- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pelinimben
annenizin evinde sevismege utanmiyorsunuzda dus mu almaga utaniyorsunuz ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle özel şeyler paylasilmamali anne de olsa kaynana da olsa gizli kalmalı
Her hafta ne diye gidiyorsun annende bi tuhaf yani kaynana gibi bu hafta niye gelmediniz diye kusecekmi küssün anlasın artık
Sen dua et sana gelmiyorlar her hafta sonu
annenizin evinde sevismege utanmiyorsunuzda dus mu almaga utaniyorsunuz ...
Cocugunuz olmuyor. Bir takim testlerden vs.. gececeksiniz. Zorlu bir süreç sizi bekliyor ve sizin takildiginiz nokta esinizin nasil duş alacağı mı? Gitmeyiverin bir hafta da annenize. Anneniz sizin yokluğunuzdan ölmez heralde. Eşiniz de eve gelince duş alsın ne var yani 2,5 saat abdest alamiyorsa. Siz evde iliski sonrasi aninda banyoya mi giriyorsunuz? İlginc valla. Belki de iliskiden sonra o kadar çabuk ayaklandiginiz icin spermler tutunamiyor. Korkmayin. 2,5 3 saat abdestsiz kalinca dinden cikmazsiniz.
Yani devlet hastanelerini bilmiyorum ama biz özelde verdik sperm testi ve duş alma yeri de vardı. Devlet hastanesinde de olması lazım diye düşünüyorum. Belki de vardır ve bu kadar strese hiç gerek yoktur. Hastanede bi görevliye falan sorsaydınız keşke. Bir de eviniz ne kadar uzakta ki eve dönün ne var yani.
Canim bak ben allaha şükür o süreci yasamadim. Ama burda yasayan binlerce kadin var. Her gün görüp okuyoruz bunun ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu. Tüp bebekten olumlu sonuc alabilmek icin psikolojinin ne kadar iyi olmasi gerektigini. Bu daha ilk denemen. Nasil bir sonuc alacagini bilmiyorsun. İnsallah ilk denemeden hamile kalirsin. Ama kalmama ihtimalin de var. Bu ihtimali düşünerek daha ilk denemede hic kimseye söyleme. Allah korusun olmazsa eğer surekli seni bunaltacaklar. Kötü niyetle yaklasmayacaklarina eminim ama senin psikolojin belki de bir yerde en iyi niyetli olan seyi bile kaldiramayacak seviyeye gelecek. Simdiden sebebin bahanen ne olursa olsun soylemeyin kimseye. Çevre baskısı diye bir gerçek var malesef, insani mahveden.Çok güzel anlamışsınızdır zaten o zorlu süreç vdiye soruyorum anneme söylesem mi yani sperm testine gidecek duş mevzu değil zaten duş alacak yer buldu bu süreçte bazı şeylere ısrar etmesinler diye gelin bize demesinler diye hastane ev arası 2.5 saat işle hastane arası yarım saat eve gidip duş alsa tekrar geri dönse kafadan 6 saat gün bitti kaldiki araya bir namaz vakti girilmez cenabet gezilmez namaz kılıyor iş yerinden de izin alamıyor kimse yok spermlerini neden tutulmadığını bilmiyorum Sabah ezanı okunmadan dusumu alırım
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
valla biz hemen yikaniyoruz gusul aliyoruz... dogrusuda bu... namaz vakti gecmicek üzerinden ee sabahin korundede yikanamicagina göre... cocukda var hemen tuttuCocugunuz olmuyor. Bir takim testlerden vs.. gececeksiniz. Zorlu bir süreç sizi bekliyor ve sizin takildiginiz nokta esinizin nasil duş alacağı mı? Gitmeyiverin bir hafta da annenize. Anneniz sizin yokluğunuzdan ölmez heralde. Eşiniz de eve gelince duş alsın ne var yani 2,5 saat abdest alamiyorsa. Siz evde iliski sonrasi aninda banyoya mi giriyorsunuz? İlginc valla. Belki de iliskiden sonra o kadar çabuk ayaklandiginiz icin spermler tutunamiyor. Korkmayin. 2,5 3 saat abdestsiz kalinca dinden cikmazsiniz.
Ben bir konuyu anlamadım banyo ne alaka Eşiniz testini versin banyosunun yapsın öyle annelere git bence bana çok abes geldi annenlerde banyo yapmak istemesiMerhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
Özel de evet var devlet de yokmuş ama yer buldu duş almak için ben sadece zorlu bir süreç bekliyor beni anneme çocuğum olmadığını söylesem mi diye sordum millet duş almaya komple bağladı olayı
Bana kalsa ben doğurunca söyleyecektim, ama 16.haftaya kadar bekledik, cinsiyeti de belli olunca söyledik biz.
Annende dus alsın .Bu kadar zor mu .Gider anne yolda su sıcradı üstü başı battı namaz kılıyor bi duş alsın deseniz ne var bunda .Abdest alacak yer bulamaz ise teyemmüm alacak. Her yer toprak. Ama önce tüm imkanları zorlamalı.
Ben. Başlangıçta söyledim sonra o da soranlara demiş şimdi olmuyormuş diye. Çevremdeki insanlara da soylemistim. Herkes soruyor . Bi de olsun canım üzülmeyin diyorlar. Herkes anne olacak diye bi şart yok ki canım diyorlar. Dile kolay çünkü çeken biliyor. Tüp bebek tedavi sürecimden kimseye bahsetmedim. Sadece buraya yazdım. Insanda bi heyecan oluyor çünkü kafam çok rahat etti. Kimse sormadı. Şimdi ikinci için dün transfer oldu. Yine kimseye söylemedim.Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı