareket etmenizi tavsiye ederim.Kararlarınızı kendiniz alın ve net olun.Kendi hayatınız olduğunu çevrenizdekiler hissetsin.Burcunuzla bağlantıyı bende anlamadım.
çok güzel söylemişsiniz. ama dediğim gibi çok küçük yaşta bastırdı beni. bir kere bir erkek arkadaşım olmuştu. ona söylemişti. adam evlendi hala onu stalklıyo internetten. aşırı takık. ayrıldık deyince benim o kadar çok üstüme geldi k
sinir krizi geçirdim. kim bilir ne yaptın, ne dedin de ayrıldınız... baştan anlat,herşeyi anlat... bu laflardan sonra krize girdim. sonrada ona hiç bir şey anlatmadım. haksız mıyım sizce
yengeç burcu takıntılı olur birini kırdığını üzdüğünü düşündüğü an o mesele çözülene kadar içi rahat etmez kurar da kurar içi sıkıntılı olur falan filan :) değil mi @myildirim11burcun ile ne alaka o kısmı çözemedim...
ne yalan söyliyim alttan alta anneniz hoşuma gitti akıllı kadınmış :)derdimi en akıcı dille anlatmaya çalıştım farkındaysanız. ramazan da iftara davet edip tüm ailemle tanıştıracaktım. evet yalan söylemek hoş değil. biliyorum. ama başka vaktimiz olmayacaktı. ramazanda tanıştıktan sonra ben artık onla tatile gidemezdim evlenene kadar. anlardı onla gittiğimi(hoş şimdide anladı) güzel bir anımız ,ufak bir kaçamağımız ,maceramız olsun istedik. hepsi bu
Merhaba. Ben 27 yaşındayım. yengeç burcuyum mühendis olarak çalışıyorum. eski sevgilimle barışalı 2 aydan fazla oldu. ramazan geliyor son günlerimiz diye 2 sevgili olan arkadaşlarımızla beraber 4 kişi cuma akaşamından kampa gittik. pazar akşamı döndük. anneme iş yeriden arkadaşlarla demek durumunda kaldım. dün eve geldim sohbet muhabbet. duş aldım, yattım uyudum. sahura kalktım. bir baktım telefonumda instagram açık masamın üzerine konmuş. anlam veremedim. neyse sofraya oturdum. yemek yerken kardeşlerimle şakalaştık annemin nabzını yoklamak için ona laf attım. anne yaa kardeşime bişey de falan diye. annem orda bana laf soktu. anneler kendi yöntemleriyle bazı şeyleri öğrenir ve sonrada kendini geri çeker , bu arada bulduğunu da hiç beğenmedim diye. şok oldu. storylerime bakmış belli. storylerde ne var diye sorarsanız birlikte çekinmiş fotolar işte. o denize girerken benimle şakalaşırken falan. her neyse ne dediğini anlamadım dedim. neyse bi ara konuşuruz dedi annem. bir iki lokma zor yedim. evet 27 yaşına geldim. ve annem telefonumu karıştırıyor bu çok kötü bir şey. yalnız ben özellikle ramazan ayını bekledim. onu iftara çağıracaktım. anneme hayatyımda biri var ciddi düşünüyoruz dicektim. şimdi herşey sarpa sardı. şu an iş yerindeyim. ama konsantre bile olamıyorum işe. erkek arkadaşıma anlattım. o da afalladı. hayatımda ilk defa bi çılgınlık yaptım. onda da patladım. benim anlamadığım normalde annem bu tip durumlarda odasına kapanır küser,kimseyle konuşmaz,trip atar,gözlerinden ateş çıkar. ama hareketlerine baktım gayet normal. konuşuyo (ama benle değil,bana mesafeli) kardeşlerimle şakalaşıyor. anlamadım gitti. onlar yaşım geçiyo diye hayatımda biri olsun çok istiyorlardı. artık evlenmemi,yuva kurmamı. zaten ilişkimi açklamamamın tek sebebi biraz daha ilişkimin oturması. erkek arkadaşımın maddi durumunu yoluna koymasıydı. şimdi allak bullak oldum. lütfen bana yardımcı olun , nasıl davranmam gerekiyor? çok kötüyüm. ağlamak istiyorum , yok olmak istiyorum. bana yardımcı olun lütfen. bu arada herkese hayırlı ramazanlar...
1. yaşınız geçmiyor. 2. annenizin güvenini sarsmışsınız, açıkça herşeyi konuşmanız gerek elbette. Başka seçenek var mı?Merhaba. Ben 27 yaşındayım. yengeç burcuyum mühendis olarak çalışıyorum. eski sevgilimle barışalı 2 aydan fazla oldu. ramazan geliyor son günlerimiz diye 2 sevgili olan arkadaşlarımızla beraber 4 kişi cuma akaşamından kampa gittik. pazar akşamı döndük. anneme iş yeriden arkadaşlarla demek durumunda kaldım. dün eve geldim sohbet muhabbet. duş aldım, yattım uyudum. sahura kalktım. bir baktım telefonumda instagram açık masamın üzerine konmuş. anlam veremedim. neyse sofraya oturdum. yemek yerken kardeşlerimle şakalaştık annemin nabzını yoklamak için ona laf attım. anne yaa kardeşime bişey de falan diye. annem orda bana laf soktu. anneler kendi yöntemleriyle bazı şeyleri öğrenir ve sonrada kendini geri çeker , bu arada bulduğunu da hiç beğenmedim diye. şok oldu. storylerime bakmış belli. storylerde ne var diye sorarsanız birlikte çekinmiş fotolar işte. o denize girerken benimle şakalaşırken falan. her neyse ne dediğini anlamadım dedim. neyse bi ara konuşuruz dedi annem. bir iki lokma zor yedim. evet 27 yaşına geldim. ve annem telefonumu karıştırıyor bu çok kötü bir şey. yalnız ben özellikle ramazan ayını bekledim. onu iftara çağıracaktım. anneme hayatyımda biri var ciddi düşünüyoruz dicektim. şimdi herşey sarpa sardı. şu an iş yerindeyim. ama konsantre bile olamıyorum işe. erkek arkadaşıma anlattım. o da afalladı. hayatımda ilk defa bi çılgınlık yaptım. onda da patladım. benim anlamadığım normalde annem bu tip durumlarda odasına kapanır küser,kimseyle konuşmaz,trip atar,gözlerinden ateş çıkar. ama hareketlerine baktım gayet normal. konuşuyo (ama benle değil,bana mesafeli) kardeşlerimle şakalaşıyor. anlamadım gitti. onlar yaşım geçiyo diye hayatımda biri olsun çok istiyorlardı. artık evlenmemi,yuva kurmamı. zaten ilişkimi açklamamamın tek sebebi biraz daha ilişkimin oturması. erkek arkadaşımın maddi durumunu yoluna koymasıydı. şimdi allak bullak oldum. lütfen bana yardımcı olun , nasıl davranmam gerekiyor? çok kötüyüm. ağlamak istiyorum , yok olmak istiyorum. bana yardımcı olun lütfen. bu arada herkese hayırlı ramazanlar...
Yok ben yanlış yaptınız demedim. Biraz daha dikkatli olabilirdiniz demek istedim. Annenizi benden daha iyi tanırsınız, ona göre bir yol çizin kendinize, üzülmeyin sonra.heves ettim ne bileyim. instagramda zaten hiç fotomuz yok. bende kızım etrafta gördükçe heves ediyorum. arkadaşlarımla paylaşmak istedim. evet yanlış yaptm. ama annem erkek arkadaşımın olduğunu bilseyi asla izin vermezdi. bundan eminim. üstelik telefonum elimdeydi. yatağımda yani. bulup karıştırmış
Annene değer verdiğini. Üzülmesini istemediğini hissettim.annemi tanısan emin ol öyle demezsin. :) :) bu kadar sakin olması beni daha çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?