ANNEME NE DİYECEĞİM?

Iphone kullanıyorsunuz madem parmak izi kullanın bundan sonra. Bir de Allah'dan gizli yapmaya çalışmışsınız. Instagram'dan "bakın biz tatildeyiz" diye herkese ilan etmişsiniz. Gizlilik bunun neresinde? İnstagram'da akraba, komşu vs. hiç mi tanıdığınız yok? Anneniz muhakkak birinden duydu ve kardeşinizden de şifrenizi öğrendi. Ayrıca 27 yaşındasınız.Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz artık.

Burç ne alaka ben de anlamadım. Karakter açısından önemli olduğunu düşündüyseniz ben de yengeç burcuyum. Ama annem böyle bir şey yapsa ortalığı darmaduman ederim.
Kaç yaşında yetişkin kadınsınız, saygısızca özelinize girilmiş. Siz hala "çok kötüyüm, yok olmak istiyorum" diyorsunuz.
Kendinizi, haklarınızı, kararlarınızı annenize karşı bile savunamazken, annenizin sizin yetişkin olduğunuzu kabullenmesini nasıl bekliyorsunuz ki?

Ne yaptıysanız arkasında durun. Kimsenin sınırlarınızı geçmesine izin vermeyin, geçene de gerekli tepkiyi gösterin. Kim olursa olsun fark etmez.

27 yaşında annenizin hayatınıza müdahalesine izin vermeyin bu kadar. Anneniz net hatalı ne demektelefon karıştırmak? Sizin hatanız da anlatmamak hayatınızda biri olduğunu ciddisiniz veya değilsiniz anneniz bilmeli. Ayrıca neden utanıyorsunuz? Yaptığınız şeyin arkasında durun ki anneniz veya başkası eleştirme hakkı bulamasın kendinde

parmak izi vardı zaten. akrabalara falan zaten gizlemiştm. annemin huyu çok kötü. diğer kardeşlerime böyle yapmıyor. çünkü onlar yeri gelince küçük oldukları halde rest çekebiliyorlar. ama ben sürekli göz önünde olmak zorundayım. evet annem çok büyük ayıp etti ama ben genede o bana küsmesin kızmasın derdindeyim.

çok güzel söylemişsiniz. ama dediğim gibi çok küçük yaşta bastırdı beni. bir kere bir erkek arkadaşım olmuştu. ona söylemişti. adam evlendi hala onu stalklıyo internetten. aşırı takık. ayrıldık deyince benim o kadar çok üstüme geldi k
sinir krizi geçirdim. kim bilir ne yaptın, ne dedin de ayrıldınız... baştan anlat,herşeyi anlat... bu laflardan sonra krize girdim. sonrada ona hiç bir şey anlatmadım. haksız mıyım sizce

Annenle oturup bu durumu sakince konusabilirsin. gizle gitmen hos olmamis- gercekdende ergence bir davranis.
yerinde olsan aksam bir anne-kiz sohbeti yapar bu sorunu cözmeye calisirdim.

Yengeç çok annecidir

Anlatmama konusunda haklı olabilirsiniz ama tepki göstermeme konusunda haksızsınız.
Anneniz size saygı duymuyor. Kardeşlerinize size davrandığı şekilde davranamıyormuş. O halde sorunun çözümü sizin elinizde. Sizin sınır çizmeniz lazım.
Kardeşleriniz nasıl davranıyorsa öyle davranın.

yaşın küçük olsa neyse ama 27 büyük bi yaş. tepki de vermemiş. oluruna bırak bence.

Valla kimsenin lafina bakma dolduruyo burda ki bayanlar bu tarz konularda,annen o senin degil 27 57 yasinda bile olsan bu boyle ayrica annen anladigim kadariyla yalan soylemene uzulmus konusursun guzelce ve birdaha yalani bulastirma islerine izin verilsin verilmesin ve ayrica anneler bu yasta karisamaz diyenleride takma hayatini evlatalarina adayan yemeyip yediren nice sikintilara katlanan annelerin herseye karismaya hakki var kusura bakmayin ama bunu ancak anne olunca anlayacaksiniz.

ne yalan söyliyim alttan alta anneniz hoşuma gitti akıllı kadınmış :)
27 yaşında kızını üzüp etkileyebiliyor maşallah benim 13 yaşında kızım hiç takmıyor beni mesela
erkek arkadaş mevzuu değil yanlış anlaşılmasın bu arada
hiç laf söz dinlemez istediğin kadar alın küs

Benim annem de böyleydi 30 oldum hala karışır ama eskisi kadar değil şimdi gözümün içine bakıyor birini bulup evleneyim diye benim annemin bizi kendi ürettiği mal gibi diycem de ona benzer işte :) örneğin kulağımızı deldirmemize bile izin vermedi onun delik deilmiş gerek yokmuş niye bilmiyorum hala anlamadık :) dövme ve bilumum vücuta uygulanan herşey yasak hala dövmem yok :) hevesim de geçti zaten :) bi arkadaşım görünmeyen bir yerine yaptır dövmeyi nerden anlıycak demişti :) o ne yapar ne eder çırçıplak görmenin yolunu bulur ve tarar heryerimizi bişey var mı diye alıştık vallahi ne diyim çok seviyom napiyim :)

1. yaşınız geçmiyor. 2. annenizin güvenini sarsmışsınız, açıkça herşeyi konuşmanız gerek elbette. Başka seçenek var mı?

Yok ben yanlış yaptınız demedim. Biraz daha dikkatli olabilirdiniz demek istedim. Annenizi benden daha iyi tanırsınız, ona göre bir yol çizin kendinize, üzülmeyin sonra.

Doğruyu söylese annesi de ''he kızım git tabii'' mi diyecekti bu da ayrı bir soru işareti.
Yerinizde olsam çok üzülmezdim,ben bazı ailelerin ortamı kendilerinin yarattıklarını düşünüyorum.Yani bazı ailelere yalan söylemeden mutlu olmak ne bileyim hayatı yaşamak imkansız.27 yaş küçük değil,kendi paranızı kazanıyorsunuz,annenizin endişeleneceği yaşlarda değilsiniz artık bu kadar abartması manasız.

Anne biraz abartmis olabilir ama koskoca kadinsin annen bu kadar mudehale etmesine izin verme filan diyenlere de sasirdim 31 yasinda evli bir cocuk annesiyim annem hala anneyim ben diyerek burnunu sokabilir hayatima:)

Bence normal bir anne davranisi bu. Tanistirin hersey normale doner zaten

annemi tanısan emin ol öyle demezsin. :) :) bu kadar sakin olması beni daha çok korkutuyor
Annene değer verdiğini. Üzülmesini istemediğini hissettim.

Allah sana da sana kıymet veren evlatlar nasip etsin.

Onların gönüllerini almadan hiçbir şey yapma.

Bütün anne babalari cok seviyorum. Yerim onlari ben :)

Anneler günü yakın.
Sevgilin bir buket çiçek yollasın not ile gözüne girsin.
Sende al bir makas şimdi gözün tuttu mu?
Biraz otursun ilişki diye bekliyordum, yoksa önce sen onay vereceksin, bilmez olur muyum onu hiç diye şımart..

Hayırlı evlat ol aferin sana :)
Yalanla tatile gitme kısmını görmezden geliyorum, sevimliliğin hatrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…