Anneme söylemeli miyim

Benim anladığım veriler
1)eviniz hastaneye çok uzak(2,5 saat)
2)annenizin evi hastaneye yakın
3)testten sonra eşiniz hızlıca ise gitmek zorunda
4)namaz kıldığı için banyo yapyasi şart
Çözüm basit aslında. Arayıp telefonda kıkır kıkır gulup 'anne yaa, Ali'nin kafasına kuş pisledi,hahaha. Ya size gelip beş dakika kafasını yıkayarak. Uygunsun di mi?' diye sorman. Gidince de hızlıca duşa girer,sadece kafasını yıkanmış gibi çıkar.
Yani 'anne,kocam demin test için mastürbasyon yaptı da,gelsin iki gusüllensin' demekten daha mantikli

Biz de uzun süre çocuk istedik ve sizin bu süreçlerinizden geçtik,testler filmler...
Kimseye demedik bişey.
Kafamız rahattı dolayısıyla.
Tavsiye ederim,özel kalsın.

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
ben çok şeyi hem kv hem annemden sakladım siz kendinize göre ayarlayın yumurtlama günlerinde gitmeyin sürekli gidip gelmek zorundamısınız . evleriniz uzak mı birbirine

Benim anladığım veriler
Çözüm basit aslında. Arayıp telefonda kıkır kıkır gulup 'anne yaa, Ali'nin kafasına kuş pisledi,hahaha. Ya size gelip beş dakika kafasını yıkayarak. Uygunsun di mi?' diye sorman. Gidince de hızlıca duşa girer,sadece kafasını yıkanmış gibi çıkar.
Yani 'anne,kocam demin test için mastürbasyon yaptı da,gelsin iki gusüllensin' demekten daha mantikli
Yani...
Duş alma nedenini kendileri bildiği için herkes bilecek zannediyorlar.
Annenizin aklına dahi gelmez rahat olun arkadaşım ;)

Gayet mantıklı ama hastaneden 10 gibi çıkacak is is yerinde otururken kafaya kuş pislemez ki:)
Benim anladığım veriler

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
ne kadar sacma. Hic kimdeye birsey söylemeyin. 5 yasinda cocuk sormaz sordugunuz sorulari

Annem tek başına yaşıyor insan yok etrafında akrabala zaten birbirini yiyor sadece şu gebelik hazırlık sürecinde zorlandik sizce soylemeyekim mı bu sefer sorarlar diye korkuyorum zaten çok stresliyim

Ailenizi en iyi siz bilirsiniz, anneniz kimseye söylemeyecekse belki söylenebilir de, benim ilk bebeğimde herkese söylemiştik, ama olmadı, gelen tepkiler de çok absürttü, yok yeni evliydiniz bilmem ne, yok bir daha yaparsın nolcak falan. O yüzden ikinci bebeğimde riskli dönemi atlatana kadar bekledik. Hani bu benim deneyimimle olan bir şey, sizin daha çocuk da yok ortada. Ne bileyim, ben olsam söylemezdim. Yani tamam herkes sevişiyor da bunu belli etmenin gereği yok bence ailelere :)

Teşekkür ederim arkadaşlar akıl akıldan üstündür derler anneme soylemiycem çocuğumun olmadığını dediğiniz gibi. Daha çok stres yapar diğer banyo konusunu da eşim caminin duş alma yeri varmış ücret karşılığında orda yapacak

Gayet mantıklı ama hastaneden 10 gibi çıkacak is is yerinde otururken kafaya kuş pislemez ki:)
'ya anne, sabah kafama kuş pisledi . Lavobada temizledim ama için hiç rahat etmedi, kokuyor gibi hissediyorum. Bir de abdest geçer mi böyle? Namazımi sakatlamak istemiyorum, sana gelip beş dakika saçımı yıkayabilir miyim?'

Anlayamıyorum bu insanları yaa, hiç mi yalan soylemediniz:KK76:

Yaa bu sizin özeliniz anne- kaynana ne alaka? Birbirimize vakit ayırmak istiyoruz.. evde işlerim oluyo.. arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz ya da müsait değiliz demek zor mu? Sanki kart basıyosunuz.. hayır anneleriniz de anlamıcak kim anlıcak sizi? Bozun düzeni nedir yani..

Ya işte yazılan kadar biliyorsunuz kardeşimin dugunu vardı annem evde tek kalacaktı ilk gecesi evde kimse yok o gün tam günüydü zaten buram buram belirtileri vardı eve gitmeye yeltendik düğün bitti o iş aklımız da tabi yorgunluk dan gebersek de yapicaz dedik o halde bırakıp eve gelemedik annemi sabah kahvaltısı vs ertesi akşam eve gelmistim ama boseyler bazen bahane edemiyorsun İnanlı
Ailenizi en iyi siz bilirsiniz, anneniz kimseye söylemeyecekse belki söylenebilir de, benim ilk bebeğimde herkese söylemiştik, ama olmadı, gelen tepkiler de çok absürttü, yok yeni evliydiniz bilmem ne, yok bir daha yaparsın nolcak falan. O yüzden ikinci bebeğimde riskli dönemi atlatana kadar bekledik. Hani bu benim deneyimimle olan bir şey, sizin daha çocuk da yok ortada. Ne bileyim, ben olsam söylemezdim. Yani tamam herkes sevişiyor da bunu belli etmenin gereği yok bence ailelere :)

Ya işte yazılan kadar biliyorsunuz kardeşimin dugunu vardı annem evde tek kalacaktı ilk gecesi evde kimse yok o gün tam günüydü zaten buram buram belirtileri vardı eve gitmeye yeltendik düğün bitti o iş aklımız da tabi yorgunluk dan gebersek de yapicaz dedik o halde bırakıp eve gelemedik annemi sabah kahvaltısı vs ertesi akşam eve gelmistim ama boseyler bazen bahane edemiyorsun İnanlı
Ama sürekli annem annem derseniz de giden sizin hayatınızdan gidecek.

Hamilelik oncesi ve sonrasi stres cok onemli daha hamile kalmadan insanlar tepenize biniverirler oldumu ne oldu niye olmadi bla bla bla o yuzden soylemeyin tabiki ayrica bir evlat annesinin evinde yikanabilmek icin illa bir bahanemi sunmali terledim desin girsin dusunu alsin bence cok kasmayin bu kadar. Soylerseniz bin pişman olursunuz.

Cok sıkışır bir yerde söylemek zorunda kalirsanda,anne doktora gidiyoruz bu kadar baska ne dicen ki. Ayrintiya ne gerek var

Böyle mevzuları anne bile olsa konuşmak yoruyor insanı. Devamında hep sorular geliyor. Bencede anlatmanıza gerek yok

Böyle özel şeyler paylasilmamali anne de olsa kaynana da olsa gizli kalmalı
Her hafta ne diye gidiyorsun annende bi tuhaf yani kaynana gibi bu hafta niye gelmediniz diye kusecekmi küssün anlasın artık
Sen dua et sana gelmiyorlar her hafta sonu

Böyle alıştırmasaydınız iyiymiş artık sizin de bi eviniz aileniz var. Bakın işte işleriniz oluyo gidemeyebilirsiniz. Müsait değiliz dersin sorarsa böyle böyle artık bi aileniz eviniz oldugunu anlar. Her hafta görev gibi giderseniz en ufak aksaklıkta sizden kötüsü olmaz.

Kesinlikle katılıyorum... Üstüne bir de öyle de güzel aktarırlar ki, siz bile vicdan azabı duyarsınız... o derece :D Ailedir, başımızın üstünde yerleri sonsuzzz... Ama siz de iki yetişkinsiniz artık. herkesin yuvası ayrı. ;)

Virt zirti ailene soylersen herseyine karisir niye gelmediniz diye hesap sorar... Zorluk olsada olmasada sirf yemek derdin yok diye hep annenlere gitmen cok sacma... Ölene kadar boyle devam etmezki ozel hayat kalmamis evlisiniz illa yumurtlama doneminde mi evde kaliyorsunuz anlamaimki?
Bende calisiyorum esimde yemek ev isi falan cok zorluyo oturdugumuz yerde ne ailem ne akrabam var kayinvalidemde Turkiyede biz napalim ölelimmi?

Back
X