Anneme sevgilim oldugunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum

bence söyleme. hayatını yaşa demiş zaten. demek ki izin konusunda sıkıntın yok. söylemenin bi anlamı da yok. o zaman ayrıl diyen kadın şimdi ayrıl dese sen gider yine ayrılırsın gibi.

Bence soylemelisin
Sonradan öğrenmesi daha kötü olur aranızda güven duygusu zedelenir annenizle sizin

şu gelecek garanti olması durumu ne kadar ilginç,
okurken hep bize de denirdi ama hayat çok farklı :KK14:

bence söyleme takıl, annenin dediği gibi hayatını yaşa, daha sonra söylersin.

Daha çok küçüksün henüz söyleme. 3.-4. Senende söylersin acelen ne

Telefon da arkadaşlarının sevgilileriyle fotoğraflarını göster anlat vs en sona da bu da senin damat de :KK70: Zaten çok büyük tepki vermemiş kadın hayatını yaşa demiş çok tutucu vs anneye benzemiyor :KK66: yalan söylemenden iyidir :KK56:

Annenizin sevgiliniz var diye aglamasini mantikli bulamadim, eger boyle birsey yapiyorsa yasinizdan oturu uzuleceginizi, kirilacaginizi istemedigi icin aglamistir diyelim. 11. sinifta 17 yasinda oluyorsunuz ve tam ergenlik donemleri anneniz sizi fazlasiyla korumak istemis. Simdiyse universite okuyorsunuz ve buyudunuz, kendi kararlarinizi kendinizin alabilecegi yaslara geldiniz.. Iciniz rahat etmiyorsa soyleyin derim fakat zaten uzun zaman boyle devam ettirmissiniz, hazir degilseniz kendinizi hazir hissettiginizde daha sonra soyleyin derim ben...

Sevgililer gunu cok yaklasti, o gun muhakkak sevgili muhabbeti acilir bence. O ara soyleyin, gizlemeyin.

Universite 1. Siniftayim cok iyi bir bolum okuyorum ve gelecegim garanti sevgilimin de oyle. Ayni yastayiz yaklasik 3 senelik bi iliskimiz var anneme 11. Sinifta bi iliskim oldugunu soyledigimde o kadar uzuldu ki karsilikli agladik ayril dedi simdiden birine baglanma hayatini yasa dedi ayrildigimi soyledim iliskimize 3 ay daha devam edebildik ama annemin korkusu bizi yipratti ayrildik 4 ay sonra dayanamadik baristik simdiyse kizlarla bulusuyoruz iste alisverise gidicem diye annemi kandirip sevgilimle bulusmak istemiyorum artik soylemek istiyorum ama nasil bi tepki verir ne der yine ayril der mi bilemiyorum. Bana yardim eder misiniz :KK43:

bence söyleme. arkadaş grubunun içinden biri sansın sevgilini de. dostum kankam falan de.
üniversite bitmesine yakın ya da bittiğinde söylersin.

Evlenicem demiyorsun sevgilim var diyorsun. Olmasa bir garip zaten. Gençsin üniversitedesin. Tabi ki sevgilin olacak. Annen lisede üniversite için hazırlanmayı bırakırsın diye endişelenmiştir. Güzelce anlat. Evlilik falan sorarsa şu anda düşünmüyoruz önce okulu bitirip ayaklarımın üzerinde duracağım de.

Bir de merak ettim neymiş bu ilerisi garanti olan bölüm?

Amma dramaya bağlamışsınız annenle karşılıklı ağlamalar falan. Bence söylemelisin ne tepki verirse versin geri adım atma alışır kabullenir sen de mutlu ve ciddi olduğunuzu anlat gerisi gelir

yalandan yoruluyorsan söylersin

ama sevgilin ile aynı şehirde isen okul zamanı zaten her gittiğin yeri mi söylüyorsun ailene

ne bileyim ben mi çok rahatmışım sabah 7 de çıkar akşam 11 de gelirdim yani

en fazla geç geleceğim zaman söylerdim x lerleyim diye ki o zaman cep telefonu da yoktu

günün içindeki normal dışarıda olduğun zamanda söyle x leydim y leydim diye

yani ille de sevgiliyiz deme gurupla çık içinde o da olsun alışsın yavaş yavaş x le şunu yaptık bunu yaptık de o da öğrenmiş olur kendisi çözer yani

tabii ben kendi penceremden baktım sizin aile yapınızı bilmem ben erkek arkadaşlarım ile onların öğrenci evinde falan kalırdım

Bir yanim soyleyip yalanlardan kurtulmak istiyor cunku gercekten yalan insani cok yoruyomus bunu anladim bir yanim da soyleme simdi soylersen iste onunla misin nerdesin fazla durma gel der beni sıkbogaz eder diye korkuyorum

Back
X